Chemische peeling

Met een chemische peeling kunnen we pigmentvlekken, huidveroudering, acne, acne littekens en andere oneffenheden in het gezicht behandelen. Een chemische peeling, ook wel een medische peeling genoemd, verbetert de huidstructuur, verbetert de hydratatie van de huid en vermindert acne en littekens. Neem direct contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

  • Verbetert de huidstructuur
  • Verbetert de hydratatie van de huid
  • Vermindert acne en littekens
  • Vermindert oneffenheden in het gezicht

Wat is een chemische peeling?

Doordat onze peelings de turn-over van cellen stimuleren, is hun anti-agingeffect tot in de diepere huidlagen merkbaar. Na meerdere Dermaceutic peelings ziet de huid er gezonder, gladder, compacter, steviger, minder vet en egaler uit, met minder restlittekens van acne. AHA-peelings bieden het voordeel dat ze niet toxisch zijn. Ze worden voor oppervlakkige peelings gebruikt, omdat de huid bliksemsnel herstelt na een AHA-peeling. AHA-peelings worden meestal in reeksen van meerdere gecontroleerde handelingen toegepast. Het effect kan worden vergeleken met dat van een diepere peeling, echter zonder de nevenwerkingen van deze laatste.

Hoe werkt het?

Veel huidproblemen gaan gepaard met een overmaat aan dode huidcellen, waardoor de huid dikker en valer wordt en de poriën verstopt raken. AHA’s hebben een exfoliërend effect doordat ze de oppervlakkige lagen dode huidcellen als het ware losweken. Ze maken de huid gladder en hebben een diepgaand anti-agingeffect. Een Dermaceutic peeling is een techniek die specifiek is ontwikkeld om de huid te vernieuwen. Hierbij wordt een sterk geconcentreerd AHA in alle veiligheid en gedurende korte tijd op de huid aangebracht en vervolgens chemisch geneutraliseerd om de behandeling te stoppen. Door deze behandeling worden de oppervlakkige huidlagen verwijderd en komt er een nieuwe, frissere huid tevoorschijn.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

Prijzen

Chemische peeling

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Middeldiepe peeling€ 70,-
Diepe peeling€ 100,-
Camouflage kleurbepaling€ 45,-

Lunchtime peeling

Dermaceutic is een oppervlakkig peelingsysteem dat vanwege zijn klinisch bewezen doeltreffende werking en voorspelbare resultaten wordt toegepast door professionals in de esthetische geneeskunde. Dit systeem biedt de flexibiliteit van vier Rejuvenating Peel concentraties (20%, 35%, 50% en 70% glycolzuur) en twee Targeted Benefit Peels om de huid op te helderen en te doen stralen. Daardoor kan jouw huidtherapeut een specifiek programma geheel op jouw maat samenstellen.

Vergoed door verzekeraar

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt een chemische peeling door een kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut vaak vergoed door je verzekeraar. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met je verzekeraar voor meer informatie. Wil je weten welke behandeling het meest geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!