Pigmentbehandeling

Het Lasercentrum voert met de PicoSure laser de laatste nieuwe techniek uit op het gebied van pigmentvlekken behandelen. Door een foto-akoestische reactie met een extreem korte puls in picoseconden wordt het teveel aan pigment in zeer kleine deeltjes opgebroken. De behandeling is hierdoor veel veiliger geworden ten opzichte van de klassieke lasers, die vooral werken met foto-thermische reacties.

De deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam zelf opgeruimd. Hierdoor zullen de vlekken verminderen of verdwijnen en wordt de huid frisser en egaler. Gemiddeld zijn er 1-4 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van het type pigment en jouw huidtype.

  • Slechts één of meerdere behandelingen nodig
  • Eenvoudige behandeling
  • Foto-akoestisch, dus zeer veilig
  • Een egalere huid

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn verkleuringen van de huid. In principe kunnen ze op elke plek van het lichaam voorkomen, maar ze komen vooral voor in het gezicht, op de handen en in de hals. De vlekken worden veroorzaakt door een overproductie van pigment (ook wel hyperpigmentatie genoemd), wat zich uit als donkere vlekken. Pigmentvlekken komen voor bij ieder huidtype en in iedere leeftijdsgroep.

Hoe te behandelen?

Gelukkig zijn pigmentvlekken tegenwoordig gemakkelijk te behandelen. Bij Het Lasercentrum kunnen we jou een behandeling op maat aanbieden, waarbij we eerst jouw huid bekijken en jouw wensen bespreken. Onze huidtherapeuten maken gebruik van lasertherapie, crèmes en chemische peelings. Met de lasertherapie wordt het teveel aan pigment in kleine deeltjes opgebroken, welke vervolgens door het lichaam zelf worden opgeruimd.

review van 5 sterren

Geweldige service en wat een lieve mensen. Ze hebben kennis van zaken en nemen de tijd om het toe te lichten. Ik kan het iedereen aanraden!

J. uit Amsterdam

review van 5 sterren

Zeer professionele mensen, alle klinieken werkelijk zeer modern ingericht en aardige mensen met verstand van zaken.! Echt een dikke 10!
Ben blij dat ik voor dit laser centrum heb gekozen…..

E. de Haan

review van 5 sterren

Er is zeer moderne en hoogwaardige apparatuur aanwezig om zo tot een perfect eindresultaat te komen.
Er wordt goed geadviseerd, goede service en zeer vriendelijke omgang.

R. uit Helmond

Specialistische aanpak met de PicoSure laser

Onder invloed van Uv-straling ontstaat er meer pigmentaanmaak in de huid. Wanneer dit niet op een egale manier gebeurt, kan de huid een vlekkerig beeld vertonen. Dit kan door cliënten als cosmetisch storend ervaren worden. Het zorgt ervoor dat de huid ouder oogt dan hij daadwerkelijk is. Ontsierende pigmentaties kunnen op verschillende manieren worden aangepakt, waaronder met een laser. Met de PicoSure laser kan pigment prachtig worden geëgaliseerd. De PicoSure is ’s werelds eerste ongeëvenaarde picoseconde esthetische laser. Door het Focus handstuk kan er nog specifieker gewerkt worden op pigmentstoornissen.

Pigmentatie behandelen

Hypopigmentaties zijn vlekken die lichter zijn dan de eigen huidskleur doordat het aanwezige pigment lager ligt dan elders gebruikelijk is in de huid. Dit kan een symptoom zijn van bepaalde huidziekten zoals vitiligo.

Hyperpigmentatie kan binnen de praktijk op diverse manieren behandeld worden, waaronder chemische peelings, producten of lasertherapie. De pico laser is hier ook uitermate geschikt voor. De pigmentcellen worden door middel van een foto akoestische reactie uit elkaar gebroken en door het lichaam zelf afgevoerd. Een egalere huid oogt tenslotte ook jong.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen verschilt per persoon, omdat dit afhankelijk is van je huidtype en de mate waarin je pigmentvlekken hebt. Gemiddeld zijn er ongeveer 1 tot 4 behandelingen nodig om jouw huid weer mooi egaal te maken. De behandeling duurt niet lang, maar heeft wel even tijd nodig om optimaal zichtbaar te zijn. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken hoeveel behandelingen jij nodig hebt.

Vergoed door je verzekeraar

Een aantal huidbehandelingen wordt vergoed door zorgverzekeraars. Ook de behandeling van pigmentvlekken komt hier in veel gevallen voor in aanmerking. Afhankelijk van je (aanvullende) zorgverzekering wordt de behandeling deels of zelfs in zijn geheel vergoed. Raadpleeg de polis van jouw zorgverzekeraar om te kijken of dit ook voor jou geldt.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen