Tattoo verwijderen

Het lasercentrum is al sinds 1994 het vertrouwde adres om een tattoo te verwijderen. Daarmee zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 3 vestigingen in Nederland ook één van de grootste.

De PicoSure en Discovery Pico zijn de laatste ontwikkelingen op lasergebied. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die deze combinatie van beide lasers in huis heeft. Daarmee kunnen we oprecht garanderen dat we de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden die op dit moment mogelijk is.

De juiste behandeling

Door voldoende rust te nemen tussen de behandelingen met de PicoSure en/of de Discovery Pico kunnen wij goed resultaat garanderen. De lichtpulsen van deze lasers zijn zeer kort en efficiënter dan van een gewone laser. Hierdoor zijn minder behandelingen benodigd en is het resultaat veel mooier.

 

  • Minimaal aantal behandelingen
  • Mooi eindresultaat
  • Efficiënte laser
  • Persoonlijk advies

Tijdens de laserbehandeling gebruiken wij koude lucht waardoor de behandeling ook minder gevoelig is. Wij proberen natuurlijk met een minimaal aantal behandelingen jouw tatoeage te verwijderen, maar snelheid mag nooit ten koste gaan van een mooi eindresultaat. Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij min. 8 weken rust tussen elke behandeling te nemen, om het lichaam goed te laten herstellen en voldoende tijd te geven om de vrijgekomen inkt op natuurlijke wijze af te voeren.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Tatoeage verwijderen zonder littekens

Er zijn twee manieren om een tatoeage te laten verwijderen. Een tatoeage kan verwijderd worden middels een laserbehandeling of operatief. Bij een operatieve behandeling blijft er altijd een litteken over. Bij een laserbehandeling door Het Lasercentrum kan de tatoeage geheel verwijderd worden zonder dat er een litteken achterblijft. Het is natuurlijk ook mogelijk om een bestaande tattoo gedeeltelijk te verwijderen, zodat er daarna aan zogenaamde cover-up van de tattoo kan worden gemaakt. In dat geval overleggen wij met de tatoeëerder en die geeft aan of de tatoeage voldoende is verwijderd om een nieuwe tatoeage te creëren.

Van oude tattoo naar cover tattoo

Bent u niet tevreden over uw huidige tattoo? Wilt u uw tattoo laseren en een nieuwe tatto over uw huidige tattoo heen laten tatoeëren? Wij ontzorgen je in het voorbereidend werk in samenwerking met je tattooartiest voor jouw tattoo. Hierbij kunnen wij (gedeeltelijk) stukken van de oude tattoo weglaseren waardoor jouw tattooartiest er makkelijker een vervangende tattoo over kan plaatsen.

Prijzen

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
Kleine tatoeage tot enkele punten€ 55,-
1 - 2 cm²€ 65,-
3 - 4 cm²€ 85,-
5 - 10 cm²€ 110,-
11 - 15 cm²€ 120,-
16 - 20 cm²€ 130,-
21 - 30 cm²€ 140,-
31 - 40 cm²€ 150,-
41 - 50 cm²€ 160,-
51 - 60 cm²€ 170,-
61 - 75 cm²€ 185,-
76 - 100 cm²€ 200,-
101 - 150 cm²€ 240,-
151 - 200 cm²€ 280,-
201 - 400 cm²€ 330,-
401 - 600 cm²€ 360,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Veilig, snel en effectief

Bij Het Lasercentrum wordt gewerkt met de beste lasers ter wereld, waardoor onze specialisten veilig, snel en effectief te werk gaan. Elke behandeling van tattoo laseren die wordt uitgevoerd is afgestemd op jouw situatie. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos, waardoor je geen last hebt van het tattoo weglaseren. Na iedere behandeling die in onze kliniek wordt uitgevoerd, wordt de tattoo lichter. Je ziet hem dus steeds meer vervagen, totdat hij helemaal verdwenen is. Alle kleuren kunnen verwijderd worden met onze lasers. De resultaten van tattoo verwijderen voor en na zijn verbluffend! Iedere behandeling wordt uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten, zodat jij gegarandeerd het beste resultaat krijgt.

PicoSure

De PicoSure is een speciale laser voor het verwijderen van tatoeages. In slechts een fractie van een seconde worden korte laserpulsen gebruikt om de tatoeage te verwijderen. Dit heeft als voordeel dat voor het tattoo laseren minder behandelingen nodig zijn. De korte energiepulsen van de PicoSure vergruizen de inkt in kleine deeltjes. Hierdoor is het voor het lichaam eenvoudiger om ze af te breken, waardoor de tatoeage langzaamaan verdwijnt. De PicoSure laser voor tattoo weglaseren is bovendien in staat lastige kleuren als groen en blauw te behandelen en verwijderen.

Tattoo verwijderen kosten

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage kunnen erg uiteenlopen. Dit hangt onder andere af van het aantal behandelingen dat nodig is en de grootte van de tattoo. Een groot voordeel is wel dat wij minder behandelingen nodig hebben dan bij een reguliere laserbehandeling. Je kunt de prijs voor het verwijderen van de tattoo eenvoudig aanvragen door contact met ons op te nemen. Wil je alvast een schatting? Bekijk dan onze prijslijst!

Discovery Pico laser

Naast de PicoSure maken we bij Het Lasercentrum ook gebruik van de Discovery Pico Laser. Ook deze Picolaser is in staat tatoeages veel sneller te verwijderen in vergelijking met traditionele tatoeagelasers. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is het een zeer krachtige laser. Onze Discovery Pico en PicoSure zijn in staat tatoeages 25 tot 40% sneller te verwijderen. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die met een combinatie van deze beide systemen werkt.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Update Lasercentrum

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels.
Let op de volgende punten >

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen