Tattoo laten weglaseren

Tatoeage verwijderen Eindhoven

Draag jij al een tijdje een tatoeage met je mee waar je niet 100% tevreden meer mee bent? Het leven is te kort om niet helemaal tevreden te zijn met je lichaam. Bij Het Lasercentrum kunnen we je tatoeage betrekkelijk snel en voordelig voor je verwijderen in de regio Eindhoven. Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvende intake en wie weet geniet jij binnenkort weer van een mooie huid zonder ongewenste tatoeage!

Bekijk onze prijzen >

Kan ik mijn tatoeage laten verwijderen?

Wij kunnen je tatoeage voor je verwijderen in Eindhoven als je 18 jaar of ouder bent. Of je nu een zwarte tatoeage of eentje met meerdere kleuren hebt: het is allemaal geen probleem voor onze professionele Pico lasers. Door hun nauwkeurige werking kunnen ze elk type inkt onderhuids vergruizen, waardoor je tattoo na een aantal behandelingen geleidelijk aan verdwijnt. In een klein aantal gevallen kunnen we je niet behandelen, of raden we je af om een behandeling te ondergaan:
N
Als je jonger dan 18 jaar bent
N
Als je zwanger bent of borstvoeding geeft
N
Als je erg gebruind bent door de zon

Wat kun je verwachten?

Voordat we je tatoeage daadwerkelijk gaan verwijderen, kom je in een studio in Eindhoven en omgeving langs voor een intake. Hierin leg je jouw wensen uit en kunnen we je tatoeage inspecteren voor we gaan behandelen. We bepalen dan welk type laser geschikt is om jouw tatoeage mee te verwijderen en geven een indicatie van het aantal benodigde sessies. Ook krijg je instructies mee voor voor, tijdens en na de behandeling.
Eenmaal op de behandeltafel wordt je tattoo gekoeld met een stroom koude lucht, waardoor je nagenoeg niets van de behandeling voelt. Met onze PicoSure of Discovery Pico laser worden er korte lichtpulsen op je tatoeage afgevuurd, die de inkt onder de huid laten vergruizen. Dit gaat behoorlijk snel: een gebied ten grootte van een pinpas is binnen een paar seconden behandeld. Afhankelijk van hoe snel je huid de inkt verwerkt, heb je een aantal herhaalbehandelingen nodig voor het beste resultaat.
N

Professionele studio

N
Persoonlijk behandelplan
N
Vakkundig opgeleid personeel
N
Behandeling met de beste lasers van Europa
N
Het beste resultaat voor de laagste prijs
N
Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

Tatoeage verwijderen kosten

Wat een tatoeage verwijderen met zich meebrengt aan kosten, kunnen we van tevoren moeilijk voorspellen. Wel zijn de kosten voor tatoeage verwijderen in Eindhoven en andere plaatsen in Nederland exact hetzelfde: overal krijg je dezelfde kwaliteit voor dezelfde prijs. We kunnen je daarnaast een overzicht geven van de kosten van losse behandelingen, gerangschikt op de grootte van je tattoo.

Hoe het complete kostenplaatje er echter uit komt te zien, is afhankelijk van het aantal behandelingen dat we nodig hebben om je tatoeage volledig te verwijderen. Je intake kan hier al meer duidelijkheid over verschaffen, en gaandeweg het proces zal blijken hoe je huid op de behandeling reageert.

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Tatoeage verwijderen: voor en na foto’s

Weten wat je kunt verwachten qua resultaat als je een tatoeage laat verwijderen? Deze klanten uit Eindhoven deelden hun voor en na foto’s met ons. Dit geeft jou een realistisch beeld van hoe je huid eruit ziet nadat je een tatoeage hebt laten verwijderen bij Het Lasercentrum.
Armtattoo voor en na

Tatoeage verwijderen vergoeding

In de meeste gevallen hoef je bij een tatoeage verwijderen niet te rekenen op een vergoeding van je zorgverzekering. Een tattoo heb je altijd uit vrije wil gezet, en zorgverzekeraars zijn er niet erg happig op om vergoedingen uit te keren voor cosmetische ingrepen. Check altijd nog even met je zorgverzekeraar of je niet voor vergoeding in aanmerking komt, zeker als je een aanvullende verzekering hebt.

Tatoeage verwijderen: ervaringen

Wij zijn trots dat onze klanten hun ervaringen met onze dienstverlening beoordelen met een 9.4. Dat is waar we het voor doen: tevreden klanten die weer optimaal kunnen genieten van een gezonde huid, die er precies uitziet zoals zij willen. Lees ervaringen van onze klanten uit eerste hand in de reviews hieronder!

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Kan jij niet wachten om te beginnen met de behandeling? Plan dan direct een afspraak voor jouw intake, dan kunnen we zo snel mogelijk starten met jouw tatoeage verwijderen. In Eindhoven is er altijd een salon van Het Lasercentrum dichtbij, dus je hoeft nooit ver te reizen voor de behandeling. En heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag goed geïnformeerd de behandeling te beginnen!