Tattoo verwijderen Zoetermeer

Tattoo weglaseren

Wil jij een tattoo verwijderen in Zoetermeer? Neem dan direct contact met ons op! Onze ervaren specialisten helpen je graag bij je tattoo weglaseren.

  • Het beste eindresultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gespecaliseerd in laserbehandelingen

Heb je een tatoeage laten zetten waar je spijt van hebt? Als je een tattoo hebt waar je van af wilt, ben je bij Lasercentrum aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vele soorten laserbehandelingen. Dankzij onze behandelmethoden garanderen wij dat we jou de meest optimale behandeling kunnen bieden.

Tattoo verwijderen Zoetermeer
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Voordelen tatoeage laseren bij Het Lasercentrum

Woon je in Zoetermeer en wil je graag een tattoo laten verwijderen? Het verwijderen van een tatoeage gebeurt bij Lasercentrum met behulp van lasers. Dankzij onze professionele behandelingen kunnen wij een goed resultaat garanderen. Dankzij onze behandelmethoden met de PicoSure en Discovery Pico leveren wij de meeste optimale laserbehandeling. Het is veilig, betaalbaar én vrijwel pijnloos. Bovendien is het een veilige en effectieve methode. Woon je in Zoetermeer en wil je een tatoeage weglaseren? Kies dan voor een behandeling bij Lasercentrum.

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
1-3 puntjes€ 55,-
<5 cm²€ 85,-
<10 cm²€ 100,-
<15 cm²€ 115,-
<20 cm²€ 125,-
<25 cm²€ 140,-
<30 cm²€ 150,-
<40 cm²€ 170,-
<60 cm²€ 195,-
<100 cm²€ 225,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Gesprek vooraf

Een tatoeage laten verwijderen klinkt spannend, daarom gaan we altijd vooraf met je in gesprek over wat je allemaal kunt verwachten. Je wordt vooraf geïnformeerd door een van onze specialisten. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek. We bespreken niet alleen wat je kunt verwachten, maar ook hoeveel behandelingen nodig zijn om de tattoo te verwijderen. Iedere tatoeage is anders en vraagt daarom ook een andere aanpak. Ben je woonachtig in Zoetermeer? Laat je tattoo dan verwijderen door een expert van Lasercentrum!

Professioneel tattoo verwijderen

Kies je voor een behandeling bij Lasercentrum? Dan kies je voor een professionele aanpak. Iedere behandeling in onze klinieken worden ten uitvoer gebracht door gespecialiseerd en deskundig personeel. Als jij een tatoeage wilt laten verwijderen, ben je bij Lasercentrum in goede handen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van koude lucht. Hierdoor is de behandeling minder gevoelig. Alle behandelingen worden uitgevoerd zonder operatie, waardoor er geen littekens achterblijven.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Aantal behandelingen

Het resultaat van iedere behandeling is niet altijd direct zichtbaar. Dit komt omdat de huid tijd nodig heeft om te herstellen. Het aantal behandelingen dat nodig is om een tatoeage te verwijderen verschilt. Een tattoo met veel kleur vraagt namelijk om meer behandelingen. Gemiddeld zijn 6 behandelingen nodig met onze lasers om de tatoeage te verwijderen. We kunnen echter niet garanderen dat dit ook het geval is bij jouw tattoo. Het aantal behandelingen kan aanzienlijk verschillen per tatoeage. Zo is de een al verwijderd na 3 behandelingen, terwijl voor de ander 10 behandelingen nodig zijn. Hoeveel behandelingen nodig zijn, hangt onder andere af van de kleur, de diepte, hoe lang je de tatoeage hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet of niet.

Tatoeage verwijderen Zoetermeer

Ben je woonachtig in Zoetermeer of omstreken en wil je graag een tattoo laten weglaseren? Kom dan eens langs in een van onze klinieken. Je vindt onze klinieken in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Maak direct een afspraak en laat je tattoo professioneel verwijderen.

Je tattoo laten verwijderen door Lasercentrum Zoetermeer

Bij Lasercentrum Zoetermeer kun je jouw tattoo laten verwijderen. Wij voeren de verwijdering veilig, vrijwel pijnloos en op een professionele manier met de modernste lasers uit. Dus kom je uit Alphen aan den RijnDelftDen HaagGoudaLeidenRotterdamScheveningenSpijkenisseVlaardingenWassenaarWoerden of een andere plek in de omgeving? Maak dan een afspraak met Lasercentrum Zoetermeer. Woon je elders in het land? Misschien zijn onze vestigingen in Breda en Eindhoven dan beter geschikt voor jou.

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >