Tattoo laten weglaseren

Tatoeage verwijderen Zoetermeer

Als een tatoeage om wat voor reden dan ook niet meer bij je past, is het bijzonder vervelend om hem elke dag bij je te moeten dragen. Dat begrijpen we bij Het Lasercentrum! Dankzij onze 100% veilige laserbehandelingen wordt het nu mogelijk om je tatoeage te laten verwijderen. Ook bij jou in de buurt in Zoetermeer! Binnen een aantal behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat jouw tattoo niet meer zichtbaar is. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem gerust eens contact op of maak direct een afspraak voor een intake!

Bekijk onze prijzen >

Kan ik mijn tatoeage laten verwijderen?

Wij kunnen je tatoeage voor je verwijderen in Zoetermeer als je 18 jaar of ouder bent. Of je nu een zwarte tatoeage of eentje met meerdere kleuren hebt: het is allemaal geen probleem voor onze professionele Pico lasers. Door hun nauwkeurige werking kunnen ze elk type inkt onderhuids vergruizen, waardoor je tattoo na een aantal behandelingen geleidelijk aan verdwijnt. In een klein aantal gevallen kunnen we je niet behandelen, of raden we je af om een behandeling te ondergaan.
N
Als je jonger dan 18 jaar bent
N
Als je zwanger bent of borstvoeding geeft
N
Als je erg gebruind bent door de zon

Wat kun je verwachten?

Voordat we je tatoeage daadwerkelijk gaan verwijderen, kom je in een studio in Zoetermeer en omgeving langs voor een intake. Hierin leg je jouw wensen uit en kunnen we je tatoeage inspecteren voor we gaan behandelen. We bepalen dan welk type laser geschikt is om jouw tatoeage mee te verwijderen en geven een indicatie van het aantal benodigde sessies. Ook krijg je instructies mee voor voor, tijdens en na de behandeling.
Eenmaal op de behandeltafel wordt je tattoo gekoeld met een stroom koude lucht, waardoor je nagenoeg niets van de behandeling voelt. Met onze PicoSure of Discovery Pico laser worden er korte lichtpulsen op je tatoeage afgevuurd, die de inkt onder de huid laten vergruizen. Dit gaat behoorlijk snel: een gebied ten grootte van een pinpas is binnen een paar seconden behandeld. Afhankelijk van hoe snel je huid de inkt verwerkt, heb je een aantal herhaalbehandelingen nodig voor het beste resultaat.
N

Professionele studio

N
Persoonlijk behandelplan
N
Vakkundig opgeleid personeel
N
Behandeling met de beste lasers van Europa
N
Het beste resultaat voor de laagste prijs
N
Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

Tatoeage verwijderen kosten

Wat jouw tatoeage verwijderen gaat kosten in Zoetermeer, is afhankelijk van de grootte van je tattoo en het aantal behandelingen dat je nodig hebt voordat de tatoeage helemaal onzichtbaar is geworden. Dit is helaas per persoon verschillend: we kunnen een inschatting maken, maar geen sluitende voorspelling. Neem jouw persoonlijke situatie door met een specialist voor een realistische inschatting van het kostenplaatje, of gebruik onderstaand overzicht voor een indicatie van de prijs van losse behandelingen.

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Tatoeage verwijderen: voor en na foto’s

Weten wat je kunt verwachten qua resultaat als je een tatoeage laat verwijderen? Deze klanten uit Zoetermeer deelden hun voor en na foto’s met ons. Dit geeft jou een realistisch beeld van hoe je huid eruit ziet nadat je een tatoeage hebt laten verwijderen bij Het Lasercentrum.
Armtattoo voor en na

Tatoeage verwijderen vergoeding

Omdat het om een cosmetische ingreep gaat, zullen niet veel zorgverzekeraars een vergoeding geven voor het verwijderen van je tatoeage. Maar heb je een uitgebreide aanvullende zorgverzekering? Dat loont een belletje naar je zorgverzekeraar altijd even: check toch altijd even of jouw zorgverzekeraar hier geen aanvullende vergoeding voor biedt.

Tatoeage verwijderen: ervaringen

Wij zijn trots dat onze klanten hun ervaringen met onze dienstverlening beoordelen met een 9.4. Dat is waar we het voor doen: tevreden klanten die weer optimaal kunnen genieten van een gezonde huid, die er precies uitziet zoals zij willen. Lees ervaringen van onze klanten uit eerste hand in de reviews hieronder!

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Kan jij niet wachten om te beginnen met de behandeling? Plan dan direct een afspraak voor jouw intake, dan kunnen we zo snel mogelijk starten met jouw tatoeage verwijderen. In Zoetermeer is er altijd een salon van Het Lasercentrum dichtbij, dus je hoeft nooit ver te reizen voor de behandeling. En heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag goed geïnformeerd de behandeling te beginnen!