Permanente haarreductie

Permanent haar verwijderen bij overbeharing in het gezicht of op het lichaam is een uitkomst voor vele vrouwen en mannen. Iedereen wil zich mooi en fijn voelen in zijn of haar lichaam. Niets is zo vervelend als ongewenste beharing.

Wij van Lasercentrum helpen je graag van jouw lichaamsbeharing af door laserontharing met behulp van onze Nd:Yag laser en/of onze Alexandriet laser. Met deze combinatie van Nd:Yag en Alexandriet laser bieden wij niet alleen een zeer efficiënte behandeling, maar kunnen wij ook zeer donkere huidtypes behandelen.

Hoe werkt haarverwijdering

Naast de meest gevraagde plaatsen als bovenlip en bikinilijn kunnen in principe haren over het gehele lichaam behandeld worden door laserontharing.

De laser werkt hierbij met een korte lichtimpuls. Dit licht wordt zeer goed door het pigment bij het haarzakje geabsorbeerd. Het haarzakje zal zo warm worden dat het verbrandt, waardoor er in het haarzakje geen nieuwe haar kan groeien.

Wordt haarreductie vergoed?

Alleen de behandeling voor haar verwijderen in het gezicht komt in aanmerking voor vergoeding.

Je kunt altijd contact met onze specialiste opnemen om te vragen of je in aanmerking komt en hoeveel de vergoeding mogelijk bedraagt.

Behandelingen

Het aantal behandelingen is van diverse factoren afhankelijk. De haarkleur is hierbij de belangrijkste. De kleur vanaf donkerblond tot zwart komt voor behandeling in aanmerking.

Doordat wij beschikken over een Nd:Yag ontharingslaser zijn wij in staat ook gepigmenteerde huidtypes veilig te behandelen.

Dus heb je huidtype 5 of 6, Aziatisch of Negroïde en heb je last van ongewenst haar? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Helaas, blonde haren beschikken over te weinig pigment wat het licht om kan zetten in warmte en een behandeling zal dan ook niet of nauwelijks resultaat geven.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

Prijzen

GebiedPrijs
Bovenlip€ 60 ,-
Kin€ 70 ,-
Bovenlip + kin€ 125 ,-
Tussenstuk wenkbrauwen€ 45 ,-
Kaaklijn€ 95,-
Wangen€ 125,-
Bakkebaarden€ 75,-
Gezicht€ 150,-
Gezicht + voorhoofd€ 165,-
Hals€ 95,-
Gezicht + hals€ 175,-

Waarom laser ontharen?

Laser ontharen is de ideale oplossing om van ongewenste haargroei af te komen. Het laseren van haren in gezicht, oksels en bikinilijn wordt veel toegepast. Dit wordt gedaan omdat haartjes op deze plekken snel terug groeien. In onze kliniek kun je met laserontharing naar eigen wens het gehele gebied ontharen. Met een haarreductie door onze laserbehandelingen hoef je niet meer te scheren of te waxen.

Prijzen permanente haarreductie

De kosten per behandelingen zijn afhankelijk van het gebied wat je gelaserd wilt hebben. Dit is voor veel mensen verschillend. Zo wil de een okselhaar verwijderen, terwijl de ander graag het haar op de buik of borst wil reduceren. Wil je weten wat de behandeling voor jou zou kosten? Bekijk dan onze prijslijst. Hier staat per gebied aangegeven wat de kosten zijn van de behandeling. Wil je meerdere gebieden laten ontharen? Door onze 25 jaar aan laser ontharen ervaring kunnen wij voor jou een plan op maat maken en de kosten hierop aan passen. 

Nd:Yag laser

Wanneer je last hebt van overbeharing wil je hier graag iets aan doen. Onze Nd:Yag laser is ideaal voor laserontharing van de gepigmenteerde huid. Dankzij de langere golflengte van 1064 nm is deze laser zeer efficiënt op de donkere huid. Een laserbehandeling met de Nd:Yag laser is veilig en snel uit te voeren.

Alexandrite laser

Voor het definitief ontharen van de lichte huid is onze Alexandrite laser de ideale oplossing. Als je last hebt van overbeharing is deze krachtige ontharingslaser geschikt voor het verwijderen van zowel donkere als lichte haren. Het resultaat is al snel na de behandeling zichtbaar. De behandeling is pijnloos en snel uit te voeren.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen