Huidverstrakking

Naarmate we ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit door de afname van collageen en elastine. Met behulp van diverse lasertechnieken kunnen er verbeteringen optreden in de huid zoals de stimulatie van collageen, het verminderen van hyperpigmentaties, de vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Door middel van microscopisch kleine ‘gaatjes’ te schieten in de huid, stimuleert de laser zo het collageen en elastine en vermindert ongewenste pigmentatie. Het unieke kenmerk van een van de lasers is dus dat de huid intact blijft, waardoor u alleen wat roodheid en zwelling kunt ervaren, maar niet thuis hoeft te blijven van uw werk.

Verstrakking van de huid

Tevens bestaat ook de optie voor een fractionele behandeling waarbij de downtime iets langer is, maar dieper in de huid gewerkt kan worden, voor o.a. littekentjes, melasma en huidverjongende behandelingen. De laser behandeling voor verstrakking van de huid haalt in korte tijd jaren van uw gezicht af. De behandeling is ook mogelijk voor gevoelige gebieden zoals de hals, decolleté en rond de ogen.

Zowel op als onder het huidoppervlak

De laserenergie dringt diep in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt de huid een gladder oppervlak, verbetert de huidstructuur en wordt de huidskleur minder vaal. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en verwijdert overtollige dode huidcellen. Rimpels en fijne lijntjes vervagen. Naast het feit dat de dode huidcellen van de opperhuid worden verwijderd geeft de laser een krachtige stimulans van binnenuit om te vernieuwen. Ook weken na de behandeling ziet uw huid er mooier en voller uit.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen