Tattoo verwijderen Rotterdam

Wil jij jouw tattoo verwijderen in Rotterdam? Onze ervaren specialisten helpen je graag verder. Met behulp de beste lasers van Europa zorgen we altijd voor een optimaal eindresultaat. Daarnaast is de behandeling nagenoeg pijnloos. Lees meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een GRATIS consult.
Tattoo verwijderen Breda

Hoe werkt een tattoo verwijderen?

Je kunt je tattoo in omgeving Rotterdam laten verwijderen op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een operatie of een laserbehandeling. Bij Het Lasercentrum zijn we, hoe kan het ook anders, gespecialiseerd in laserbehandelingen. Deze behandeling laat geen litteken achter zoals een operatie dat wel doet. Wij vergruizen de inkt van jouw tattoo vrijwel gevoelloos tot kleine deeltjes die jouw lichaam zelf kan afvoeren.
N

De beste lasers van Europa

N

Meer dan 25 jaar ervaring

N

Scherpe prijzen

N
Gemiddelde klantbeoordeling: 9.4

Voordelen van Het Lasercentrum

Als je kiest voor een behandeling bij Lasercentrum profiteer je van een aantal voordelen. Tegenwoordig gaat het verwijderen van een tattoo vrij snel. We bestaan al sinds 1994 en weten precies wat nodig is voor een snel én optimaal resultaat. Daarnaast blazen we tijdens de behandeling koude lucht op je huid, waardoor deze minder gevoelig is.

Woon je in Rotterdam of omstreken en wil je graag een tattoo laten verwijderen? Kies dan voor een laserbehandeling bij Lasercentrum.

N

Deskundige specialisten

N

Minimaal aantal behandelingen

N

Optimaal eindresultaat

N

Hoge klantbeoordeling

N

Nagenoeg pijnloos

N

25 jaar ervaring

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Gratis consult

Een tattoo laten verwijderen klinkt spannend, daarom gaan we altijd vooraf met je in gesprek over wat je kunt verwachten. Zo bespreken we onder andere hoeveel behandelingen nodig lijken te zijn om jouw tattoo te verwijderen. Iedere tatoeage is anders en vraagt daarom ook om een andere aanpak.

Aantal behandelingen tattoo verwijderen

Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om een tattoo te verwijderen. Dit is natuurlijk geen garantie. Het aantal behandelingen dat nodig is verschilt per persoon én per tattoo. Het hangt met name af van het formaat, de kleur, de diepte, hoelang je de tattoo al hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet. We bespreken dit altijd uitvoering tijdens het eerste gratis consult voordat je je tattoo laat verwijderen in de buurt van Rotterdam.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Neem contact op

Woon je in Rotterdam of omstreken en wil jij jouw tattoo laten verwijderen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een laserbehandeling voor jouw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen. Daarnaast kun je natuurlijk altijd direct een gratis consult inplannen, dan praten we dan verder!

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met meer dan 200 locaties door heel Nederland is er altijd wel een vestiging van Het Lasercentrum bij jou in de buurt. Laat je dus niet tegenhouden door de afstand en start jouw acne behandeling zo snel mogelijk!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring