Schouderhaar verwijderen

Wanneer je op zoek bent naar een professionele laserbehandeling om je schouderharen te verwijderen, dan ben je bij het Lasercentrum aan het goede adres. Al onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van het verwijderen van schouderharen door middel van laserbehandelingen. Deze behandelingen worden uiterst secuur en op een veilige manier uitgevoerd.

Wil je alvast met één van onze medewerkers spreken? Neem dan nu contact op!

Voordelen van onthaarde schouders

Schouderhaar zelf verwijderen is over het algemeen moeilijk. Het is mogelijk om het te laten scheren of harsen, maar je kunt er zelf vrij moeilijk bij. Wanneer je op je schouders overtollig haar hebt, kan dit vervelende ervaringen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld in de zomer, wanneer je met ontbloot bovenlichaam in de zon wil liggen. Met een laserbehandeling van het Lasercentrum is dit probleem al gauw verholpen.

Niet meer scheren of harsen

Het behandelen van schouderhaar met een laser zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te scheren of te harsen. Het scheren of harsen om schouderhaar te verwijderen zorgt vaak voor pijnlijke ervaringen en bovendien moet je het vaker doen. Het schouderhaar verwijderen met een laser zorgt voor een permanentere werking, die vaak als vrijwel pijnloos wordt ervaren door klanten van het Lasercentrum.

Hoe werkt schouderhaar verwijderen met een laser?

Door de kleine lichtimpulsen van de laser kan overtollig haargroei eenvoudig worden tegengegaan. De laser verbrand de haarzakjes, waardoor het schouderhaar verwijderd wordt en de overbeharing wordt tegengegaan. De laserbehandelingen zijn vrijwel pijnloos, doordat er gelijktijdig met de behandeling ook verkoeling plaatsvindt.

Vrijblijvend intakegesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van schouderhaar verwijderen? Dan ben je van harte welkom om eens langs te komen voor een vrijblijvend gesprek.  Je vindt onze vestigingen in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Neem nu contact op of bekijk de ‘over ons-pagina’ om meer informatie over het Lasercentrum te lezen.

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met Het Lasercentrum hoef je nooit ver te reizen voor een professionele laserbehandeling. Laser ontharen is gemakkelijk en snel in te plannen! Met meer dan 200 locaties door heel Nederland zit er altijd wel één van onze studio’s dichtbij jou. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten over laserontharing, of plan direct een afspraak in voor een gratis intake. We zien je graag in één van onze behandelcentra!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring