Over ons

Het Lasercentrum is een praktijk die al 25 jaar bestaat. Mede hierdoor, en de uitgebreide kennis over diverse behandelingen, maakt het een expertise centrum op het gebied van vele laser- en huidbehandelingen.

  • Per jaar worden er alleen al circa 5000 laserbehandelingen uitgevoerd voor diverse indicaties.

Specialistisch

Het Lasercentrum heeft meerdere vestigingen en werkt intern samen met vier specialisten op gebied van huid en laser. Daarnaast is er veel kennis en expertise om naartoe te verwijzen in de nabije omgeving.

Vooral voor het verwijderen van tatoeages is het Lasercentrum bekend door hun kwalitatief goede lasers. Er zijn twee pico lasers aanwezig. Met de PicoSure en PicoDiscovery kunnen de meeste tatoeages probleemloos verwijderd worden. Zowel zwarte als gekleurde tatoeages zijn succesvol in de verwijdering.

Lasers

In de loop der jaren is er een vertrouwensband ontstaan met diverse ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten etc. Zelfs tattooshops maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden. Ze benaderen ons voor het corrigeren van gemaakte foutjes of om een bestaande tatoeage gemakkelijker te vervangen. Een tattoo weghalen kan gemakkelijk en nagenoeg pijnloos met onze nieuwste technieken.

Cliënten

Onze cliënten zijn zeer divers zowel in leeftijd, van 16 jaar tot boven de 70 jaar, maar ook in persoonlijkheid. Huisvrouwen, directeurs en zelf beroemdheden uit de sport en van TV zijn regelmatig bij ons onder behandeling!

Voor welke behandeling u ook kiest, Lasercentrum garandeert u de meest optimale behandeling!

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen