Laserontharing

Boek nu een GRATIS intakegesprek voor laserontharing. Bij Het Lasercentrum werken onze ervaren specialisten uitsluitend met de beste lasers en technieken om de behandeling voor jou zo veilig, effectief én comfortabel mogelijk te maken. Lees verder om te ontdekken hoe laserontharing precies werkt, hoe wij dit aanpakken en wat het jou precies kost óf maak meteen een afspraak!

Laserontharing door
Het Lasercentrum

Ervaren specialisten

De beste lasers

Minimale behandelingen
Zijdezacht resultaat
Optimale prijs-kwaliteitverhouding!

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing focust zich op de haarzakjes waar nieuwe haren uit groeien. Ieder haartje doorloopt verschillende fasen. Op het moment dat er een nieuw haartje uit het haarzakje groeit, kan dit haarzakje licht opnemen. Met een korte lichtpuls van onze lasers maken we het haarzakje zo heet, dat het stuk gaat. Hierdoor kan er geen nieuw haartje in groeien.

Omdat dit proces alleen in de groeifase plaats kan vinden, zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Niet ieder haartje bevindt zich immers op hetzelfde moment in de groeifase.

Haarreductie in oksels door laserbehandeling

Voordelen laserontharing

Laserontharing heeft veel verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld scheren, ontharingscrème en waxen. Ten eerste blijft doordat het haarzakje vernietigd is, het haar weg én blijft er een mooie gladde huid over. Wanneer je jezelf gaat scheren, (je laat) waxen of ontharingscrème gebruikt, kan je huid geïrriteerd raken en kunnen haren ingroeien. Daarnaast heb je geen last van stoppels bij laserontharing.

Met de lasers van Het Lasercentrum hoef je ook niet bang te zijn dat de behandeling, in tegenstelling tot bijvoorbeeld waxen, pijnlijk zal zijn. De meeste mensen omschrijven het als een elastiekje dat tegen hun huid geschoten wordt. Tot slot is laserontharing overal toepasbaar, dus ook in bijvoorbeeld je gezicht!
Langdurig resultaat
Gladde huid, zonder stoppels
Geen irritaties en ingegroeide haren
Pijnloos
Overal toepasbaar

Nadelen laserontharing

Om een overwogen keuze te maken is het natuurlijk ook goed om de nadelen van laserontharing mee te nemen. Wees je ervan bewust dat je over het algemeen meerdere behandelingen moet ondergaan, omdat niet alle haren tegelijk in de groeifase zitten. Daarnaast is de behandeling relatief kostbaar ten opzichte van andere methodes, maar het zou kunnen dat je (een deel) vergoed krijgt door je zorgverzekering!

Meerdere behandelingen

Relatief kostbaar (als het niet vergoed wordt)

Haar weglaseren

Laserontharing door Het Lasercentrum

Kies je voor laserontharing door Het Lasercentrum, dan weet je dat je in goede handen bent. Onze experts hebben ruim 25 jaar ervaring met laserontharing, geven gepersonaliseerd advies over de meest effectieve behandeling voor jouw situatie en nemen de tijd om een behandelplan op maat op te stellen. Daarnaast gebruiken we uitsluitend de beste lasers.

Meer dan 25 jaar ervaring met lasertechniek
Gecertificeerde huidspecialisten
Laserontharing met de beste lasers
Samen voor het beste resultaat
Je betaalt nooit te veel
Lasercentrum

Onze werkwijze

Jouw huid en wensen staan bij Het Lasercentrum centraal. Daarom kun je altijd eerst een GRATIS intake boeken, om te kijken welke behandeling het beste bij je past. Benieuwd hoe de behandeling er in totaal uitziet?

1. GRATIS intake

We bespreken jouw wensen, analyseren je huid en stellen een behandelplan op voor het beste resultaat.

2. Voorbereiding

Voor de behandeling begint, vragen we je je huid te scheren en ervoor te zorgen dat je huid schoon is. Epileren en waxen raden we van te voren af.

3. De behandeling

Voordat de behandeling begint vertelt de huidspecialist wat er precies gaat gebeuren en wordt vervolgens jouw ongewenste haar met de best passende laser verwijderd.

4. Na de laserontharing

De specialist geeft altijd tips om je huid het beste te verzorgen en vervolgens plannen jullie direct, zo nodig, de volgende behandeling.

Onze lasers

Elke huid en ieder huidtype reageert anders op een laser. Daarom gebruiken we bij Het Lasercentrum twee verschillende lasers, namelijk de Alexandrite laser en de Nd: Yag laser. De Alexandrite laser is geschikt voor de lichte huid, de Nd: Yag heeft een langere golflengte en is daardoor geschikt voor de donkere huid. Beide lasers verwijderen zowel lichte* als donkere haren pijnloos én snel.
*Bijzonder licht haar heeft weinig pigment, daardoor is het verwijderen soms een behoorlijke uitdaging. Tijdens het intakegesprek kijken we altijd samen even of je haar genoeg pigment heeft om met een laser te verwijderen.
Klantverhalen

Ervaringen laserontharing door Het Lasercentrum

Wij kunnen je van alles vertellen over onze laserontharing, maar soms wil je het gewoon van andere mensen horen.
Daarom delen we altijd graag ervaringen van klanten, hoe hebben zij de laserontharing ervaren?

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren
Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!
Marcel Schouten

review van 5 sterren
Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.
Corien Arts

Wachtkamer van Lasercentrum

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met Het Lasercentrum hoef je nooit ver te reizen voor een professionele laserontharing. Met meer dan 200 locaties door heel Nederland zit er altijd wel één van onze studio’s dichtbij jou. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten over laserontharing, of plan direct een afspraak in voor een (gratis) intake. We zien je graag in één van onze behandelcentra!

Prijs laserontharing

De prijs van laserontharing is afhankelijk van de locatie en het aantal behandelingen dat je nodig hebt. Je kunt voor laserontharing al bij ons terecht vanaf € 50,- per behandeling. Tijdens het eerste GRATIS consult bespreken we welke behandeling het meest effectief is en weet je precies waar je aan toe bent. Bekijk onze prijslijsten voor een indicatie.

Prijslijst

Wordt laserontharing vergoed?

Soms wordt laserontharing vergoed, deels of volledig. Dit is afhankelijk van jouw zorgverzekering en polis. Er zijn zorgverzekeringen die al vanuit de basisverzekering een behoorlijk bedrag vergoeden, maar vaak valt laserontharing onder de aanvullende verzekering.

Lees meer op onze paginawelke zorgverzekering vergoedt laserontharing?

Overige laserbehandelingen

Naast laserontharing, bieden we bij Het Lasercentrum nog veel meer laserbehandelingen aan. Meer weten?

FAQ

Veelgestelde vragen

Doet laserontharing pijn?

De lichtpulsen van de Alexandrite (755 nm) en nd-YAG (1064 nm) laser die wij gebruiken om de haarzakjes te vernietigen, zijn extreem kort. Hierdoor voel je dit telkens ook maar kort. Sommige mensen vinden dit totaal niet pijnlijk, anderen hooguit ‘licht gevoelig’. Het wordt weleens vergeleken met een elastiekje dat tegen je huid wordt geschoten. Natuurlijk doen we er alles aan om de behandeling voor jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Met hoeveel behandelingen boek je optimaal resultaat?

Afhankelijk van je huid- en haartype maken we tijdens de (gratis) intake een inschatting van het aantal behandelingen dat nodig is om alle haren volledig en blijvend te verwijderen. In de meeste gevallen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimaal resultaat.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing geschikt?

Je kunt tegenwoordig op alle lichaamsdelen laten weglaseren. Dat hier beperkingen op zijn, is iets van het verleden. Onze lasers zijn 100% veilig om op alle lichaamsdelen te gebruiken. Lees meer over:

Is laserontharing permanent?

Bij haar laseren worden de haarzakjes verbrand, zodat er geen nieuwe haren uit kunnen groeien. Je hoeft dus écht niet meer te scheren of waxen. Is laserontharing dan definitief? Je lichaam doet altijd zijn best om te herstellen, dus het kan zijn dat er enkele haartjes terugkomen. We raden je aan om jaarlijks terug te komen voor een behandeling, om eventuele nieuwe haartjes te verwijderen.

Is laserontharing schadelijk?

Bij laserontharing komen risico’s kijken. Zo werken we met hoge temperaturen en komen kleine stofdeeltjes vrij die op lange termijn effect op je longen kunnen hebben. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat je deze behandeling alleen door professionals uit laat voeren. De huidtherapeuten van Het Lasercentrum weten precies waar ze op moeten letten om ervoor te zorgen dat de laserontharing niet schadelijk is voor jouw huid en longen.

Lees meer op onze pagina ‘is laserontharing schadelijk?’

Is laserontharing ook voor mannen?

Jazeker, haar laseren is absoluut niet alleen voor vrouwen, maar voor alle genders. Afhankelijk van het gebied en de soort beharing kan er een verschil zitten in het type laser of het aantal behandelingen, maar laserontharing op verschillende lichaamsdelen is voor iedereen mogelijk.

Is er een minimale leeftijd voor laserontharing?

In principe kun je vanaf 16 jaar een laserontharing bij Het Lasercentrum boeken. Ben je jonger dan 16 jaar? En wil je echt heel graag ongewenste haren weg laten laseren? Dan vragen we je een ouder of verzorger mee te nemen. Je hebt dan namelijk hun toestemming nodig voor de laserontharing.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in laserontharing door Het Lasercentrum? Maak dan meteen een afspraak voor een GRATIS intakegesprek! Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust eerst contact met ons op. Stuur een e-mail of bel ons, dan staan we je zo snel mogelijk te woord.