Bikinilijn ontharen

Wanneer je zat bent van overtollig haar en je bikinilijn wilt ontharen, dan ben je bij het Lasercentrum aan het juiste adres! Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van laserbehandelingen om de bikinilijn te ontharen. Neem dus gauw contact met ons op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Voordeel van een onthaarde bikinilijn

In veel gevallen wordt een onthaarde bikinilijn als prettig ervaren. Het geeft een opgelucht gevoel wanneer de bikinilijn wordt onthaard en het ziet er vaak net wat eleganter uit. Op die manier heb je geen overtollig haar, wat net naast je badpak omhoog komt. De voordelen van een onthaarde bikinilijn zijn voor iedereen anders, maar wat de reden ook is, met een behandeling van het Lasercentrum ben jij verzekerd van een onthaarde bikinilijn.

Niet meer scheren of harsen

Het bikinilijn ontharen door middel van een laserbehandeling heeft een permanent karakter. Dat zorgt ervoor dat je niet meer om de paar dagen hoeft te scheren of een pijnlijke behandeling als harsen hoeft te ondergaan. De laserbehandelingen van het Lasercentrum zijn vrijwel pijnloos, doordat het lichaamsdeel tijdens de behandelingen ook gekoeld wordt.

Hoe werkt haar verwijderen met een laser?

Bij een laserbehandeling van het Lasercentrum verschijnen korte lichtimpulsen op je bikinilijn. Deze impulsen verbranden je haarzakjes, waardoor overtollig haar tegen wordt gegaan. Na de behandeling ben je dus volledig verlost van overtollig haar op je bikinilijn. De laserbehandeling heeft een permanent karakter en daarin zit dus ook het verschil met andere manieren van ontharen, waarbij je vaak al snel weer last krijg van niet gewenste haren op je bikinilijn.

Vrijblijvend intakegesprek

Ben je enthousiast geworden van dit verhaal over bikinilijn ontharen, neem dan snel contact met ons op. Je bent uiteraard ook van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen voor een intakegesprek in één van onze vestigingen. Je vindt ons in Breda, Eindhoven en Zoetermeer.

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >