Oksel ontharen

Heb je haar onder je oksels dat je graag wilt laten verwijderen? Ben je zat van scheren en harsen en ben je op zoek naar een permanente manier om van je ongewenste haar af te komen? Dan biedt het Lasercentrum jou dé uitkomst. Met onze laserbehandelingen kunnen wij elke plek op je lichaam compleet ontharen.

Voordeel van onthaarde oksels

Na een laserbehandeling bij het Lasercentrum houd je een mooie zachte huid over onder je oksel. Daarnaast zorgt de elegantie van een mooie gladde oksel ook vaak voor een opgelucht gevoel en scheelt het ook nog de tijd en de frustratie die je normaal kwijt bent aan het scheren of harsen van je okselhaar. Tot slot heb je nooit meer last van het harsen van je okselhaar, wat in veel gevallen als pijnlijk wordt ervaren.

Niet meer scheren of harsen

Het vaak moeten scheren of harsen van een oksel zorgt in sommige gevallen voor enige frustratie. Een behandeling om je oksel te ontharen kan daardoor voor een opgelucht gevoel zorgen. Het ontharen van je oksel bij het Lasercentrum zorgt voor een langdurig effect, waardoor jij je oksel niet meer hoeft te scheren of te harsen.

Hoe werkt haar verwijderen met een laser?

Een behandeling door middel van een laser houdt in dat er door een laser korte lichtimpulsen op je huid verschijnen. Een laser beïnvloedt de haarzakjes, waardoor toekomstige haargroei gestopt wordt. Dat zorgt voor een langdurig resultaat, waardoor je lang kunt genieten van je oksel zonder haar.

Vrijblijvend intakegesprek

Neem contact met ons op, zodat wij je in een vrijblijvend gesprek kunnen precies kunnen uitleggen hoe het proces in zijn werk gaat. Daarnaast kun je al je vragen kwijt over oksel ontharen. Je bent van harte welkom in één van onze vestigingen in Eindhoven, Breda of Zoetermeer. Wil je meer weten over ons bedrijf? Lees dan hier meer informatie.

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82