Chemische peeling

Doordat deze peelings de celturn-over stimuleren, is hun anti-agingeffect tot in de diepere huidlagen merkbaar. Na meerdere NeoStrata® ProSystem peelings ziet de huid er gezonder, gladder, compacter, steviger, minder vet en egaler uit, met minder restlittekens van acne.

AHA-peelings bieden het voordeel dat ze niet toxisch zijn. Ze worden voor oppervlakkige peelings gebruikt, omdat de huid bliksemsnel herstelt na een AHA-peeling.AHA-peelings worden meestal in reeksen van meerdere gecontroleerde handelingen toegepast. Het effect kan worden vergeleken met dat van een diepere peeling, echter zonder de nevenwerkingen van deze laatste.

Heeft u interesse in deze behandeling?

Hoe werkt het?

Veel huidproblemen gaan gepaard met een overmaat aan dode huidcellen, waardoor de huid dikker en valer wordt en de poriën verstopt raken. AHA’s hebben een exfoliërend effect doordat ze de oppervlakkige lagen dode huidcellen als het ware losweken. Ze maken de huid gladder en hebben een diepgaand anti-agingeffect. Een NeoStrata® ProSystem peeling is een techniek die specifiek werd ontwikkeld om de huid te vernieuwen. Hierbij wordt een sterk geconcentreerd AHA in alle veiligheid en gedurende korte tijd op de huid aangebracht en vervolgens chemisch geneutraliseerd om de behandeling te stoppen. Door deze behandeling worden de oppervlakkige huidlagen verwijderd en komt er een nieuwe, frissere huid tevoorschijn.

Lunchtime peeling

NeoStrata® ProSystem is een oppervlakkig peelingsysteem dat vanwege zijn klinisch bewezen doeltreffende werking en voorspelbare resultaten wordt toegepast door professionals in de esthetische geneeskunde. Dit systeem biedt de flexibiliteit van vier Rejuvenating Peel concentraties (20%, 35%, 50% en 70% glycolzuur) en twee Targeted Benefit Peels om de huid op te helderen en te doen stralen. Daardoor kan uw huidtherapeut een specifiek programma geheel op uw maat samenstellen.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen