Over ons

Het Lasercentrum bestaat al 25 jaar. Gecombineerd met de uitgebreide kennis over diverse behandelingen zorgt dit ervoor dat wij een expertisecentrum zijn op het gebied van laser- en huidbehandelingen.

  • Per jaar voeren wij circa 5.000 laserbehandelingen uit voor diverse indicaties!

Specialistisch

Het Lasercentrum heeft meerdere vestigingen en werkt intern samen met vier specialisten op gebied van huid en laser. Daarnaast is er veel kennis en expertise om naartoe te verwijzen in de nabije omgeving.

Vooral voor het verwijderen van tatoeages is het Lasercentrum bekend door hun kwalitatief goede lasers. Er zijn twee Picolasers aanwezig. Met de PicoSure en Discovery Pico kunnen de meeste tatoeages probleemloos verwijderd worden. Zowel zwarte als gekleurde tatoeages kunnen succesvol worden verwijderd.

Lasers

In de loop der jaren is er een vertrouwensband ontstaan met diverse ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten etc. Zelfs tattooshops maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden. Ze benaderen ons voor het corrigeren van gemaakte foutjes of om een bestaande tatoeage gemakkelijker te vervangen. Een tattoo weghalen kan gemakkelijk en nagenoeg pijnloos met onze nieuwste technieken.

Cliënten

Onze cliënten zijn zeer divers zowel in leeftijd als in persoonlijkheid. Van scholieren en studenten vanaf 16 jaar, tot gepensioneerde bankdirecteuren en -directrices. Zelfs beroemdheden uit de sport en van TV zijn regelmatig bij ons onder behandeling!

Voor welke behandeling u ook kiest: Lasercentrum garandeert u de meest optimale behandeling!

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren gemiddeld een 9.4 ! (op basis van 2413 reviews)

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!