Acne behandelen Breda

Acne behandelen met professionele lasers

Woon je in Breda en wil je jouw acne laten behandelen? Veel mensen hebben of krijgen last van acne en het is te begrijpen als je dit wilt behandelen. Onze huidtherapeuten helpen je graag van je acne af. Voor het beste resultaat kies je voor een behandeling bij Het Lasercentrum in Breda.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Specialist in acne en acne-littekens behandelen

Veel mensen worden onzeker van acne of acne-littekens. Acne-littekens worden bij Het Lasercentrum effectief behandeld met behulp van lasertherapie. Voor de behandeling van acne wordt gebruik gemaakt van peeling. Door het stimuleren van collageen wordt de huid weer glad en egaal. Wil je acne behandelen of acne-littekens verwijderen? Kom dan langs in een van onze klinieken!

tattoo verwijderen alphen aan den rijn
  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Kosten

Chemische peelings

Tarieven
BehandelingPrijs 30 min.45 min.
Mask Peel € 79,-€ 99,-
Milk Peel Treatment € 79,-€ 99,-
Mandelic peeling (zomer peeling)€ 79,-€ 99,-
Cosmo Peel Treatment 12%, 15% en 18% € 159,-€ 179,-
Renophase Peeling€ 99,-€ 119,-
Vitamine C Peeling€ 135,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Ontstaan van acne

Acne zorgt voor een ontstekingsreactie in de huid. Zeker als dit een heftige reactie is, leidt dit tot schade in diepere huidlagen. Met littekens als gevolg. De ontstekingsreacties komen voor in de vorm van putjes, deukjes en gaatjes. Wij kunnen jouw acne en acne-littekens behandelen met behulp van speciale lasers. Ben je woonachtig in Breda? Laat je acne behandelen bij Het Lasercentrum.

Aantal behandelingen

Afhankelijk van het soort acne en de ernst van de acne-littekens wordt het behandelplan bepaald. Hoeveel sessies nodig zijn hangt dus mede af van jouw wensen. Gemiddeld zijn voor de behandeling van acne 4 behandelingen nodig. Voor het behandelen van de littekens zijn 3 tot 5 sessies nodig. Iedere behandeling zorgt voor een verbetering van de huid. Na iedere laserbehandeling dient de huid rust te krijgen voor het beste resultaat.

Vergoed door de verzekeraar

De behandeling van acne en acne-littekens wordt in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering. Dit hangt af van het aanvullende pakket dat je bij je verzekeraar hebt afgesloten. Vraag naar de polisvoorwaarden bij je verzekeraar. Als je recht hebt op een vergoeding worden alle behandelingen (gedeeltelijk) vergoed.

Gratis consult

Aangezien acne in verschillende varianten voorkomt, bestaan er ook meerdere behandelmethoden. Om ervoor te zorgen dat we het probleem op de juiste wijze verhelpen, is het van belang de huid eerst zorgvuldig te onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek stellen wij een behandelplan op. Welke vorm van acne of acne-littekens je ook hebt, bij Het Lasercentrum bieden we een passende behandeling!

Je acne laten behandelen door Lasercentrum Breda

Bij Lasercentrum Breda kun je je acne of acne littekens laten behandelen met behulp van een laser. Dus kom je uit Alphen aan den Rijn, Bergen op Zoom, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Oosterhout, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, Spijkenisse, Tilburg, Vlaardingen, Wassenaar, Woerden of een andere plek in de omgeving? Maak dan een afspraak met Lasercentrum Breda. Woon je elders in het land? Misschien is onze vestiging in Eindhoven dan beter geschikt voor jou.

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82