Pigmentbehandeling

Het Lasercentrum voert met de PicoSure laser de laatste nieuwe techniek uit op het gebied van pigmentvlekken behandelen. Door een foto-akoestische reactie met een extreem korte puls in picoseconden wordt het teveel aan pigment in zeer kleine deeltjes opgebroken. De behandeling is hierdoor veel veiliger geworden, ten opzichte van de klassieke lasers, die vooral werken met foto-thermische reacties.

De deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam zelf opgeruimd. Hierdoor zullen de vlekken verminderen of verdwijnen en wordt de huid frisser en egaler. Gemiddeld zijn er 1-4 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van het type pigment en uw huidtype.

Specialistische aanpak

Onder invloed van UV-straling, ontstaat er meer pigmentaanmaak in de huid. Wanneer dit niet op een egale manier gebeurt, kan de huid een vlekkerig beeld vertonen. Dit kan door cliënten als cosmetisch storend ervaren worden. Het zorgt ervoor dat de huid ouder oogt, dan hij daadwerkelijk is. Ontsierende pigmentaties kunnen op verschillende manieren worden aangepakt, waaronder met de laser. Met de PicoSure laser, kan pigment prachtig worden geëgaliseerd. De PicoSure is ’s werelds eerste ongeëvenaarde picoseconde esthetische laser. Door het Focus handstuk, kan er nog specifieker gewerkt worden op pigmentstoornissen.

Pigmentatie behandelen

Hypopigmentaties zijn vlekken die lichter zijn dan de eigen huidskleur doordat het aanwezige pigment lager ligt dan elders gebruikelijk is in de huid. Dit kan een symptoom zijn van bepaalde huidziekten zoals vitiligo, maar ook als complicatie optreden na bijvoorbeeld laserbehandelingen.

Hyperpigmentatie kan binnen de praktijk op diverse manieren behandeld worden, waaronder chemische peelings, producten of lasertherapie. De pico laser is hier ook uitermate geschikt voor. De pigmentcellen worden door middel van een foto akoestische reactie uit elkaar gebroken en door het lichaam zelf afgevoerd. Een egalere huid oogt tenslotte ook jong.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen