Tattoo verwijderen Alphen aan den Rijn

Tattoo weglaseren

Wil jij een tattoo verwijderen in Alphen aan den Rijn? Neem dan direct contact met ons op! Onze ervaren specialisten helpen je graag bij je tattoo weglaseren.

  • Het beste eindresultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gespecialiseerd in laserbehandelingen

Heb je een tatoeage laten zetten waar je spijt van hebt? Als je een tattoo hebt waar je van af wilt, ben je bij Lasercentrum aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten laserbehandelingen. Dankzij onze behandelmethoden garanderen wij dat we jou de meest optimale behandeling kunnen bieden.

tattoo verwijderen alphen aan den rijn
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Voordelen van onze kliniek

Als je kiest voor een behandeling bij Lasercentrum profiteer je van een aantal voordelen. Het verwijderen van een tatoeage is tegenwoordig snel uit te voeren met een mooi eindresultaat. Laat die tatoeage waar jij vanaf wilt betaalbaar, veilig en vrijwel pijnloos verwijderen. Iedere behandeling in onze klinieken wordt uitgevoerd door professionals. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat. Woon je in Alphen aan den Rijn of omstreken en wil je graag een tattoo laseren? Kies dan voor een laserbehandeling bij Lasercentrum in Zoetermeer.

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
1-3 puntjes€ 55,-
<5 cm²€ 85,-
<10 cm²€ 100,-
<15 cm²€ 115,-
<20 cm²€ 125,-
<25 cm²€ 140,-
<30 cm²€ 150,-
<40 cm²€ 170,-
<60 cm²€ 195,-
<100 cm²€ 225,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Gesprek vooraf

Wanneer je besluit om je tatoeage bij ons te laten verwijderen, voeren wij vooraf een gesprek met jou. In dit gesprek wordt besproken wat je van de behandeling kunt verwachten. Hier wordt tevens gekeken en besproken hoeveel behandelingen nodig zijn om de tattoo te verwijderen, wat de kosten zullen zijn en welke acties je moet ondernemen voor de nazorg. Iedere tattoo is tenslotte anders en vraagt om een andere behandeling. Je kunt bij ons terecht om zowel grote als kleinere tatoeages te laten verwijderen.

Aantal behandelingen tatoeage verwijderen

Het aantal behandelingen dat nodig is om een tatoeage te verwijderen verschilt per persoon, maar hangt ook af van de tattoo zelf. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om de tatoeage te verwijderen. Dit is echter geen garantie. Dit komt omdat je met veel aspecten rekening moet houden. Het aantal behandelingen hangt met name af van de kleur, diepte, hoelang je de tatoeage al hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet of niet.

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Professioneel tattoo verwijderen

Wil je professioneel een tatoeage laten verwijderen in Alphen aan den Rijn? Bij Lasercentrum werken we met een speciale Picolaser. Een tattoo verwijderen wordt hierdoor eenvoudig. In onze kliniek in Zoetermeer wordt tijdens de behandeling en na afloop van de laserbehandeling de huid gekoeld. Dit zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos is. Door voldoende rust tussen de behandelingen in is een goed resultaat te garanderen. Wij adviseren om tussen de behandelingen acht weken te wachten voor het beste eindresultaat.

Tatoeage verwijderen Alphen aan den Rijn

Woon je in Alphen aan den Rijn en wil je graag een tatoeage laten verwijderen? Dan kun je hiervoor terecht in een van onze vestigingen. Je vindt ons in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Maak nu een afspraak en laat professioneel die tattoo verwijderen waar je van af wilt.