Huidverstrakking

Naarmate we ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit door de afname van collageen en elastine. Met behulp van diverse lasertechnieken treden er verbeteringen op in de huid, zoals de stimulatie van collageen, het verminderen van hyperpigmentaties en de vermindering van fijne lijntjes en rimpels met huidverstrakking als zichtbaar resultaat. 

Door middel van microscopisch kleine ‘gaatjes’ te schieten in de huid, stimuleert de laser het collageen en elastine en vermindert het de ongewenste pigmentatie. Het unieke kenmerk van één van de lasers is dus dat de huid intact blijft, waardoor jij alleen wat roodheid en zwelling kunt ervaren, maar niet thuis hoeft te blijven van je werk.

Wij werken met ervaren specialisten
Met de beste lasers van Europa (PinPointe)
Effectief, zonder bijwerkingen
Optimale prijs-kwaliteitverhouding!

Huidverjonging zonder operatie

Er bestaan tegenwoordig verschillende behandelingen waarmee je jouw huid operatief kunt laten behandelen, maar bij Het Lasercentrum kun je jouw huid verjongen zonder operatie! Dat komt omdat wij gebruik maken van speciale lasers die jouw huid verbeteren en het natuurlijke herstelproces stimuleren. Met deze lasertechniek wordt de huid versterkt, waardoor hij verstrakt en rimpels minder zichtbaar worden.

Verstrakking van de huid

Naast de behandeling waarbij microscopisch kleine ‘gaatjes’ in de huid worden geschoten bestaat ook de optie voor een fractionele behandeling waarbij de downtime iets langer is, maar waarbij dieper in de huid gewerkt kan worden, voor o.a. littekentjes, melasma en huidverjongende behandelingen. De laserbehandeling voor verstrakking van de huid haalt in korte tijd jaren van jouw gezicht af. Deze behandeling is ook mogelijk voor gevoelige gebieden zoals de hals, decolleté en rond de ogen.

Wat klanten vertellen over de behandeling

review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

Prijzen

Een behandeling voor huidverstrakking voor onderdelen van de huid is al mogelijk vanaf €105,- per behandeling.

Huidverbeterende laserbehandeling

Tarieven
GebiedPrijs
Vanaf prijs€ 79,-
Gelaat€ 525,-
Deel gebied€ 315,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Zowel op als onder het huidoppervlak

De laserenergie dringt diep door in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt de huid een gladder oppervlak, verbetert de huidstructuur en wordt de huidskleur minder vaal. De laserbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen en verwijdert overtollige dode huidcellen. Rimpels en fijne lijntjes vervagen. Naast het feit dat de dode huidcellen van de opperhuid worden verwijderd, geeft de laser een krachtige stimulans van binnenuit om te vernieuwen. Ook weken na de behandeling ziet uw huid er mooier en voller uit.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat benodigd is om jouw huid te versterken, verstrakken en verjongen is eigenlijk compleet afhankelijk van in wat voor staat jouw huid op dit moment verkeert. De manier en snelheid waarop de huid veroudert, verschilt namelijk per persoon en wordt vooral bepaald door onze genen. We kunnen wel een inschatting maken van het aantal behandelingen dat jij nodig hebt voor huidverstrakking. Maak hiervoor gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Naast huidverstrakking zijn wij ook gespecialiseerd in huidverbetering. Acne behandeling, chemische behandeling en vaatbehandeling behoren onder andere tot onze specialismen. Met onze specifieke laserbehandelingen kunnen wij optimaal resultaat garanderen. Lees meer over de verschillende behandelingen en kijk hier voor een prijsoverzicht per behandeling.

Hoe ontstaan rimpels en een verslapte huid?

Iedereen heeft te maken met huidveroudering en daarmee met rimpels en een verslapte huid. Naarmate we ouder worden is het lichaam namelijk steeds minder in staat om collageen aan te maken, terwijl dat er juist voor zorgt dat de huid er strak en jong uitziet. Omdat dit minder aangemaakt wordt, verliest de huid elasticiteit, waardoor het verslapt en er rimpels ontstaan. De laserbehandelingen van Het Lasercentrum zorgen ervoor dat de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt, waardoor jouw huid er weer jong uit gaat zien!

Wat kun je zelf doen?

Je kunt zelf ook al veel doen om jouw huid er gezond uit te laten blijven zien en om het verouderingsproces tegen te gaan. Het belangrijkste is om de huid goed te hydrateren en te voeden. Dit kan met behulp van verschillende huidverzorgingsproducten, maar heeft ook te maken met je voeding en met hoeveel water je drinkt. Daarnaast is het belangrijk om je huid te beschermen tegen Uv-straling. Ook is het aan te raden om niet te roken en je alcoholinname te beperken.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking