Buikhaar verwijderen

Wil jij af van je buikhaar en heb je geen zin om dit te scheren of te harsen? Dan zit je goed bij het Lasercentrum! Dankzij de jarenlange ervaring die onze medewerkers hebben met betrekking tot het laseren van buikhaar, ben je bij ons verzekerd van een gedegen en veilige laserbehandeling!

Neem nu alvast contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Voordelen van een onthaarde buik

Wanneer je last hebt van ongewenst haar op je buik, bijvoorbeeld tijdens het zonnen in de zomer, kun je bij ons terecht voor het verwijderen van je buikhaar. Er kunnen meerdere voordelen zijn van een onthaarde buik. Met name in het geval van mooi weer kunnen mensen last hebben van een overbehaarde buik.

Niet meer scheren of harsen

Een ander groot voordeel van een onthaarde buik is dat je niet meer hoeft te scheren of te harsen. Deze methoden die ook worden gebruikt om buikhaar te verwijderen, duren vaak lang of zijn pijnlijk wanneer ze worden uitgevoerd. Met een laserbehandeling van het Lasercentrum ben je verzekerd van een vrijwel pijnlijke behandeling, doordat het behandelde lichaamsdeel gelijk gekoeld wordt.

Hoe werkt buikhaar verwijderen met een laser?

Door het licht wat de lasers uitstralen, kunnen heel secuur huidzakjes worden verbrand. Door deze verbranding zullen de huidzakjes geen nieuwe haren meer produceren. Dat zorgt ervoor dat jij vanaf het moment dat je een laserbehandeling ondergaat voor het buikhaar verwijderen, jij geen last krijgt van nieuw, overtollig buikhaar.

Vrijblijvend intakegesprek

Kom gerust bij ons langs om eens vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken via een intakegesprek. Je kunt ons vinden in onze vestigingen in Breda, Eindhoven en Zoetermeer. Wanneer je nu al interesse hebt in zo’n vrijblijvend gesprek of andere vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Daarnaast vind je op de ‘over ons-pagina’ meer informatie over ons bedrijf.

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82