Acne behandelen Eindhoven

Acne behandelen met professionele lasers

Heb jij last van acne of littekens als gevolg van acne? Kies dan voor een behandeling van Het Lasercentrum! Afhankelijk van het type acne stellen onze specialisten een behandelplan op. Woon je in Eindhoven en wil je acne laten behandelen? Kom dan langs bij Het Lasercentrum in Eindhoven.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Specialist in acne en acne-littekens behandelen

Acne en acne-littekens zijn op verschillende manieren te behandelen. Voor het beste resultaat maken wij gebruik van peeling en lasers. Dankzij een behandeling bij Het Lasercentrum wordt de huid weer zacht, glad en egaal, waardoor acne en acne-littekens verdwijnen. Wil jij van je acne af? Kom dan langs in een van onze klinieken en laat je acne behandelen.

tattoo verwijderen alphen aan den rijn
  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Kosten

Chemische peelings

Tarieven
BehandelingPrijs 30 min.45 min.
Mask Peel € 79,-€ 99,-
Milk Peel Treatment € 79,-€ 99,-
Mandelic peeling (zomer peeling)€ 79,-€ 99,-
Cosmo Peel Treatment 12%, 15% en 18% € 159,-€ 179,-
Renophase Peeling€ 99,-€ 119,-
Vitamine C Peeling€ 135,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Ontstaan van acne

Acne kan op verschillende manieren ontstaan. De voornaamste oorzaak is een ontstekingsreactie in de huid. Deze komen voor in de vorm van putjes, deukjes en gaatjes in de huid. Deze worden behandeld door middel van peelings. Voor wie geen last meer heeft van acne, maar wel (zichtbare) littekens heeft in het gezicht, hebben wij verschillende laserbehandelingen. Woon je in Eindhoven en wil je acne behandelen? Kom dan langs!

Aantal behandelingen

Het aantal sessies dat nodig is om de acne te behandelen hangt af van de ernst en jouw persoonlijke wensen. Wat wil je precies met de behandeling bereiken? Aan de hand hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Gemiddeld zijn minstens 3 tot 5 sessies nodig met een interval van 4 weken voor de beste behandeling. Voor de behandeling van acne met behulp van peelings zijn gemiddeld 4 sessies nodig. Dit is echter afhankelijk van het huidtype, de klacht en de reactie van de huid.

Vergoed door de verzekeraar

Kies je voor een acne behandeling bij Het Lasercentrum? De behandelingen die bij ons worden uitgevoerd worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van het aanvullende pakket dat je hebt afgesloten. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie over de polisvoorwaarden.

Gratis consult

Voordat we beginnen met de behandeling is het van belang om jouw situatie te bespreken. Daarom kun je bij ons langskomen voor een gratis consult. De huidtherapeut bekijkt de huid en stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan op. Alle informatie die je nodig hebt krijg je hierbij mee. Bij Het Lasercentrum kan elke vorm van acne behandeld worden. Wij maken alleen gebruik van de allerbeste materialen voor het beste resultaat!

Je acne laten behandelen door Lasercentrum Eindhoven

Bij Lasercentrum Eindhoven kun je je acne of acne littekens laten behandelen met behulp van een laser. Dus kom je uit Den Bosch, Helmond, Weert of een andere plek in de omgeving? Maak dan een afspraak met Lasercentrum Eindhoven. Woon je elders in het land? Misschien is onze vestiging in Breda dan beter geschikt voor jou.

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82