Tatoeage verwijderen in Zoetermeer

Helaas komt het vaak voor dat tatoeages in de loop de jaren enorm vervagen en minder mooi worden. Ook zien we steeds vaker dat mensen een tatoeage hebben laten zetten, waar ze nu na enkele jaren niet meer tevreden over zijn.

Zo’n tatoeage kan erg storen. Wij van Lasercentrum (Tatoeage verwijderen Zoetermeer) zijn gespecialiseerde tattoo verwijderaars en helpen u graag van uw ongewenste tatoeage af.

Tatoeage succesvol verwijderen

Wij van het Lasercentrum maken uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. De PicoSure Laser en de Discovery Pico Laser zijn unieke lasers. Daarnaast zijn de technische specificaties beter dan welk apparaat dan ook.

De lichtpuls van de lasers is zeer kort, namelijk een picoseconde. De lasers zijn daarmee efficiënter dan een gewone laser. Het gevolg is dat uw tatoeage volledig verwijderd kan worden en het aantal behandelingen die nodig zijn, minder zijn dan bij een andere laser. Met minder behandelingen bent u niet alleen sneller van uw tatoeage verlost, maar hoeft u ook minder vaak te reizen en minder vaak spanningen te hebben voor de verwijdering.

Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, maken wij van Lasercentrum als eerste in Nederland het gebruik van koude lucht tijdens de behandeling. De koude lucht zorgt ervoor dat de behandeling minder gevoelig is. Daarnaast onttrekt het al veel warmte van de huid.

Wij helpen u graag van uw ongewenste tattoo af. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of over het proces van het verwijderen van een tattoo? Neem dan gerust contact met ons op.

Het Lasercentrum

Lasercentrum beschikt als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur om uw tatoeage te verwijderen. Daarmee zijn wij al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeage verwijderen.

Wij verwijderen de tatoeages met een PicoSure Laser en de Discovery Pico. Door ons apparatuur zijn wij dan ook in staat om een optimale en gewenste behandeling aan te bieden voor zowel zwarte als gekleurde tatoeages.

Onze lasers zijn gegarandeerd de beste optie voor succes!

Het gevolg van tattoo verwijderen

Een tatoeage weghalen is tegenwoordig geen enkel probleem. Door de moderne laserapparatuur kan men zelfs een tatoeage weghalen zonder dat de plek waar de tatoeage gezeten heeft, zichtbaar is.

In het verleden werden voor het verwijderen van tatoeages behandelmethodes gebruikt met grote nadelen tot gevolg. De behandelmethodes lieten forse littekens achter. Met de moderne lasertechnieken van nu hoeft u hiervoor niet langer bang te zijn. Dankzij geavanceerde lasertechnologie is het mogelijk om uw tatoeage te verwijderen zonder huidbeschadigingen na te laten.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >