Beenhaar verwijderen

Wanneer je ongewenst haar op je benen hebt dat je graag wilt laten verwijderen, dan zit je bij het Lasercentrum goed. Bij het Lasercentrum werken we alleen met echte specialisten en veilige en bewezen behandelmethodes. Door onze jarenlange ervaring met het verwijderen van haar door middel van laserbehandelingen, kunnen wij jouw been compleet ontharen.

Wil je graag één van onze medewerkers spreken? Neem dan nu contact op!

Voordeel van onthaarde benen

De voordelen van onthaarde benen zijn voor veel mensen verschillend. In veel gevallen vinden mensen onthaarde benen eleganter staan. Wat ook nog een reden kan zijn, is een bepaalde sport die iemand beoefend. In sommige gevallen kan beenhaar daar niet gewenst zijn, in verband met bijvoorbeeld wondjes en infecties.

Niet meer scheren of harsen

Nóg een groot voordeel van het verwijderen van beenhaar is het feit dat je niet meer hoeft te scheren of harsen. Waar scheren meestal niet veel pijn doet, kan het wel veel tijd in beslag nemen. Het harsen van benen om je beenhaar te verwijderen wordt in veel gevallen als pijnlijk ervaren. Het beenhaar verwijderen bij ons levert dus meer tijd én minder pijn op.

Hoe werkt beenhaar verwijderen met een laser?

Wanneer jij je beenhaar laat verwijderen met een laser bij het Lasercentrum, worden er door een laserstraal haarzakjes bewerkt. De laserstralen werken met korte lichtimpulsen die door het pigment bij het haarzakje worden geabsorbeerd. Het resultaat hiervan is dat de haren uit de haarzakjes stoppen met groeien, waardoor je in de toekomst kunt genieten van onthaarde benen.

Vrijblijvend intakegesprek

Ben je enthousiast geworden van dit verhaal over het verwijderen van beenhaar? Wanneer je langs wil komen voor een vrijblijvend intakegesprek ben je van harte welkom in één van onze vestigingen. Je vindt het Lasercentrum in Eindhoven, Breda of Zoetermeer. Neem snel contact met ons op of bekijk de ‘over ons-pagina’, waar je meer informatie over het Lasercentrum kunt vinden.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82