Laserbehandelingen

Het Lasercentrum is dé specialist op het gebied van laserbehandelingen. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur, waardoor we jouw klachten effectief en op krachtige wijze kunnen behandelen. Omdat we met veilige, sterke lasers werken, hebben we vaak minder behandelingen nodig dan andere laserapparaten. Daarnaast hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring en weten we precies hoe we jou kunnen helpen.

Tattoo verwijderen

De tatoeage kan geheel verwijderd worden zonder dat er een litteken achterblijft.

 • Mooi eindresultaat
 • Beste lasers
 • Juiste behandeling

Kalknagellaser

Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed behandeld worden met een laser.

 • Mooi eindresultaat
 • Beste lasermethode
 • Min. 3 behandelingen

Haarverwijdering

Permanente haarverwijdering bij ongewenste of overbeharing.

 • Haarverwijdering
 • Hele lichaam
 • Permanent

Huidverstrakking

Een laserbehandeling geeft een gladder oppervlak en verbetert de huidstructuur.

 • Gladdere huid
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Vernieuwing van binnenuit

Acne Littekens

Een mooiere, gladdere huid door laserbehandelingen en celregeneratie.

 • Gladdere huid
 • Combinatie lasertechnieken
 • Vernieuwing van binnenuit

Pigmentbehandeling

De PicoSure laser biedt de laatste techniek op het gebied van pigmentvlekken.

 • Mooie, egale huid
 • Vlekvermindering/-verwijdering
 • 1-4 behandelingen

Couperose behandeling

Wij werken met de allernieuwste techniek om couperose te behandelen.

 • Nauwkeurig en nagenoeg pijnloos
 • Eenvoudige behandeling
 • Ook camouflagetherapie mogelijk

Persoonlijk behandelplan

Iedere huid is anders, waardoor ieder persoon ook een andere laserbehandeling nodig heeft. Daarom gaan wij altijd eerst met je in gesprek, om te bespreken wat jouw wensen en behoeften zijn en om te kijken welke behandelingen geschikt zijn voor jouw huidtype en klachten. Dit eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Vervolgens stellen we een compleet persoonlijk behandelplan voor jou op, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Het Lasercentrum: jouw specialist in laserbehandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van huidklachten met een laser. Al onze medewerkers zijn geschoolde en gediplomeerde huidtherapeuten, waardoor we alle kennis en expertise in huis hebben om jou te helpen. Als echte specialisten werken wij alleen met veilige en bewezen behandelmethodes. Met behulp van deze methodes behalen wij cosmetische resultaten zónder ingrijpende operaties uit te hoeven voeren. Dit in combinatie met het feit dat we veiligheid en hygiëne altijd voorop stellen, zorgt ervoor dat wij onszelf jouw specialist in laserbehandelingen noemen.

Professionele connecties

In de loop der jaren hebben wij een vertrouwensband opgebouwd met meerdere ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten en andere professionals. Hierdoor is overleg mogelijk en kunnen we jou de beste laserbehandeling garanderen. Zelfs tattooshops komen regelmatig bij ons om gebruik te maken van onze mogelijkheden. Zo worden we bijvoorbeeld benaderd om gemaakte foutjes te corrigeren of om een bestaande tatoeage gemakkelijker te vervangen.

Maak direct een afspraak

Wil je persoonlijk advies? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek informeren wij je over de mogelijkheden voor jouw situatie.

Prijzen

Bekijk direct de tarieven die wij hanteren per laserbehandeling.

Over de lasers

Wij maken gebruik van o.a. de PicoSure en de Discovery Pico: de laatste ontwikkelingen op lasergebied. We zijn op dit moment zelfs het enige lasercentrum in Europa die deze combinatie van beide lasers in huis heeft. Daarom kunnen wij jou oprecht garanderen dat we je altijd de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden. Daarnaast zorgt deze laserapparatuur ervoor dat we jou kunnen helpen met een minimaal aantal behandelingen, wat jou tijd en vooral geld scheelt. De lasers zorgen voor een egaal en mooi eindresultaat.

De PinPointe laser

De PinPointe laser is specifiek ontwikkeld voor het behandelen van schimmelnagels/kalknagels. Deze laser richt zich zó nauwkeurig op de schimmel, dat het gezonde weefsel, de zenuwen en de bloedvaten eromheen niet aangetast worden. Bijwerkingen zijn dus nagenoeg uitgesloten. De laser verwarmt de schimmels tot boven de 60 graden, waardoor deze gedood worden.

De Nd:Yag laser

De Nd:Yag laser is perfect geschikt voor laserontharing van de gepigmenteerde huid. Omdat deze laser gebruik maakt van een langere golflengte (1064 nm), is het nog beter afgestemd op de donkere huid. Zo wordt de veiligheid van het ontharen met een laser gegarandeerd, terwijl de effectiviteit standhoudt.

De Alexandrite laser

De Alexandrite laser wordt gebruikt voor het laser ontharen van de lichte huid. Deze laser maakt namelijk gebruik van een kortere golflengte (755 nm), waardoor niet alleen donkere haren, maar ook de lichtere, fijnere haren effectief kunnen worden verwijderd. Door zijn kracht is na iedere behandeling met deze laser al resultaat zichtbaar.

De PicoSure laser

De PicoSure laser is wordt vooral gebruik bij de verwijdering van tatoeages. In slechts een fractie van een seconde worden korte laserpulsen gebruikt om de tatoeage te verwijderen. Deze pulsen vergruizen de inkt in kleine deeltjes, welke vervolgens door het lichaam zelf verder afgebroken en afgevoerd worden. De PicoSure is zelfs in staat lastige kleuren als blauw en groen te verwijderen, waardoor zowel gekleurde als zwarte tatoeages in aanmerking komen voor een laserbehandeling. Maar naast tatoeages wordt de PicoSure ook gebruikt bij de behandeling van o.a. pigmentvlekken, acne-littekens en meer.

De Discovery Pico laser

De Discovery Pico is een zeer krachtige laser die gebruik maakt van de nieuwste technieken op het gebied van laserbehandelingen. Net als de PicoSure is deze laser ook in staat tatoeages veel sneller te verwijderen dan traditionele tatoeagelasers. Met de Discovery Pico gaat het namelijk tot wel 25% tot 40% sneller. Dit scheelt natuurlijk enorm in tijd en kosten.

De laserbehandelingen

Met onze meest geavanceerde lasertechnieken kunnen wij veel behandelingen met een laser uitvoeren. Van het verwijderen van tatoeages tot het laten herstellen van de huid door de aanmaak van collageen te stimuleren: het is allemaal mogelijk met een laserbehandeling van Het Lasercentrum.

 

Tatoeage verwijderen

Met een laserbehandeling van Het Lasercentrum kan een tatoeage geheel worden verwijderd zonder dat er een litteken overblijft. De lasers vergruizen de inkt in kleinere deeltjes, welke vervolgens door het lichaam zelf worden afgevoerd, totdat er niets meer van over is. Het is ook mogelijk om een tatoeage gedeeltelijk te verwijderen of te vervagen, zodat er vervolgens een nieuwe cover-tattoo overheen kan worden geplaatst.

Kalknagels laseren

Kalknagels zijn lastig te behandelen met conventionele methoden, omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Een laserbehandeling biedt gelukkig uitkomst. De laser creëert namelijk een puls met een temperatuur van boven de 60 graden, waardoor de schimmel effectief wordt gedood. Vervolgens hoef je alleen nog maar te wachten tot je nagels vanzelf weer herstellen door groei.

Haarreductie

Iedereen wil zich mooi voelen in zijn of haar lichaam en ongewenste beharing kan daarom heel vervelend zijn. Gelukkig is het eenvoudig te verwijderen met een effectieve laserbehandeling. Met behulp van een laser wordt het haarzakje verbrand, waardoor er geen nieuwe haar in kan groeien. Met onze lasers zijn we in staat alle huidtypes veilig te behandelen voor haarreductie.

Huidverstrakking

Met een laserbehandeling kunnen wij je huid verstrakken zonder operatie. Je huid verliest namelijk haar elasticiteit door de afname van collageen en elastine en door microscopische ‘gaatjes’ in de huid te schieten, wordt de aanmaak van collageen en elastine juist gestimuleerd. Binnen hele korte tijd zie jij er jaren jonger uit, terwijl je huid intact blijft en je geen herstelperiode hebt.

Acne littekens behandelen

De ontstekingen die met acne gepaard gaan, kunnen ervoor zorgen dat er littekens op je huid achterblijven in de vorm van putjes, deukjes en gaatjes. Veel mensen worden hier onzeker van, wat natuurlijk enorm vervelend is. Met een laserbehandeling kunnen de acne littekens gelukkig worden behandeld. Door micro-explosies in de huid te creëren, wordt de celregeneratie op gang gebracht en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.

Pigmentbehandeling

Ook pigmentvlekjes zijn eenvoudig te behandelen met behulp van een laser. Door het overschot aan pigment in kleine deeltjes op te breken met behulp van een foto-akoestische reactie met een extreem korte puls, worden de vlekken verwijderd. De deeltjes pigment worden in de weken na de laserbehandeling door het lichaam afgevoerd en opgeruimd, met een frissere en egalere huid tot gevolg.

Vaatbehandeling

Couperose is in principe volkomen onschuldig, maar het wordt toch vaak als onprettig ervaren. Dat komt omdat het vaak voorkomt in het gezicht, de hals en/of het decolleté. Met een laserbehandeling kunnen we jouw couperose gelukkig eenvoudig behandelen. Deze behandeling is enorm nauwkeurig en nagenoeg pijnloos, waardoor je snel en haast moeiteloos van je couperose af bent.

Acne behandelen

Met behulp van verschillende behandelmethodes reinigen wij je huid en zorgen we ervoor dat de acne verwijderd wordt en niet weer terug komt. Dit doen we met behulp van manuele reiniging, dieptereiniging (chemische peelings), lasertherapie en adviezen met betrekking tot het zelf verzorgen van de huid.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt om jouw probleem op te lossen verschilt eigenlijk per situatie. Je zult begrijpen dat de ernst van de situatie hier een grote invloed op heeft. Tijdens je (vrijblijvende) intakegesprek bekijken we de situatie en kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De behandelingen vinden in de meeste gevallen plaats om de 6 tot 8 weken. Na elke behandeling zal je resultaat merken. De pauze tussen de behandelingen is bedoeld om je lichaam en de behandelde plek rust te geven. In het geval van een tatoeage- of pigmentvlekverwijdering heeft het lichaam bijvoorbeeld tijd nodig om de afgebroken deeltjes af te voeren.

Wat zijn de kosten van mijn laserbehandeling?

De totale kosten van jouw laserbehandeling zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat nodig is en de te behandelen gebieden. We kunnen hier een inschatting over maken tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Daarnaast kun je ook even kijken in onze prijslijst.

Wordt mijn laserbehandeling vergoed?

Het is goed mogelijk dat jouw laserbehandeling in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Laserbehandelingen zijn in principe vrijwel pijnloos. Dit komt omdat er ook direct gekoeld wordt. Als er al pijn gevoeld wordt, is deze vaak direct na de laserbehandeling voorbij.

Kan elk type haar gelaserd worden?

Nee, niet elk type haar kan gelaserd worden. Dit komt omdat het ontharen met een laser werkt door zich te richten op het pigment in de haren. Het haar moet dus wel voldoende pigment bevatten. Witte, rode en grijze haren bevatten geen pigment en kunnen daarom niet gelaserd worden. Ook lichte donsharen bevatten vaak weinig pigment en zijn niet tot nauwelijks behandelbaar.

Kan elk huidtype behandeld worden?

Ja! Omdat wij beschikken over een breed assortiment aan lasers kunnen wij ieder huidtype behandelen.

Is de behandeling gevaarlijk?

Bij iedere medische ingreep bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Maar omdat wij alleen werken met gediplomeerde huidtherapeuten en de meest geavanceerde techniek, perken wij deze kans zo ver mogelijk in. De risico’s van een laserbehandeling bij Het Lasercentrum zijn dan ook zo klein mogelijk.

Is het ontharen van je gezicht écht definitief?

Ja. De haarzakjes worden namelijk verbrand, waardoor er geen nieuwe haren in kunnen groeien. Zo heb je altijd een gladde huid en hoef je niet meer te scheren, harsen of epileren.

Hoe gaat Het Lasercentrum te werk?

Als je een afspraak bij ons maakt, nemen we allereerst jouw wensen, behoeften en algehele situatie door tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken wij een persoonlijk behandelplan voor jou op en kunnen we beginnen met het inplannen van de eerste laserbehandelingen!

Moet ik betalen voor een eerste afspraak?

Nee, het intakegesprek is altijd vrijblijvend!

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

De prijs van een laserbehandeling

De prijs van een laserbehandeling hangt van veel factoren af. Allereerst natuurlijk van welke laserbehandeling je precies nodig hebt, maar daarnaast bijvoorbeeld ook van het te behandelen oppervlak en het aantal behandelingen dat nodig is om jouw probleem te verhelpen. Wij streven er in ieder geval naar om jou volledig te helpen in zo min mogelijk behandelingen, en omdat wij gebruik maken van de nieuwste lasertechnieken, lukt dat ook! Neem voor een gerichte prijs gerust contact met ons op. Tijdens een intakegesprek kunnen we ook een schatting maken van het verwachte aantal laserbehandelingen. Wil je alvast een schatting van de prijs kunnen maken? Bekijk dan ook onze prijslijst.

Herstel de huid van binnenuit met huidsupplementen

Naast laserbehandelingen kun je ook bij ons terecht voor huidsupplementen, waarmee je de huid van binnenuit kunt herstellen. Deze supplementen zorgen voor een frisse en gezonde huid en bieden daarnaast ook voordelen voor andere delen van je lichaam. Zo beschermt de Cell First je collageen, wat natuurlijk je huid beschermt, terwijl het ook je immuunsysteem versterkt. De supplementen zijn verkrijgbaar in de praktijk. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Vergoeding door zorgverzekering

Laserbehandelingen worden in bepaalde gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Zo worden ontharingsbehandelingen in het gelaat door de meeste zorgverzekeraars standaard vergoed. Ben je benieuwd welke laserbehandelingen nog meer vergoed worden? Neem dan contact op met jouw zorgverzekering.

Contact

Heb je vragen over een laserbehandeling? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Op onze website kun je heel veel informatie vinden, maar als je je vraag liever direct stelt, is dat natuurlijk altijd mogelijk. Neem daarvoor gerust contact met ons op via 085 – 0212 404 of info@het-lasercentrum.com. Of vul het contactformulier in.

Afspraak maken?

Wil je direct een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Vul daarvoor ons afspraakformulier in of bel naar 085 – 0212 404. Een eerste afspraak is altijd een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. We stellen dan een mogelijk behandelplan voor je op en kunnen dan direct beginnen met het inplannen van laserbehandelingen.

Maak direct een afspraak

Wil je persoonlijk advies? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek informeren wij je over de mogelijkheden voor jouw situatie.

Prijzen

Bekijk direct de tarieven die wij hanteren per laserbehandeling.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt om jouw probleem op te lossen verschilt eigenlijk per situatie. Je zult begrijpen dat de ernst van de situatie hier een grote invloed op heeft. Tijdens je (vrijblijvende) intakegesprek bekijken we de situatie en kunnen we een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De behandelingen vinden in de meeste gevallen plaats om de 6 tot 8 weken. Na elke behandeling zal je resultaat merken. De pauze tussen de behandelingen is bedoeld om je lichaam en de behandelde plek rust te geven. In het geval van een tatoeage- of pigmentvlekverwijdering heeft het lichaam bijvoorbeeld tijd nodig om de afgebroken deeltjes af te voeren.

Wat zijn de kosten van mijn laserbehandeling?

De totale kosten van jouw laserbehandeling zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat nodig is en de te behandelen gebieden. We kunnen hier een inschatting over maken tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Daarnaast kun je ook even kijken in onze prijslijst.

Wordt mijn laserbehandeling vergoed?

Het is goed mogelijk dat jouw laserbehandeling in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Laserbehandelingen zijn in principe vrijwel pijnloos. Dit komt omdat er ook direct gekoeld wordt. Als er al pijn gevoeld wordt, is deze vaak direct na de laserbehandeling voorbij.

Kan elk type haar gelaserd worden?

Nee, niet elk type haar kan gelaserd worden. Dit komt omdat het ontharen met een laser werkt door zich te richten op het pigment in de haren. Het haar moet dus wel voldoende pigment bevatten. Witte, rode en grijze haren bevatten geen pigment en kunnen daarom niet gelaserd worden. Ook lichte donsharen bevatten vaak weinig pigment en zijn niet tot nauwelijks behandelbaar.

Kan elk huidtype behandeld worden?

Ja! Omdat wij beschikken over een breed assortiment aan lasers kunnen wij ieder huidtype behandelen.

Is de behandeling gevaarlijk?

Bij iedere medische ingreep bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Maar omdat wij alleen werken met gediplomeerde huidtherapeuten en de meest geavanceerde techniek, perken wij deze kans zo ver mogelijk in. De risico’s van een laserbehandeling bij Het Lasercentrum zijn dan ook zo klein mogelijk.

Is het ontharen van je gezicht écht definitief?

Ja. De haarzakjes worden namelijk verbrand, waardoor er geen nieuwe haren in kunnen groeien. Zo heb je altijd een gladde huid en hoef je niet meer te scheren, harsen of epileren.

Hoe gaat Het Lasercentrum te werk?

Als je een afspraak bij ons maakt, nemen we allereerst jouw wensen, behoeften en algehele situatie door tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken wij een persoonlijk behandelplan voor jou op en kunnen we beginnen met het inplannen van de eerste laserbehandelingen!

Moet ik betalen voor een eerste afspraak?

Nee, het intakegesprek is altijd vrijblijvend!

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!