Tattoo verwijderen Den Haag

Wil jij jouw tattoo verwijderen in Den Haag? Onze ervaren specialisten helpen je graag verder. Met behulp de beste lasers van Europa zorgen we altijd voor een optimaal eindresultaat. Daarnaast is de behandeling nagenoeg pijnloos. Lees meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een GRATIS consult.
Tattoo verwijderen Breda

Hoe werkt een tattoo verwijderen?

Wanneer je in de buurt van Den Haag je tattoo wilt laten verwijderen, kies je bij voorkeur voor een laserbehandeling. Een laserbehandeling laat, in tegenstelling tot een operatie, geen litteken achter. Met behulp van de beste lasers van Europa, de PicoSure en de Discovery Pico Laser, vergruizen we bij Het Lasercentrum de inkt van jouw tattoo tot kleine deeltjes. Deze deeltjes kan jouw lichaam vervolgens zelf afbreken.
N

De beste lasers van Europa

N

Meer dan 25 jaar ervaring

N

Scherpe prijzen

N
Gemiddelde klantbeoordeling: 9.4

Voordelen van Het Lasercentrum

Bij Het Lasercentrum weet je zeker dat je een optimale behandeling krijgt. Onze deskundige specialisten maken niet alleen gebruik van de allerbeste lasers, we bestaan ook al meer dan 25 jaar. We verzamelden dus al heel wat kennis en ervaring! Zo weten we onder andere dat koude lucht helpt om de behandeling zo pijnloos mogelijk te verlopen en plannen we 8 weken rust tussen iedere behandeling voor een optimaal resultaat.

Zoek je een betrouwbare, ervaren specialist om jouw tattoo in omgeving Den Haag te laten verwijderen? Dan ben je bij Het Lasercentrum dus altijd op de goede plek.

N

Deskundige specialisten

N

Minimaal aantal behandelingen

N

Optimaal eindresultaat

N

Hoge klantbeoordeling

N

Nagenoeg pijnloos

N

25 jaar ervaring

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Gratis consult

Wil je weten wat je van onze behandelingen kunt verwachten? Plan dan direct een gratis consult in. Eén van onze specialisten gaat dan met je in gesprek. Zo kijken jullie samen onder andere naar hoeveel behandelingen nodig lijken te zijn en krijg je informatie en antwoord op je eigen vragen. Zo helpen we graag iedereen een keuze te maken voor een plek die bij diegene past.

Aantal behandelingen tattoo verwijderen

Het resultaat van een enkele behandeling is niet altijd direct zichtbaar. Dit komt doordat de huid tijd nodig heeft om te herstellen. Gemiddeld verwijderen we tattoos in Den Haag en omgeving in 6 behandelingen, maar dit verschilt per tattoo. Een tattoo met veel kleur vraagt bijvoorbeeld om meer behandelingen dan een zwarte tattoo. Ook het formaat, de diepte, de leeftijd en de kwaliteit van de tattoo spelen een rol. De één is al klaar na 3 behandelingen, terwijl voor de ander misschien wel 10 behandelingen nodig zijn.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Neem contact op

Woon je in Den Haag of omstreken en wil jij jouw tattoo laten verwijderen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een laserbehandeling voor jouw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen. Daarnaast kun je natuurlijk altijd direct een gratis consult inplannen, dan praten we dan verder!

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met meer dan 200 locaties door heel Nederland is er altijd wel een vestiging van Het Lasercentrum bij jou in de buurt. Laat je dus niet tegenhouden door de afstand en start jouw acne behandeling zo snel mogelijk!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring