Lasercentrum bestaat 25 jaar!

Daarom ontvangt u nu bij een tatoeageverwijdering, haarverwijdering of kalknagelbehandeling 25% korting op de eerste behandeling!

Tattoo verwijderen

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattoo verwijderen. Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook een van de grootste.

De Picosure en Pico Discovery zijn de laatste ontwikkeling op lasergebied. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die deze combinatie van beide lasers in huis heeft. Daarmee kunnen we oprecht garanderen dat we de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden welke op dit moment mogelijk is.

De juiste behandeling

Door voldoende rust te nemen tussen de behandelingen met de Picosure en/of de Pico Discovery kunnen wij goed resultaat garanderen. De lichtpulsen van deze lasers zijn zeer kort en efficiënter dan van een gewone laser. Hierdoor zijn minder behandelingen noodzakelijk en het resultaat is veel mooier.

 

  • Minimaal aantal behandelingen
  • Mooi eindresultaat
  • Efficiënte laser
  • Persoonlijk advies
Tijdens de behandeling gebruiken wij koude lucht waardoor de behandeling ook minder gevoelig is. Wij proberen natuurlijk met een minimaal aantal behandelingen uw tatoeage te verwijderen, maar snelheid mag nooit ten koste gaan van een mooi eindresultaat. Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij min. 8 weken tussen elke behandelingen te nemen, dit om het lichaam goed te laten herstellen en voldoende tijd te geven om de vrijgekomen inkt op natuurlijke wijze af te voeren.

Tatoeage verwijderen zonder littekens

Er zijn twee manieren om een tatoeage te laten verwijderen. Een tatoeage kan verwijderd worden middels een laserbehandeling of operatief. Bij een operatieve behandeling blijft er altijd een litteken over. Bij een laserbehandeling door Het Lasercentrum kan de tatoeage geheel verwijderd worden zonder dat er een litteken achterblijft. Het kan natuurlijk ook dat een bestaande tattoo gedeeltelijk verwijderd moet worden en dat er daarna een zogenaamde cover-up van de tattoo wordt gemaakt. In dat geval overleggen wij met de tatoeëerder en die geeft aan of de tatoeage voldoende is verwijderd om een nieuwe tatoeage te creëren.

Van oude tattoo naar cover tattoo

Bent u niet tevreden over uw huidige tattoo? Wilt u over uw huidige tattoo een andere overheen laten tatoeëren? Wij ontzorgen uw het voorbereidend werk in samenwerking met uw tattooartiest voor uw cover tattoo. Hierbij kunnen wij (gedeeltelijk) stukken van de oude tattoo weglaseren waardoor uw tattooartiest er makkelijker een vervange tattoo over kan plaatsen.

review van 5 sterren

Ik wilde een gedeelte van mijn tattoo laten verwijderen en heb na een aantal adviezen bij anderen voor het Lasercentrum gekozen. Dit gedeelte is nu verdwenen en het is op een goede manier gebeurd. De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat. R. van der T.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg!

Had ik dat maar gelijk gedaan! V. uit Elshout

review van 5 sterren

Ik heb inmiddels 6 behandelingen gehad en ben erg tevreden. De vestigingen in Eindhoven heeft een warme en verwelkomende ambiance, met een luxe wachtkamer en hoogwaardig afgewerkte behandelkamers.
Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.
Het is duidelijk merkbaar dat het belang van de klant voorop staat, waardoor je een eerlijk, objectief en deskundig (en vrijblijvend) advies kunt verwachten. T. uit Helmond

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen