Tattoo verwijderen Zoetermeer

Wil jij jouw tattoo verwijderen in Zoetermeer? Onze ervaren specialisten helpen je graag verder. Met behulp de beste lasers van Europa zorgen we altijd voor een optimaal eindresultaat. Daarnaast is de behandeling nagenoeg pijnloos. Lees meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een GRATIS consult.
Tattoo verwijderen Breda

Hoe werkt een tattoo verwijderen?

Je kunt je tattoo in omgeving Zoetermeer laten verwijderen op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een operatie of een laserbehandeling. Bij Het Lasercentrum zijn we, hoe kan het ook anders, gespecialiseerd in laserbehandelingen. Deze behandeling laat geen litteken achter zoals een operatie dat wel doet. Wij vergruizen de inkt van jouw tattoo vrijwel gevoelloos tot kleine deeltjes die jouw lichaam zelf kan afvoeren.
N

De beste lasers van Europa

N

Meer dan 25 jaar ervaring

N

Scherpe prijzen

N
Gemiddelde klantbeoordeling: 9.4

Voordelen van Het Lasercentrum

In onze klinieken werkt uitsluitend gespecialiseerd en deskundig personeel. Als jij je tattoo wilt laten verwijderen in omgeving Zoetermeer, ben je bij Lasercentrum in goede handen. We maken gebruik van Picolasers, waardoor je tattoo veilig, snel en effectief verwijderd is. Na iedere behandeling heeft je huid rust nodig. We plannen daarom gemiddeld 8 weken tussen behandelingen in voor het beste eindresultaat.
N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Gratis consult

Een tattoo laten verwijderen klinkt spannend, daarom gaan we altijd vooraf met je in gesprek over wat je kunt verwachten. Zo bespreken we onder andere hoeveel behandelingen nodig lijken te zijn om jouw tattoo te verwijderen. Iedere tatoeage is anders en vraagt daarom ook om een andere aanpak.

Aantal behandelingen tattoo verwijderen

Hoeveel behandelingen nodig zijn verschilt niet alleen per persoon, maar ook per tattoo. Zo is een tattoo met veel kleur lastiger te verwijderen dan een zwarte tattoo. Dankzij onze efficiënte behandelmethoden zijn we gemiddeld na 6 behandelingen klaar. Dit betekent dus ook dat het voor de één 3 en de ander 10 kan zijn! Naast de kleuren spelen bijvoorbeeld het formaat, de diepte, de kwaliteit en hoelang je de tattoo al hebt een rol.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Neem contact op

Heb je nog vragen over een tattoo verwijderen in Zoetermeer en omgeving? Geen probleem. We staan je graag telefonisch op per mail te woord. Natuurlijk kun je je vragen ook stellen tijdens het gratis eerste gesprek.

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met meer dan 200 locaties door heel Nederland is er altijd wel een vestiging van Het Lasercentrum bij jou in de buurt. Laat je dus niet tegenhouden door de afstand en start jouw acne behandeling zo snel mogelijk!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring