Rughaar verwijderen

Wanneer je je rughaar wilt verwijderen, zit je goed met een laserbehandeling van het Lasercentrum! Het hebben van (teveel) haar op je rug kan als enorm vervelend ervaren worden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van laserbehandelingen en kunnen jou daardoor verlossen van je rughaar. Alvast benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op!

Voordeel van een onthaarde rug

Overbeharing op je rug kan in sommige gevallen enorm onprettig zijn. Het is een lastige plek om bij te komen. Zo kun je je haren moeilijk op een andere manier weghalen. Ondanks dat de beharing op een lastige plek voor jezelf zit, kan het haar op je rug wel vol in het zicht zijn tijdens bijvoorbeeld het zonnen in de zomer.

Niet meer scheren of harsen

Het ontharen van je rug door middel van een laserbehandeling bij het Lasercentrum zorgt ervoor dat jij je overbeharing nooit meer hoeft te scheren of te harsen. In het geval van scheren bespaart dat tijd, in het geval van harsen vooral pijn. De laserbehandelingen van het Lasercentrum worden als vrijwel pijnloos ervaren. Dit komt doordat het lichaamsdeel gelijktijdig met de behandeling wordt gekoeld.

Hoe werkt het verwijderen van rughaar met een laser?

Bij rughaar verwijderen tijdens een behandeling van het Lasercentrum, worden de haarzakjes in je rug verbrand. Dat zorgt ervoor dat deze haarzakjes geen overtollig haar meer gaan produceren. Door deze behandeling, die op een uiterst precieze en veilige manier wordt uitgevoerd, ben jij dus in de toekomst verzekerd van een onthaarde rug.

Vrijblijvend intakegesprek

Wil jij graag je rughaar verwijderen en zoek je daarvoor een bedrijf met veel expertise? Dan ben je bij het Lasercentrum aan het juiste adres! Vul nu ons contactformulier in en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Op die manier kunnen wij de mogelijkheden van een laserbehandeling helemaal op maat voor jouw situatie aanbieden.

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82