Permanente haarreductie

Permanente haarverwijdering bij overbeharing in het gezicht of op het lichaam is een uitkomst voor vele vrouwen en mannen. Iedereen wil zich mooi en fijn voelen in zijn of haar lichaam. Niets is zo vervelend als ongewenste beharing.

Wij van Lasercentrum helpen je graag van jouw lichaamsbeharing af door middel van onze Nd:Yag laser en/of onze Alexandriet laser. Met deze combinatie van Nd:Yag en Alexandriet laser bieden wij niet alleen een zeer efficiënte behandeling, maar kunnen wij ook zeer donkere huidtypes behandelen.

Hoe werkt haarverwijdering

Naast de meest gevraagde plaatsen als bovenlip en bikinilijn kunnen in principe haren over het gehele lichaam behandeld worden.

De laser werkt hierbij met een korte lichtimpuls. Dit licht wordt zeer goed door het pigment bij het haarzakje geabsorbeerd. Het haarzakje zal zo warm worden dat het verbrandt, waardoor er in het haarzakje geen nieuwe haar kan groeien.

Wordt haarreductie vergoed?

Alleen de behandeling in het gezicht komt in aanmerking voor vergoeding.

Je kunt altijd contact met onze specialiste opnemen om te vragen of je in aanmerking komt en hoeveel de vergoeding mogelijk bedraagt.

Behandelingen

Het aantal behandelingen is van diverse factoren afhankelijk. De haarkleur is hierbij de belangrijkste. De kleur vanaf donkerblond tot zwart komt voor behandeling in aanmerking.

Doordat wij beschikken over een Nd:Yag ontharingslaser zijn wij in staat ook gepigmenteerde huidtypes veilig te behandelen.

Dus heb je huidtype 5 of 6, Aziatisch of Negroïde en heb je last van ongewenst haar? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Helaas, blonde haren beschikken over te weinig pigment wat het licht om kan zetten in warmte en een behandeling zal dan ook niet of nauwelijks resultaat geven.

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk. S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat! Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf. Corien Arts

Waarom permanente haarreductie?

Permanente haarreductie is de ideale oplossing om van ongewenste haargroei af te komen. Het laseren van haren in gezicht, oksels en bikinilijn wordt veel toegepast. Dit wordt gedaan omdat haartjes op deze plekken snel terug groeien. Het hele gebied dat je wilt ontharen wordt in onze klinieken behandeld. Met een haarreductie hoef je niet meer te scheren of te waxen.

Prijzen permanente haarreductie

De kosten per behandelingen zijn afhankelijk van het gebied wat je gelaserd wilt hebben. Dit is voor veel mensen verschillend. Zo wil de een okselhaar verwijderen, terwijl de ander graag het haar op de buik of borst wil reduceren. Wil je weten wat de behandeling voor jou zou kosten? Bekijk dan onze prijslijst. Hier staat per gebied aangegeven wat de kosten zijn van de behandeling. Wil je meerdere gebieden laten ontharen? Dan maken wij voor jou een plan op maat en passen we de kosten hierop aan.

Nd:Yag laser

Wanneer je last hebt van overbeharing wil je hier graag iets aan doen. Onze Nd:Yag laser is ideaal voor een behandeling van de gepigmenteerde huid. Dankzij de langere golflengte van 1064 nm is deze laser zeer efficiënt op de donkere huid. Een behandeling met de Nd:Yag laser is veilig en snel uit te voeren.

Alexandrite laser

Voor het definitief ontharen van de lichte huid is onze Alexandrite laser de ideale oplossing. Als je last hebt van overbeharing is deze krachtige ontharingslaser geschikt voor het verwijderen van zowel donkere als lichte haren. Het resultaat is al snel na de behandeling zichtbaar. De behandeling is pijnloos en snel uit te voeren.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

25% korting i.v.m. 25-jarig bestaan

Wij bestaan 25 jaar! Daarom ontvang je nu bij een tatoeageverwijdering, haarverwijdering of kalknagelbehandeling 25% korting op de eerste behandeling!

Bel direct voor een afspraak

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen