Bikinilijn ontharen

Wanneer je zat bent van overtollig haar en je bikinilijn wilt ontharen, dan ben je bij het Lasercentrum aan het juiste adres! Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van laserbehandelingen om de bikinilijn te ontharen. Neem dus gauw contact met ons op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Voordeel van een onthaarde bikinilijn

In veel gevallen wordt een onthaarde bikinilijn als prettig ervaren. Het geeft een opgelucht gevoel wanneer de bikinilijn wordt onthaard en het ziet er vaak net wat eleganter uit. Op die manier heb je geen overtollig haar, wat net naast je badpak omhoog komt. De voordelen van een onthaarde bikinilijn zijn voor iedereen anders, maar wat de reden ook is, met een behandeling van het Lasercentrum ben jij verzekerd van een onthaarde bikinilijn.

Niet meer scheren of harsen

Het bikinilijn ontharen door middel van een laserbehandeling heeft een permanent karakter. Dat zorgt ervoor dat je niet meer om de paar dagen hoeft te scheren of een pijnlijke behandeling als harsen hoeft te ondergaan. De laserbehandelingen van het Lasercentrum zijn vrijwel pijnloos, doordat het lichaamsdeel tijdens de behandelingen ook gekoeld wordt.

Hoe werkt haar verwijderen met een laser?

Bij een laserbehandeling van het Lasercentrum verschijnen korte lichtimpulsen op je bikinilijn. Deze impulsen verbranden je haarzakjes, waardoor overtollig haar tegen wordt gegaan. Na de behandeling ben je dus volledig verlost van overtollig haar op je bikinilijn. De laserbehandeling heeft een permanent karakter en daarin zit dus ook het verschil met andere manieren van ontharen, waarbij je vaak al snel weer last krijg van niet gewenste haren op je bikinilijn.

Vrijblijvend intakegesprek

Ben je enthousiast geworden van dit verhaal over bikinilijn ontharen, neem dan snel contact met ons op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen voor een intakegesprek in één van onze vestigingen. Je vindt ons in Breda, Eindhoven en Zoetermeer.

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met Het Lasercentrum hoef je nooit ver te reizen voor een professionele laserbehandeling. Laser ontharen is gemakkelijk en snel in te plannen! Met meer dan 200 locaties door heel Nederland zit er altijd wel één van onze studio’s dichtbij jou. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten over laserontharing, of plan direct een afspraak in voor een gratis intake. We zien je graag in één van onze behandelcentra!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring