Tatoeage verwijderen in Eindhoven

Voor het verwijderen van uw tatoeage bent u bij Lasercentrum aan het juiste aders. Wij van Lasercentrum beschikken als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur om ongewenste tatoeages te verwijderen. Wij zijn daarmee al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeages verwijderen.

Het lasercentrum in Eindhoven is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor het verwijderen van uw tatoeage. Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook één van de grootste. Laat uw tattoo gemakkelijk, snel en vrijwel pijnloos verwijderen door een specialist met de meest betrouwbare lasers.

De juiste behandeling

Bij het Lasercentrum in Eindhoven kunnen wij u uiteraard van dienst zijn bij het verwijderen van uw tatoeage. Dankzij de PicoSure en Discovery Pico, de laatste ontwikkeling op lasergebied, garanderen wij de meest optimale laserbehandeling die op dit moment mogelijk is. Niet alleen in Nederland maar zelfs in geheel Europa zijn wij de enige met deze combinatie.

Hoeveel behandelingen u nodig heeft en de prijzen voor deze behandelingen zijn afhankelijk van de grootte van de tattoo. U kunt op onze website de prijzen gemakkelijk online aanvragen. U hoeft simpelweg een formulier in te vullen en u ontvangt de vrijblijvende prijsopgaven direct op uw mail.

U kunt ook een vrijblijvende intakegesprek bij ons aanvragen. Tijdens het intakegesprek kunnen wij u exact vertellen hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat de prijs hiervoor zal zijn. Tevens kunnen wij u gelijk wat informatie geven over de behandelingswijze. Neem contact met ons op en u bent verzekerd van minder behandelingen en minder pijn dan bij reguliere behandelingen. Dit scheelt enorm in de kosten.

Het gevolg van het verwijderen van uw tattoo

Wij van Lasercentrum begrijpen hoe belangrijk uw huid voor u is. Niets in dan ook zo vervelend om hier een tattoo op de hebben die niet meer bij u past. Nu wilt u hem graag laten verwijderen, maar wat zijn hier de consequenties van?

Wij van Lasercentrum beschikken over de modernste lasertechnieken. Door uw tatoeages te laten verwijderen door een van onze lasers hoeft u niet langer bang te zijn voor littekens. Uw tattoo wordt snel en gemakkelijk in zijn geheel verwijderd. Hier houdt je gegarandeerd geen littekens of huidbeschadiging aan over. Que pijn is de laserbehandeling ook goed te doen.

Waarom het Lasercentrum

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. Wij zijn dan ook enorm trots op onze PicoSure en Discovery Pico Laser. Door deze ultra moderne lasers zijn wij instaat om een optimale en gewenste behandeling aan te bieden voor zowel zwarte als gekleurde tatoeages.

Verder hebben wij ook uitsluitend gespecialiseerde werknemers in dienst. Werknemers die veel ervaring hebben met het werken met de lasers. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat er ‘onnodige’ fouten plaats vinden tijdens het verwijderen van uw tatoeage!

Wilt u dus een tattoo verwijderen in Eindhoven, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 085 – 0212404 of vult u het contactformulier in voor een offerte of afspraak. Onze adresgegevens kunt u ook vinden op onze contactpagina.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >