Tattoo verwijderen

Het lasercentrum is al sinds 1994 het vertrouwde adres om een tattoo te verwijderen. Daarmee zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 3 vestigingen in Nederland ook één van de grootste.

De PicoSure en Discovery Pico zijn de laatste ontwikkelingen op lasergebied. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die deze combinatie van beide lasers in huis heeft. Daarmee kunnen we oprecht garanderen dat we de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden die op dit moment mogelijk is.

De juiste behandeling

Door voldoende rust te nemen tussen de behandelingen met de PicoSure en/of de Discovery Pico kunnen wij goed resultaat garanderen. De lichtpulsen van deze lasers zijn zeer kort en efficiënter dan van een gewone laser. Hierdoor zijn minder behandelingen benodigd en is het resultaat veel mooier.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Tijdens de laserbehandeling gebruiken wij koude lucht waardoor de behandeling ook minder gevoelig is. Wij proberen natuurlijk met een minimaal aantal behandelingen jouw tatoeage te verwijderen, maar snelheid mag nooit ten koste gaan van een mooi eindresultaat. Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij min. 8 weken rust tussen elke behandeling te nemen, om het lichaam goed te laten herstellen en voldoende tijd te geven om de vrijgekomen inkt op natuurlijke wijze af te voeren.

Minimaal aantal behandelingen

Mooi eindresultaat

Efficiënte lasers

Persoonlijk advies

Tatoeage verwijderen zonder littekens

Er zijn twee manieren om een tatoeage te laten verwijderen. Een tatoeage kan verwijderd worden middels een laserbehandeling of operatief. Bij een operatieve behandeling blijft er altijd een litteken over. Bij een laserbehandeling door Het Lasercentrum kan de tatoeage geheel verwijderd worden zonder dat er een litteken achterblijft. Het is natuurlijk ook mogelijk om een bestaande tattoo gedeeltelijk te verwijderen, zodat er daarna aan zogenaamde cover-up van de tattoo kan worden gemaakt. In dat geval overleggen wij met de tatoeëerder en die geeft aan of de tatoeage voldoende is verwijderd om een nieuwe tatoeage te creëren.

Van oude tattoo naar cover tattoo

Ben je niet tevreden over je huidige tattoo? Wil je je tattoo laseren en een nieuwe tattoo over je huidige tattoo heen laten tatoeëren? Wij ontzorgen je in het voorbereidend werk in samenwerking met je tattooartiest voor jouw tattoo. Hierbij kunnen wij (gedeeltelijk) stukken van de oude tattoo weglaseren waardoor jouw tattooartiest er makkelijker een vervangende tattoo over kan plaatsen.

Tattoo verwijderen kosten

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage kunnen erg uiteenlopen. Dit hangt onder andere af van het aantal behandelingen dat nodig is en de grootte van de tattoo. Een groot voordeel is wel dat wij minder behandelingen nodig hebben dan bij een reguliere laserbehandeling.

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Wat klanten vertellen over de Tattoo verwijderen behandeling

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Veilig, snel en effectief

Bij Het Lasercentrum wordt gewerkt met de beste lasers ter wereld, waardoor onze specialisten veilig, snel en effectief te werk gaan. Elke behandeling van tattoo laseren die wordt uitgevoerd is afgestemd op jouw situatie. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos, waardoor je geen last hebt van het tattoo weglaseren. Na iedere behandeling die in onze kliniek wordt uitgevoerd, wordt de tattoo lichter. Je ziet hem dus steeds meer vervagen, totdat hij helemaal verdwenen is. Alle kleuren kunnen verwijderd worden met onze lasers. De resultaten van tattoo verwijderen voor en na zijn verbluffend! Iedere behandeling wordt uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten, zodat jij gegarandeerd het beste resultaat krijgt.

PicoSure

De PicoSure is een speciale laser voor het verwijderen van tatoeages. In slechts een fractie van een seconde worden korte laserpulsen gebruikt om de tatoeage te verwijderen. Dit heeft als voordeel dat voor het tattoo laseren minder behandelingen nodig zijn. De korte energiepulsen van de PicoSure vergruizen de inkt in kleine deeltjes. Hierdoor is het voor het lichaam eenvoudiger om ze af te breken, waardoor de tatoeage langzaamaan verdwijnt. De PicoSure laser voor tattoo weglaseren is bovendien in staat lastige kleuren als groen en blauw te behandelen en verwijderen.

Discovery Pico laser

Naast de PicoSure maken we bij Het Lasercentrum ook gebruik van de Discovery Pico Laser. Ook deze Picolaser is in staat tatoeages veel sneller te verwijderen in vergelijking met traditionele tatoeagelasers. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is het een zeer krachtige laser. Onze Discovery Pico en PicoSure zijn in staat tatoeages 25 tot 40% sneller te verwijderen. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die met een combinatie van deze beide systemen werkt.

Veelgestelde vragen

Waarom een tattoo verwijderen?

Wil jij je tattoo verwijderen, om welke reden dan ook, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit wat de reden is. Past het niet bij jouw huidige carrière? Denkbeelden? Of vind je het gewoonweg niet meer mooi? Geen probleem. Wij verwijderen de tattoo zonder oordeel. Het is immers jouw lichaam.

Lees meer over de redenen om een tattoo te verwijderen

Hoe kun je een tattoo verwijderen?

Je kunt tatoeages verwijderen met een operatie of een laserbehandeling. Beide manieren kennen hun eigen voor- en nadelen.

Lees meer over verschillende manieren om een tattoo te verwijderen

Kun je een tattoo ook deels verwijderen?

Jazeker! Sterker nog, we werken regelmatig samen met tattoo artists aan cover-up tattoos. Samen bepalen we de delen die verwijdert moeten worden voor het mooiste resultaat.

Welke lasers gebruiken we om tattoos te verwijderen?

Voor het verwijderen van tattoos gebruiken wij de PicoSure laser en de Discovery PICO laser.

Is een tattoo verwijderen pijnlijk?

Dankzij onze toplasers is de behandeling nagenoeg pijnloos. Daarnaast gebruiken we tijdens de behandeling koude lucht die jouw huid koelt. Hierdoor wordt het nóg minder gevoelig en blijft je huid rustig.

Wat kost een tattoo verwijderen?

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van jouw tattoo. Dit kan al vanaf € 55,-. Bekijk onze prijslijst om een inschatting te maken wat het verwijderen van jouw tattoo zal kosten.

Bekijk onze prijslijst

Wanneer zie je resultaat?

Omdat wij de beste lasers gebruiken, kun je in vergelijking met reguliere lasers snel resultaat verwachten. Daarnaast is het resultaat veel mooier! Hoe lang de behandeling duurt is afhankelijk van jouw tattoo. Houd er rekening mee dat wanneer meerdere behandelingen nodig zijn, we telkens 8 weken rust plannen tussen de behandelingen. Zo kan jouw lichaam goed herstellen en de inkt afvoeren.

Lees meer over het resultaat van onze laserbehandeling tattoo verwijderen

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met Het Lasercentrum hoef je nooit ver te reizen voor een professionele laserbehandeling. Laser ontharen is gemakkelijk en snel in te plannen! Met meer dan 200 locaties door heel Nederland zit er altijd wel één van onze studio’s dichtbij jou. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten over laserontharing, of plan direct een afspraak in voor een gratis intake. We zien je graag in één van onze behandelcentra!

Professionele studio

Vakkundig opgeleid personeel

Behandeling met de beste lasers van europa
Persoonlijk behandelplan
Nagenoeg pijnloze behandeling
Het beste resultaat voor de laagste prijs

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken. Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking