Huidverbetering

Ben jij geïnteresseerd in één van de vormen van huidverbetering? Dan ben je bij Het Lasercentrum aan het juiste adres! Wij bieden verschillende huidbehandelingen aan, waardoor jouw huid weer als nieuw wordt en je wordt verlost van fysieke ongemakken. Al onze behandelmethodes op het gebied van huidverbetering worden op de meest veilige manier en vrijwel pijnloos uitgevoerd.

Acne behandeling

Behandeling die erop gericht is om dode huidcellen te verwijderen en rode bultjes en puistjes tegen te gaan.

 • Complete reiniging van de huid
 • Ontstekingen worden tegengegaan
 • Verlost van irritatie

Chemische Peeling

Verbetering van de huidstructuur waardoor oneffenheden worden tegengegaan.

 • Egale huid
 • Stimulatie van cellen
 • Gezond ogende huid

Couperose behandeling

Ontsierende bloedvaatjes en diffuse roodheid worden aan de hand van een laserbehandeling aangepakt.

 • Allernieuwste techniek
 • Eenvoudige behandeling
 • Ook camouflagetherapie mogelijk

Huidsupplementen

Professionele producten voor een optimale huid.

 • Gezonde, soepele huid
 • Detox-supplementen
 • Werking van binnenuit

De verschillende behandelingen

Op het gebied van huidverbetering bieden we bij Het Lasercentrum meerdere behandelingen aan. Afhankelijk van jouw klachten, kunnen we een behandelplan samenstellen dat helemaal is ingericht op jouw behoeftes. De verschillende behandelingen die we met betrekking tot huidverbetering aanbieden, zijn:

 

Maak direct een afspraak

Wil je persoonlijk advies? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek informeren wij je over de mogelijkheden voor jouw situatie.

Prijzen

Bekijk direct de tarieven die wij hanteren per laserbehandeling.

Acne behandeling

Acne ontstaat onder meer door dode huidcellen die de huidporiën vernauwen of blokkeren. Deze poriën zijn dan verstopt met onder andere talg. Talgophopingen zorgen voor ontstekingen, waardoor de huid wordt voorzien van rode bultjes en puistjes.

Welke behandelmethode het meest effectief is, hangt onder meer af van de ernst van de aandoening, de leeftijd, het geslacht en welke behandelmethodes of middelen het effectiefst zijn. De behandeling van acne bestaat bij Het Lasercentrum uit verschillende fases. In alle gevallen krijg je een persoonlijk behandelplan, wat helemaal is afgestemd op jouw klachten en wensen. De acnetherapie bij ons bestaat onder meer uit:

 

 • Manuele reiniging van de huid
 • Dieptereiniging van de huid met behulp van chemische peelings
 • Adviezen met betrekking tot het zelf verzorgen van de huid
 • Lasertherapie

Chemische peeling

Heb je last van pigmentvlekken, huidveroudering, acne littekens of andere oneffenheden in het gezicht? Dan kan dit worden tegengegaan door chemische peeling. Aan de hand van chemische peeling, ook wel medische peeling genoemd, verbeteren we de huidstructuur, de hydratatie van de huid en verminderen we acne en littekens.

Door middel van peeling wordt de turnover van cellen gestimuleerd en is het anti-aging effect tot in de diepere huidlagen merkbaar. Na meerdere peelings ziet de huid er dan ook gezonder, gladder, compacter, steviger en egaler uit. Hierdoor heb je dus geen last meer van de structuur van je huid, de hydratatie, acne en littekens.

Couperose behandeling

Couperose komt vooral voor in het gezicht, de hals en het decolleté. Het nadeel hiervan is dat couperose dus vaak voorkomt op plekken die vaak in het zicht zijn. Couperose ontstaat doordat bloedvaten door de jaren heen hun elasticiteit verliezen. Erfelijkheid kan hier een rol bij spelen, maar ook medicatiegebruik, overmatige blootstelling aan de zon en alcoholgebruik kunnen deze vaatjes verergeren.

Om couperose tegen te gaan, behandelen we dit bij Het Lasercentrum met een laserbehandeling. We werken daarbij alleen met de allernieuwste techniek couperose te behandelen. Door middel van een IPL systeem op onze Discovery Pico laster, worden ontsierende bloedvaatjes en diffuse roodheid aangepakt. Daarnaast is camouflagetherapie door de huidtherapeut een aanvulling om de ontsierende vaatjes te verbergen.

Voordelen huidverbetering bij Het Lasercentrum

De voordelen van een huidverbetering door middel van een behandeling bij Het Lasercentrum, zijn talloos. In eerste instantie zorgt een huidverbetering er natuurlijk voor dat je verlost kan worden van irritaties op de huid. Andere voordelen waarvan je geniet wanneer je een huidverbetering door Het Lasercentrum laat uitvoeren, zijn:

 • Alleen behandeling door de nieuwste en veiligste technieken
 • Jarenlange expertise op het gebied van huidverbetering
 • Persoonlijk behandelplan
 • Alleen gediplomeerde werknemers
review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

Persoonlijke aanpak

Bij Het Lasercentrum zijn we van mening dat een persoonlijke aanpak op het gebied van huidverbetering het meest effectieve resultaat oplevert. Daarom wordt het behandelplan met betrekking tot huidverbetering volledig afgestemd op jouw wensen, behoeftes en klachten. Dit behandelplan is dus afhankelijk van de hardnekkigheid van jouw klachten.

Intakegesprek

Een onderdeel van die persoonlijk aanpak is een intakegesprek voor er wordt begonnen met één van de vormen van huidverbeteringen. De huidverbeteringsmethode die bij jouw huid wordt toegepast, kan zo volledig aansluiten op jouw klachten. In dit intakegesprek leer je ons kennen en komen wij meer te weten over jouw klachten. Aan de hand daarvan kunnen we samen bepalen welke behandeling voor jou het meest effectief is én hoeveel behandelingen met betrekking tot huidverbeteringen er nodig zijn.

Gezonde en jongere uitstraling

Wanneer je een behandeling op het gebied van huidverbetering door onze experts laat plaatsvinden, heeft dat dus meerdere voordelen. Zo raak je verlost van irritaties en klachten zoals bijvoorbeeld acne of couperose. Een huidverbetering kan er daarnaast ook voor zorgen dat je er weer gezonder en jonger uitziet. In beide gevallen kan een huidverbeteringsbehandeling dan ook je zelfvertrouwen laten toenemen, bijvoorbeeld doordat je verlost bent van vervelende plekken en puistjes in het gezicht.

Kosten van huidverbetering

De kosten van een huidverbeteringsbehandeling verschillen. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van het soort behandeling, de klachten die je hebt en de hoeveelheid behandelingen die benodigd zijn voor een goed resultaat. Al deze zaken worden dus besproken tijdens het intakegesprek wat je voorafgaand aan de behandelingen met ons voert. Hierin wordt een behandelplan opgesteld en wordt duidelijk wat de precieze kosten zijn van jouw behandeling. Wil je toch alvast een inschatting kunnen maken? Dan kun je online onze prijslijst bekijken.

Het Lasercentrum: jouw specialist op het gebied van huidverbetering

Bij Het Lasercentrum hebben we door de jaren heen veel ervaring opgebouwd op het gebied van huidverbetering. Al onze medewerkers zijn bovendien gediplomeerde huidtherapeuten, waardoor we alle benodigde kennis in huis hebben om jou de perfecte behandeling te bieden. We werken op het gebied van huidverbetering alleen met uiterst veilige en bewezen behandelmethodes.

Met behulp van onze huidverbeteringsbehandelingen, behalen wij cosmetische resultaten zonder ingrijpende operaties uit te hoeven voeren. Daarbij stellen we altijd hygiëne altijd voorop en werken we volgens de veiligste methodes. Daardoor kun jij jouw behandeling met betrekking tot huidverbetering dus op een veilige manier door ons als specialist laten uitvoeren.

