Huidverstrakking

Naarmate we ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit door de afname van collageen en elastine. Met behulp van diverse lasertechnieken treden er verbeteringen op in de huid, zoals de stimulatie van collageen, het verminderen van hyperpigmentaties en de vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Door middel van microscopisch kleine ‘gaatjes’ te schieten in de huid, stimuleert de laser het collageen en elastine en vermindert het de ongewenste pigmentatie. Het unieke kenmerk van één van de lasers is dus dat de huid intact blijft, waardoor jij alleen wat roodheid en zwelling kunt ervaren, maar niet thuis hoeft te blijven van je werk.

  • De huid blijft intact (geen littekens)
  • Stimulatie van collageen en elastine
  • Geen herstelperiode (je ervaart alleen wat roodheid en zwelling)
  • In korte tijd jaren jonger

Huidverjonging zonder operatie

Er bestaan tegenwoordig verschillende behandelingen waarmee je jouw huid operatief kunt laten behandelen, maar bij Het Lasercentrum kun je jouw huid verjongen zonder operatie! Dat komt omdat wij gebruik maken van speciale lasers die jouw huid verbeteren en het natuurlijke herstelproces stimuleren. Zo wordt de huid versterkt, waardoor hij verstrakt en rimpels minder zichtbaar worden.

Verstrakking van de huid

Naast de behandeling waarbij microscopisch kleine ‘gaatjes’ in de huid worden geschoten bestaat ook de optie voor een fractionele behandeling waarbij de downtime iets langer is, maar waarbij dieper in de huid gewerkt kan worden, voor o.a. littekentjes, melasma en huidverjongende behandelingen. De laserbehandeling voor verstrakking van de huid haalt in korte tijd jaren van jouw gezicht af. Deze behandeling is ook mogelijk voor gevoelige gebieden zoals de hals, decolleté en rond de ogen.

review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

Zowel op als onder het huidoppervlak

De laserenergie dringt diep door in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt de huid een gladder oppervlak, verbetert de huidstructuur en wordt de huidskleur minder vaal. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en verwijdert overtollige dode huidcellen. Rimpels en fijne lijntjes vervagen. Naast het feit dat de dode huidcellen van de opperhuid worden verwijderd, geeft de laser een krachtige stimulans van binnenuit om te vernieuwen. Ook weken na de behandeling ziet uw huid er mooier en voller uit.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat benodigd is om jouw huid te versterken, verstrakken en verjongen is eigenlijk compleet afhankelijk van in wat voor staat jouw huid op dit moment verkeert. De manier en snelheid waarop de huid veroudert, verschilt namelijk per persoon en wordt vooral bepaald door onze genen. We kunnen wel een inschatting maken van het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Maak hiervoor gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Hoe ontstaan rimpels en een verslapte huid?

Iedereen heeft te maken met huidveroudering en daarmee met rimpels en een verslapte huid. Naarmate we ouder worden is het lichaam namelijk steeds minder in staat om collageen aan te maken, terwijl dat er juist voor zorgt dat de huid er strak en jong uitziet. Omdat dit minder aangemaakt wordt, verliest de huid elasticiteit, waardoor het verslapt en er rimpels ontstaan. Door jouw huid te behandelen met een laser, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en ziet jouw huid er weer jong uit!

Wat kun je zelf doen?

Je kunt zelf ook al veel doen om jouw huid er gezond uit te laten blijven zien en om het verouderingsproces tegen te gaan. Het belangrijkste is om de huid goed te hydrateren en te voeden. Dit kan met behulp van verschillende huidverzorgingsproducten, maar heeft ook te maken met je voeding en met hoeveel water je drinkt. Daarnaast is het belangrijk om je huid te beschermen tegen Uv-straling. Ook is het aan te raden om niet te roken en je alcoholinname te beperken.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen