Borsthaar verwijderen

Ben je helemaal klaar met je overtollige borsthaar en wil je hier verlost van worden? Dan ben je bij het Lasercentrum aan het goede adres! Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van laserbehandelingen. Onze medewerkers gaan secuur en op een uiterst veilige manier te werk om jouw borsthaar te verwijderen!

Wil je weten of borsthaar verwijderen iets voor jou is? Neem dan nu contact op!

Voordelen van een onthaarde borst

In tegenstelling tot vroeger, is het tegenwoordig heel normaal om je borsthaar weg te halen. Wanneer je je borsthaar bij het Lasercentrum laat verwijderen, heb je geen last meer van irritante haartjes. In sommige gevallen wordt een onthaarde borst als verzorgder beoordeeld. Wat je reden ook is om je borsthaar te verwijderen, bij het Lasercentrum zit je goed.

Niet meer scheren of harsen

Een ander voordeel van het verwijderen van borsthaar door middel van een laserbehandeling, is dat je niet meer hoeft te scheren of te harsen. Met name harsen is in veel gevallen pijnlijk. Scheren kan dan weer een tijdrovend proces zijn. Beide dingen zijn verleden tijd na een laserbehandeling bij het Lasercentrum.

Hoe werkt borsthaar verwijderen met een laser?

Wanneer je kiest voor borsthaar verwijderen door middel van een laserbehandeling bij het Lasercentrum, kies je voor een veilige en beproefde behandelingsmethode.  De laserbehandeling houdt in dat er door middel van een laser met kleine lichtflitsjes je haarzakjes verbrand worden. Na de behandeling ben jij dan helemaal verlost van je overtollige borsthaar!

Vrijblijvend intakegesprek

Mocht je enthousiast zijn geraakt na het lezen over de mogelijkheden om borsthaar te verwijderen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op! Je bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek in één van onze vestigingen. Je kan ons vinden in Breda, Eindhoven en Zoetermeer.

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82