Tattoo verwijderen Eindhoven

Tattoo weglaseren

Wil jij een tattoo verwijderen in Eindhoven? Neem dan direct contact met ons op! Onze ervaren specialisten helpen je graag bij je tattoo weglaseren.

  • Het beste eindresultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gespecialiseerd in laserbehandelingen

Heb je een tatoeage laten zetten waar je spijt van hebt? Als je een tattoo hebt waar je van af wilt, ben je bij Lasercentrum aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten laserbehandelingen. Dankzij onze behandelmethoden garanderen wij dat we jou de meest optimale behandeling kunnen bieden.

Tattoo verwijderen Eindhoven
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Voordelen tatoeage laseren

Kom je uit Eindhoven en wil je een tatoeage laseren? Een tattoo verwijderen door middel van laseren gebeurt bij Lasercentrum snel en met een mooi (eind)resultaat. Het verwijderen van een tattoo door middel van lasers is een veilige en effectieve methode. Lasercentrum is gespecialiseerd in onder andere het verwijderen van tatoeages met laser. Iedere behandeling wordt uitgevoerd door een professional. Het is veilig, betaalbaar én vrijwel pijnloos. Ben je woonachtig in Eindhoven en wil je een tattoo laten verwijderen? Kies dan voor een laserbehandeling bij Lasercentrum in Eindhoven.

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
1-3 puntjes€ 55,-
<5 cm²€ 85,-
<10 cm²€ 100,-
<15 cm²€ 115,-
<20 cm²€ 125,-
<25 cm²€ 140,-
<30 cm²€ 150,-
<40 cm²€ 170,-
<60 cm²€ 195,-
<100 cm²€ 225,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Gesprek vooraf

Ben je benieuwd wat je van onze behandelingen kunt verwachten? Wanneer je besluit om de tattoo te laten verwijderen door een specialist van Lasercentrum, gaan wij altijd vooraf met je in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je kunt verwachten van de laserbehandelingen. Hierbij wordt tevens gekeken hoeveel behandelingen ongeveer nodig zijn. Iedere tattoo is tenslotte anders en vraagt om een andere behandeling. Zo kunnen we iedereen helpen met het verwijderen van een tattoo. Woon je in Eindhoven en wil je een tatoeage verwijderen? Dan ben je bij Het Lasercentrum aan het juiste adres.

Professioneel tattoo verwijderen

Alle behandelingen in onze klinieken worden uitgevoerd door gespecialiseerd en deskundig personeel. Als jij een tatoeage wilt laten verwijderen, ben je bij Lasercentrum in goede handen. In onze klinieken maken wij gebruik van Picolasers. Hierdoor is je tattoo eenvoudig en snel te verwijderen. Onze behandelingen worden verricht zonder operatie. Door gebruik te maken van lasers is de behandeling veilig en effectief uit te voeren. Na iedere behandeling heeft de huid rust nodig. Wij plannen daarom voldoende tijd in tussen de behandelingen. Door gemiddeld 8 weken rust te houden wordt gezorgd voor het beste eindresultaat.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Aantal behandelingen

Hoeveel behandelingen nodig zijn, verschilt niet alleen per persoon, maar ook per tatoeage. Zo is een tattoo met veel kleur lastiger weg te laseren dan een zwarte tattoo. Dankzij onze behandelmethoden zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig om de tattoo volledig te verwijderen. Het is echter niet te garanderen dat dit ook het geval is bij jouw tattoo. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt onder andere af van de kleur, diepte, hoelang je de tatoeage hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet of niet. Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij tussen de behandelingen in acht weken rust te nemen. Dit is nodig om de huid en het lichaam te laten herstellen.

Tatoeage verwijderen Eindhoven

Wil je graag je tattoo laten verwijderen en woon je in Eindhoven of omgeving? Laat je tatoeage weglaseren door Lasercentrum. Je bent van harte welkom in een van onze klinieken. Je vindt ons in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Maak direct een afspraak en laat je tattoo professioneel verwijderen.

Je tattoo laten verwijderen door Lasercentrum Eindhoven

Bij Lasercentrum Eindhoven kun je jouw tattoo laten verwijderen. Wij voeren de verwijdering veilig, vrijwel pijnloos en op een professionele manier met de modernste lasers uit. Dus kom je uit Den BoschHelmondWeert of een andere plek in de omgeving? Maak dan een afspraak met Lasercentrum Zoetermeer. Woon je elders in het land? Misschien zijn onze vestigingen in Zoetermeer en Breda dan beter geschikt voor jou.

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >