Tattoo laten weglaseren

Tatoeage verwijderen Breda

Als een tatoeage om wat voor reden dan ook niet meer bij je past, is het bijzonder vervelend om hem elke dag bij je te moeten dragen. Dat begrijpen we bij Het Lasercentrum! Dankzij onze 100% veilige laserbehandelingen wordt het nu mogelijk om je tatoeage te laten verwijderen. Ook bij jou in de buurt in Breda! Binnen een aantal behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat jouw tattoo niet meer zichtbaar is. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem gerust eens contact op of maak direct een afspraak voor een intake!

Prijzen bekijken >

Waarom een tatoeage laten verwijderen?

Het zal je verbazen hoeveel mensen per jaar een tatoeage laten verwijderen. In Breda alleen zijn dat er al enkele tientallen per jaar! De redenen om een tatoeage te laten weghalen verschillen van persoon tot persoon: sommige mensen hebben iets laten zetten dat totaal niet meer bij hun huidige stijl of leven past, en anderen willen überhaupt geen tatoeage meer op hun lichaam. Ook zijn sommige mensen niet blij met hoe hun tatoeage veroudert en minder mooi wordt. Wat je reden ook is, bij Het Lasercentrum hebben we de beste behandeling voor je, waardoor je tatoeage nagenoeg onzichtbaar wordt!
N
Spijt van de tatoeage
N
Stijl van de tatoeage past niet meer bij het huidige leven
N
De tattoo veroudert niet mooi

Wat kun je verwachten?

Ga je een tatoeage laten verwijderen bij Het Lasercentrum, dan beginnen we altijd met een intake. In onze studio in de regio Breda ontvangen we je graag voor een kennismakingsgesprek, waarin je jouw wensen kenbaar kunt maken en wij de tatoeage vast kunnen onderzoeken. We maken dan een inschatting van het aantal benodigde behandelingen en het type laser dat we gaan gebruiken om je tatoeage te verwijderen.
De behandeling zelf verloopt nagenoeg pijnloos en snel, dankzij onze geavanceerde PicoSure en Discovery Pico lasers. Er worden korte lichtpulsen op de tatoeage gericht, die de inkt onder je huid vergruizen, zodat je lichaam de kleurstoffen zelf kan afvoeren. Het gebruik van koude lucht zorgt ervoor dat je nauwelijks iets van de laserbehandeling voelt.
N

Professionele studio

N
Persoonlijk behandelplan
N
Vakkundig opgeleid personeel
N
Behandeling met de beste lasers van Europa
N
Het beste resultaat voor de laagste prijs
N
Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

Tatoeage verwijderen kosten

Wat jouw tatoeage verwijderen gaat kosten in Breda, is afhankelijk van de grootte van je tattoo en het aantal behandelingen dat je nodig hebt voordat de tatoeage helemaal onzichtbaar is geworden. Dit is helaas per persoon verschillend: we kunnen een inschatting maken, maar geen sluitende voorspelling. Neem jouw persoonlijke situatie door met een specialist voor een realistische inschatting van het kostenplaatje, of gebruik onderstaand overzicht voor een indicatie van de prijs van losse behandelingen.

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Tatoeage verwijderen: voor en na foto’s

Laat je vooral overtuigen door resultaten die we hebben behaald bij klanten die je voorgingen. Omdat zij zo vriendelijk zijn geweest om hun voor en na foto’s met ons te delen, kunnen wij je laten zien hoe nauwkeurig we je tatoeage kunnen verwijderen.
Armtattoo voor en na

Tatoeage verwijderen vergoeding

Omdat het om een cosmetische ingreep gaat, zullen niet veel zorgverzekeraars een vergoeding geven voor het verwijderen van je tatoeage. Maar heb je een uitgebreide aanvullende zorgverzekering? Dat loont een belletje naar je zorgverzekeraar altijd even: check toch altijd even of jouw zorgverzekeraar hier geen aanvullende vergoeding voor biedt.

Tatoeage verwijderen: ervaringen

Wij kunnen je enorm veel vertellen over onze laserbehandelingen, maar wat telt zijn natuurlijk de ervaringen van onze klanten zelf. Daarom delen we die graag met je! Dat klanten ons gemiddeld met een 9.4 beoordelen, maakt ons bijzonder trots op ons werk: het is onze passie om mensen de huid terug te geven waarmee zij zich gelukkig voelen!

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Ben jij ervan overtuigd dat je jouw tatoeage wil laten verwijderen in Breda? Wacht dan niet langer en plan direct je vrijblijvende intake in met de handige planningstool. Vaak ben je al binnen enkele dagen aan de beurt! En wil je toch eerst wat meer weten over het verwijderen van tatoeages? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team specialisten staat voor je klaar bij elke vraag die je maar hebt!