Tatoeage verwijderen in Breda

Het komt steeds vaker voor dat mensen een tatoeage hebben laten zetten en er na enkele jaren niet meer tevreden over zijn. De kleuren van de tatoeage zijn vervaagd of de tatoeage past niet langer meer bij de persoonlijkheid.

Wij van Lasercentrum begrijpen hoe vervelend dit is en helpen u graag van uw ‘ongewenste’ tatoeage af. Laat uw tattoo verwijderen door een specialist met de meest betrouwbare lasers!

Lasercentrum kan op een professionele manier je tatoeage verwijderen met de PicoSure en/of de Discovery Pico Laser.

De juiste behandeling

Wij van Lasercentrum beschikken als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur om de ongewenste tatoeages te verwijderen. Wij zijn daarmee al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeages verwijderen. Naast tatoeages verwijderen hebben wij ons ook gespecialiseerd in het verwijderen van haar en het laseren van kalknagels.

Onze specialisten hebben veel ervaring met het werken met de lasers. Wij hebben dan ook alleen maar gespecialiseerde en vakkundige werknemers in dienst om uw tatoeage te verwijderen.

Het Lasercentrum in Breda kan uw tatoeage veilig en volledig verwijderen dankzij de PicoSure en de Discovery Pico. Deze beide lasersystemen zijn de beste lasersystemen om uw tatoeage te verwijderen. Het Lasercentrum Breda is naast onze vestigingen in Eindhoven en Zoetermeer het enige lasercentrum in Europa dat met deze beide systemen werkt. Dus voor het definitief verwijderen van uw tatoeage kunt u contact opnemen met onze vestiging in Breda, via ons landelijke telefoonnummer: 085 – 0212404 of vult u het contactformulier in voor een offerte of afspraak.

Behandeling en prijzen

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft hangt af van onder andere de grootte van de tattoo. Wij hebben voor dezelfde tatoeage, gegarandeerd minder behandelingen nodig dan bij een reguliere behandeling.

U kunt makkelijk uw behandelingen reserveren door contact met ons op te nemen. Wij hebben vier vestigingen. Onze vestigingen zitten in Breda, Eindhoven en Zoetermeer. De prijzen kunt u gemakkelijk online aanvragen door een formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier ontvangt u een vrijblijvende prijsopgaven.

Succesvol tattoeage verwijderen

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. De technische specificaties zijn beter dan welk apparaat dan ook. Daarom dat wij ook zo trots zijn op onze PicoSure en Discovery Pico Laser.

De lichtpuls van de lasers zijn kort, namelijk een picoseconde. Daarmee zijn de lasers efficiënter dan een gewone laser. Het gevolg is dat wij uw tatoeage volledig kunnen verwijderen en het aantal behandelingen, opvallend minder zijn dan bij een andere laser.

Om de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk te maken, maken wij gebruik van koude lucht tijdens de behandeling. De koude lucht zorgt ervoor dat de behandeling minder gevoelig is. Wij zijn de eerste in Nederland die gebruik maken van deze methoden.

Wij van Lasercentrum helpen uw graag van uw ongewenste tattoo af. Wilt u meer weten over het verwijderen van tatoeages? Neem dan gerust contact met ons op.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >