Armhaar verwijderen

In sommige gevallen wordt armhaar als vervelend ervaren. In het geval je van armhaar af wil zijn en niet meer wilt scheren of harsen, kan een laserbehandeling bij het Lasercentrum de juiste oplossing zijn. Met jarenlange ervaring op het gebied van het ontharen van veel lichaamsdelen, ben je bij ons aan het goede adres!

Wil je alvast met één van onze medewerkers spreken? Neem dan nu contact op!

Voordeel van het ontharen van armen

Er kunnen meerdere redenen zijn om te kiezen voor het verwijderen van armhaar. Het kan er voor mensen eleganter uit zien, daarnaast is het ook mogelijk dat armhaar niet gewenst is in verband met het beoefenen van een bepaalde sport. Wat de reden ook is, bij het Lasercentrum kun je op vakkundige wijze je armhaar laten verwijderen.

Niet meer scheren of harsen

Wat ook een voordeel is van het ontharen van je armen, is het feit dat je ze niet hoeft te laten scheren of harsen. Met name harsen wordt in veel gevallen als pijnlijk beoordeeld. Het ontharen van armen door middel van een laserbehandeling is in veel gevallen vrijwel pijnloos. Dit komt omdat er tijdens de laserbehandeling ook direct gekoeld wordt.

Hoe werkt armhaar verwijderen met een laser?

Met behulp van een laser worden de haarzakjes verbrand. Dat zorgt ervoor dat de haren uit deze haarzakjes niet meer zullen groeien. Op die manier kan het Lasercentrum dus jouw armhaar verwijderen en ervoor zorgen dat jij kunt genieten van gladde armen.

Vrijblijvend intakegesprek

Heb je interesse in het verwijderen van armhaar? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Natuurlijk kan het zo zijn dat je eerst meer wilt lezen over een laserbehandeling. Dan kun je op deze pagina een kijkje nemen. Mocht je liever persoonlijk advies hebben wat is afgestemd op jouw situatie, dan ben je van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend intakegesprek

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!