Het Lasercentrum bestaat inmiddels 25 jaar. In die 25 jaar hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van huidverbetering. Per jaar voeren we dan ook circa 5.000 laserbehandelingen uit, voor diverse klachten. Daarmee zijn we dus een expertisecentrum op het gebied van laser- en huidbehandeling en weet jij zeker dat jouw huid bij ons in goede handen is.

Huidsupplementen

De huid kan ook van binnenuit worden hersteld. Hiervoor hebben wij verschillende huidsupplementen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in de praktijk. De supplementen die wij aanbieden zorgen voor een frisse en gezonde huid en bieden ook voordelen voor andere delen van je lichaam. Heb je vragen over de supplementen en over welke varianten er allemaal zijn? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

 

Afspraak maken

Ben je enthousiast geworden over één van de behandelingen op het gebied van huidverbetering? Plan dan gelijk een intakegesprek in! Heb je nog vragen over één van de behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers behandelen graag al je vragen op het gebied van huidverbetering. Zo weet je zeker dat jij uiteindelijk een behandelplan krijgt dat perfect aansluit op jouw wensen en klachten.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn bij huidverbetering, hangt af van verschillende factoren. Onder andere geslacht, leeftijd en ernst van de klachten spelen hierin een rol.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Of er meerdere huidverbeteringsbehandelingen nodig zijn en hoeveel tijd hiertussen zit, hangt af van je klachten en de hardnekkigheid hiervan. Dit wordt allemaal duidelijk in het intakegesprek, waarin wij kennis nemen van jouw klachten en jij informatie krijgt over een behandelplan.

Wat zijn de kosten van huidverbetering?

De kosten van een huidverbeteringsbehandeling hangen af van het type behandeling dat het beste bij jouw klachten past. Ook de hoeveelheid behandelingen heeft invloed op de totale kosten van een huidverbetering. Na een intakegesprek weet je dan ook zeker wat de kosten zijn. Wanneer je alvast een inschatting wilt maken, kun je online onze prijslijst bekijken.

Wordt mijn huidverbetering vergoed?

Dit verschilt per zorgverzekeraar. In sommige gevallen, afhankelijk van je pakket, kan een behandeling met betrekking tot huidverbetering deels of volledig vergoed door een zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Is een huidverbeteringsbehandeling pijnlijk?

De behandelingen op het gebied van huidverbetering zijn nagenoeg pijnloos. Door secuur te werk te gaan met de nieuwste technieken, wordt de pijn tot een minimum beperkt. Als er wel pijn wordt gevoeld, is dit vaak direct na de huidverbeteringsbehandeling voorbij.

Kan elk huidtype behandeld worden?

Ja, elk huidtype kan worden behandeld. Mede omdat we beschikken over veel verschillende soorten lasers en andere behandelingstechnieken, kunnen we elk huidtype voorzien van de juiste behandeling.

Is de behandeling gevaarlijk?

Bij iedere medische ingreep bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Omdat we bij Het Lasercentrum werken met alleen de meest geavanceerde en veilige technieken, wordt deze kans zoveel mogelijk ingeperkt. Daardoor weet je bij ons zeker dat jouw huidverbeteringsbehandeling op een uiterst secure en veilige manier zal plaatsvinden en dat de risico’s zo klein mogelijk zijn.

Hoe gaat Het Lasercentrum te werk?

Tijdens een intakegesprek maken we kennis met je en nemen we al je wensen door. Vervolgens kunnen wij aan de hand van dit gesprek bepalen wat het meest effectieve behandelingsplan kan zijn op het gebied van huidverbetering. Zo weet je hoe jouw klachten kunnen worden verholpen én wat de kosten hiervan zijn.

Kost een eerste afspraak geld?

Nee. Dit is het intakegesprek en het intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het is vooral de bedoeling om elkaar te leren kennen en jou een goed beeld te kunnen schetsen van de mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Zo weet jij wat er mogelijk is en wat de prijzen van een behandeling zullen zijn.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!