Acne behandeling

Heb je last van acne? Het Lasercentrum helpt je er van af te komen. Met behulp van verschillende behandelmethodes reinigen wij je huid en zorgen we ervoor dat de acne wordt verholpen en niet weer terug komt. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, en ook de leeftijd en het geslacht van de patiënt bepalen welke behandelmethode(s) of middelen het effectiefst zijn. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

  • Reiniging van de huid
  • Behandeling werkt genezend en voorkomend
  • Huidvernieuwing wordt gestimuleerd
  • Littekens kunnen ook behandeld worden

Hoe werkt het?

Acne ontstaat onder andere door dode huidcellen die de huidporiën vernauwen of blokkeren. Met behulp van peelings verwijdert de huidtherapeut deze dode en losse huidcellen zodat de poriën weer vrij zijn om de talg af te voeren. Als de huid regelmatig gepeeld wordt, zullen mee-eters of comedonen – zoals de talgophopingen genoemd worden – minder snel ontstaan. Bovendien wordt de huidvernieuwing door het afvoeren van dode huidcellen gestimuleerd.

Behandelingen

Tijdens je intakegesprek maken we een persoonlijk behandelplan voor jou. Dit doen we omdat iedere situatie anders is en we jou de beste behandeling willen bieden. Acnetherapie bij Het Lasercentrum kan onder meer bestaan uit:

  • Manuele reiniging van de huid
  • Dieptereiniging van de huid met behulp van chemische peelings
  • Lasertherapie
  • Adviezen met betrekking tot het zelf verzorgen van de huid

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

Prijzen

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Vergoed door verzekeraars

Ben je aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat een behandeling van de acne vergoed wordt door je verzekeraar. In de meeste gevallen wordt het eigen risico zelfs ook niet aangebroken. Wil je meer weten over de vergoedingen of over hoeveel behandelingen door jouw verzekeraar worden vergoed? Neem dan contact op met jouw verzekeraar.

Wat is acne

Acne ontstaat onder andere doordat dode huidcellen de ingangen van huidporiën vernauwen of blokkeren. Hierdoor hoopt de talg zich in de poriën op, samen met bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Behandeling van acne littekens

Ben je al van je acne af of kom je er van af na een behandeling door Het Lasercentrum? Dan kunnen we ook de eventuele littekens die door de acne zijn ontstaan behandelen. Met behulp van lasertherapie worden de putjes/deukjes/gaatjes in de huid weggewerkt. De lasers stimuleren de onderliggende huidlagen namelijk om zich te vernieuwen, waardoor de huid een gladder oppervlak krijgt.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >