Haar verwijderen

Heb je haar op je gezicht of ergens anders op je lichaam dat je graag wilt laten verwijderen? Ben je het zat om elke keer te scheren en te harsen? Heb je ook last van harde stoppels en alsnog geen gladde huid als resultaat? Dan biedt Lasercentrum jou dé uitkomst. Met onze laserbehandelingen kunnen wij elke plek op jouw lichaam ontharen, omdat we met de beste technieken werken.

Wij kunnen alle huidtypes
veilig behandelen
Laserontharing voor
gezicht en/of lichaam
Wij gebruiken de beste
lasers van Europa
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9.4

Laat je met een laser ontharen!

Permanent haar verwijderen bij overbeharing in het gezicht of op het lichaam is een uitkomst voor veel vrouwen en mannen. Iedereen wil zich mooi en fijn voelen in zijn of haar lichaam en niets is dan zo vervelend als ongewenste beharing. Wij helpen je graag van jouw lichaamsbeharing af door laserontharing met behulp van onze nd-YAG laser (1064nm) en/of onze Alexandrite laser (755nm); de gouden standaard op het gebied van laser ontharen. Door deze combinatie kunnen wij alle huidtypes behandelen!

Gezicht en lichaam

Wij bieden laserontharingen aan voor je gezicht, maar ook voor je lichaam. Wil je bijvoorbeeld je borst, je armen, je benen, je bikinilijn, je rug, je billen of een ander plekje met een laser ontharen? Dat is allemaal mogelijk met een laserbehandeling bij Het Lasercentrum. Zo ben je snel van je ongewenste beharing af en hoef jij je niet meer te scheren of harsen.

Haar weglaseren op bovenbeen

Verschillende laserbehandelingen

Oksel ontharen

Beenhaar verwijderen

Armhaar verwijderen

Gezichtshaar verwijderen

Schouderhaar verwijderen

Borsthaar verwijderen

Buikhaar verwijderen

Rughaar verwijderen

Bikinilijn ontharen

Hoe werkt haarverwijdering met een laser?

Iedere laser werkt met een bepaalde golflengte die de diepte en het doel van de behandeling bepaalt. Voor de behandeling van ongewenste haren werken wij met verschillende golflengtes. De Alexandrite op 755nm en de nd-YAG op 1064nm. De Alexandrite laser is geschikt voor de hele lichte huidtypes tot de licht getinte huidtypes. De nd-YAG laser is geschikt voor de getinte tot de meest donkere huidtypes. Zo kunnen wij alle huidtypes veilig behandelen.

De laser geeft een korte lichtpuls af aan de huid die in het haarzakje omgezet wordt naar warmte. Het haarzakje absorbeert deze lichtpuls namelijk en door de ontstane warmte wordt het haarzakje als het ware vernietigd, waardoor er geen nieuwe haar meer in kan groeien. Ieder haartje groeit in een andere fase. Wanneer de haren zich in de groeifase bevinden, kunnen ze het licht van de laser absorberen. Om alle haren in hun groeifasen te kunnen behandelen, zijn er dus meerdere behandelingen nodig.

Wordt haarreductie vergoed?

In principe komen alleen behandelingen voor het verwijderen van haar in het gezicht in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met onze specialiste op te vragen of je in aanmerking komt en hoeveel de vergoeding mogelijk bedraagt. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Hoeveel behandelingen?

Omdat de haartjes in verschillende fasen groeien, zijn er meerdere behandelingen nodig om het gebied dat je wilt laten behandelen volledig te ontharen. Om alle haartjes tijdens hun groeifase te behandelen, zijn gemiddeld ongeveer 6 tot 8 behandelingen nodig (met tussenpauzes van ongeveer 6 weken). Haartjes die in de juiste groeifase zaten tijdens de behandeling, vallen na ongeveer 2 weken uit. Het aantal behandelingen is daarnaast van verschillende factoren afhankelijk, zoals de haarkleur.

Welke huidtypes en haarkleuren?

Omdat wij beschikken over een Nd:Yag ontharingslaser en een Alexandriet laser, zijn wij in staat om alle huidtypes veilig te behandelen, dus ook gepigmenteerde huidtypes. Dus heb je huidtype 5 of 6, Aziatisch of Negroïde en heb je last van ongewenst haar? Dan hebben wij de oplossing voor jou. De haarkleuren vanaf donkerblond tot zwart komen in aanmerking voor behandeling.

Helaas, blonde haren beschikken over te weinig pigment wat het licht om kan zetten in warmte en een behandeling zal dan ook niet of nauwelijks resultaat geven.

Nooit meer scheren of harsen!

Als je je ongewenste haargroei laat weglaseren, hoef je je nooit meer te scheren of te harsen. De haarzakjes worden namelijk verbrand, waardoor er geen nieuwe haar in kan groeien en je dus permanent van de ongewenste haargroei verlost bent. Zo ben je altijd verzekerd van een gladde huid en bespaar je tijd en moeite.

Klantverhalen

Hoe ervaren onze klanten de haar verwijderen behandeling?

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

Laser ontharen kosten

Een behandeling voor het laten weglaseren van ongewenst haar is al mogelijk vanaf € 45,- per behandeling. Laserontharing in het gezicht wordt in veel gevallen vergoed door je verzekeraar.

Prijzen haar verwijderen

Lasers:
- Alexandrietlaser
- Nd:Yag Laser (deze laser is zeer geschikt voor de donkere huidtypes)
GebiedPrijs
Bovenlip€ 59 ,-
Wenkbrauwen€ 50 ,-
Kin€ 79 ,-
Kin + Bovenlip€ 120 ,-
Wangen (incl. jukbeen)€ 99,-
Kaaklijn€ 99,-
Hals€ 99,-
Gezicht geheel€ 189,-

Waarom laser ontharen?

Laser ontharen is de ideale oplossing om van ongewenste haargroei af te komen. Het laseren van haren in gezicht, oksels en bikinilijn wordt veel toegepast. Dit wordt gedaan omdat haartjes op deze plekken snel terug groeien. In onze kliniek kun je met laserontharing naar eigen wens het gehele gebied ontharen. Met een haarreductie door onze laserbehandelingen hoef je niet meer te scheren of te harsen/waxen.

Prijzen permanente haarreductie

De kosten per behandelingen zijn afhankelijk van het gebied wat je gelaserd wilt hebben. Dit is voor veel mensen verschillend. Zo wil de een okselhaar verwijderen, terwijl de ander graag het haar op de buik of borst wil reduceren. Wil je weten wat de behandeling voor jou zou kosten? Bekijk dan onze prijslijst. Hier staat per gebied aangegeven wat de kosten zijn van de behandeling. Wil je meerdere gebieden laten ontharen? Door onze 25 jaar aan laser ontharen ervaring kunnen wij voor jou een plan op maat maken en de kosten hierop aan passen.

Nd:Yag laser

Wanneer je last hebt van overbeharing wil je hier graag iets aan doen. Onze Nd:Yag laser is ideaal voor laserontharing van de gepigmenteerde huid. Dankzij de langere golflengte van 1064 nm is deze laser zeer efficiënt op de donkere huid. Een laserbehandeling met de Nd:Yag laser is veilig en snel uit te voeren.

Alexandrite laser

Voor het definitief ontharen van de lichte huid is onze Alexandrite laser de ideale oplossing. Als je last hebt van overbeharing is deze krachtige ontharingslaser geschikt voor het verwijderen van zowel donkere als lichte haren. Het resultaat is al snel na de behandeling zichtbaar. De behandeling is pijnloos en snel uit te voeren.

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd mag je laserontharing ondergaan?

In principe passen we laserbehandelingen toe vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je toestemming nodig van een ouder/verzorger.

Is laserontharing alleen voor vrouwen?

Zeker niet! Iedereen kan last hebben van ongewenst haar dat we niet meer weg willen scheren of harsen.

Is laserontharing geschikt voor het hele lichaam?

Onze laserbehandelingen zijn geschikt voor het hele lichaam. Dus zowel voor je gezicht als je armen, benen, rug, borst en de rest! Bovenaan deze pagina kun je meer informatie vinden over laserontharing van specifieke lichaamsdelen.

Welke lasers worden gebruikt bij laserontharing?

Bij Het Lasercentrum gebruiken we de nd-YAG laser (1064nm) en/of de Alexandrite laser (755nm), de gouden standaard op het gebied van laserontharing. Met deze twee lasers kunnen we alle huidtypes behandelen.

Lees meer over de lasers die we gebruiken bij laserontharing

Hoeveel behandelingen zijn nodig voordat je resultaat ziet?

Gemiddeld zijn er ongeveer 6 tot 8 behandelingen nodig om alle haartjes te kunnen verwijderen.

Hoef je écht niet meer te scheren of waxen?

De haarzakjes worden verbrand, zodat er geen haar weer uitgroeit. Je hoeft dus écht niet meer te scheren of harsen. Is laserontharing dan definitief? We raden je aan om jaarlijks terug te komen voor een behandeling, om eventuele nieuwe haartjes te verwijderen.

Is laserontharing pijnlijk?

De pijn die je voelt wordt omschreven als een elastiekje dat tegen je huid wordt geschoten. Het is dus licht gevoelig, maar niet pijnlijk.

Wat kost laserontharing?

Een laserontharingsbehandeling is al mogelijk vanaf € 45,-. Bekijk de volledige prijslijst voor meer informatie.

Wordt laserontharing vergoed?

Laserontharing wordt vaak vergoed als het om gezichtshaar gaat. Check dit bij je zorgverzekeraar. Vaak is het dan van belang dat je de laserontharing ondergaat bij een geregistreerde therapeut. Onze therapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je kunt dus altijd bij ons terecht.

Lees meer over vergoeding bij laserontharing

Is laserontharing schadelijk?

Laserontharing is niet schadelijk, wanneer je dit op de goede manier doet. Het Lasercentrum is een professionele kliniek waar alleen HBO huidtherapeuten met de beste medische lasers werken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je altijd terecht kunt in ruime kamers met optimale luchtafzuiging. Je bent dus verzekerd van een goede én veilige laserbehandeling.

Lees meer over vergoeding bij laserontharing

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken. Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking