Lasercentrum bestaat 25 jaar!

Daarom ontvangt u nu bij een tatoeageverwijdering, haarverwijdering of kalknagelbehandeling 25% korting op de eerste behandeling!

Permanente haarreductie

Sommige mensen zijn erg onzeker over hun lichaam en hun lichaamsbeharing. Permanente haarverwijdering bij overbeharing in het gezicht of op het lichaam is een uitkomst voor vele vrouwen, maar ook voor mannen. Iedereen wil zich mooi en fijn voelen in zijn of haar lichaam. Niets is zo vervelend als ongewenste beharing.

Wij van Lasercentrum helpen u graag van uw lichaamsbeharing af door middel van onze Nd:Yag laser en/of onze Alexandriet laser. Met deze combinatie van Nd:Yag en Alexandriet laser bieden wij niet alleen een zeer efficiënte behandeling, maar kunnen wij ook zeer donkere huidtype bij ons worden behandeld.

Hoe werkt haar verwijdering

Naast de meest gevraagde plaatsen als bovenlip en bikinilijn, kunnen in principe haren over het gehele lichaam behandeld worden.

De laser werkt hierbij met een korte lichtimpuls. Dit licht wordt zeer goed door het pigment bij het haarzakje geabsorbeerd. Het haarzakje zal zo warm worden dat het verbrandt en er in het haarzakje geen nieuwe haar kan groeien.

Wordt haarreductie vergoedt?

Alleen de behandeling in het gezicht komt in aanmerking voor vergoeding.

U kunt altijd contact met onze specialiste opnemen of u in aanmerking komt en hoeveel de vergoeding mogelijk bedraagt.

Behandelingen

Het aantal behandelingen is van diverse factoren afhankelijk, de haarkleur is hierbij de belangrijkste. De kleur vanaf donkerblond tot zwart komt voor behandeling in aanmerking.

Doordat wij beschikken over een Nd:Yag ontharingslaser zijn wij in staat ook gepigmenteerde huidtype veilig te behandelen.

Dus heeft u huidtype 5 of 6, Aziatisch of Negroïde en heeft u last van ongewenst haar, dan hebben wij de oplossing voor u.

Helaas, blonde haren beschikken over te weinig pigment wat het licht om kan zetten in warmte en zal dan ook niet of nauwelijks resultaat geven.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen