Acne littekens

Acne littekens kunnen ontstaan en achterblijven ten gevolge van ontstekingsreacties in de huid. Littekens in de vorm van putjes/deukjes/gaatjes in de huid kunnen erg storend zijn. Goed nieuws, want met speciale lasertechnieken kunnen deze littekens goed behandeld worden!

Nadat de ontstekingen zijn verdwenen blijven gedurende vele maanden rode/paarse vlekjes zichtbaar op de plekken waar de ontstekingen hebben gezeten. Ook verkleuringen in de huid, die donkerder geworden zijn door de blootstelling aan UV-straling, kunnen behandeld worden met de laser. Deze kunnen ook vanzelf minder zichtbaar worden, maar dit proces kan soms enkele jaren duren. Door de huid versneld te laten delen met behulp van een peeling of specifieke producten, wordt dit effect sneller behaald. Zo zullen de gevolgen van de ontstekingen minder lang zichtbaar zijn. 

  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Specialist in acne littekens verwijderen

Het Lasercentrum is met haar ruime ervaring dé specialist in acne littekens verwijderen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande peeling of laserbehandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid?

Wat doet de laser?

Zowel met de PicoSure als de Discovery Pico laser kunnen acne littekens behandeld worden. Je creëert kleine micro-explosies in de huid, waarbij celregeneratie op gang komt en het collageen wordt gestimuleerd.

De laserenergie dringt diep door in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt de huid een gladder oppervlak. Voor diepere acne littekens kiezen we voor een intensere lasertechniek: huidverbetering. Soms worden verschillende lasertechnieken met elkaar gecombineerd.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Prijzen

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Acne-littekens behandelen

Acne-littekens zijn op verschillende manieren te behandelen. Wanneer je geen last meer hebt van acne, blijven er vaak wel littekens over. Deze zijn te behandelen met behulp van peelings, maar je kunt ook kiezen voor een laserbehandeling. De huidtherapeuten in onze praktijken kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw situatie. Beide zijn bedoeld om de huid flexibeler te maken en acne-littekens te verwijderen.

Verschillende vormen acne-littekens

Acne en acne-littekens zijn er in verschillende soorten. De meest voorkomende zijn ijspriemlittekens, appelboorlittekens en glooiende littekens. Onze huidtherapeuten kunnen iedere vorm behandelen. Voor het beste resultaat vindt vooraf altijd een vrijblijvend adviesgesprek plaats. Hier wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw situatie. Met behulp van lasers of peeling wordt de huid vervolgens behandeld.

Prijzen behandeling acne

De prijzen van het behandelen van acne lopen sterk uiteen. Dit hangt niet alleen af van de behandeling die wordt gekozen, maar ook van het aantal behandelingen en de duur van iedere behandeling. Soms worden verschillende technieken met elkaar gecombineerd. In onze prijslijst vind je een overzicht van de kosten per behandeling. De kosten worden vaak vergoed. Houd hier rekening mee.

Vergoed door zorgverzekeraars

Het verwijderen van acne-littekens in het gezicht wordt vergoed door zorgverzekeraars. Als je recht hebt op een vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering, wordt een behandeling bij Het Lasercentrum (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een vergoeding? Neem dan contact op met je verzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden.

Veelgestelde vragen

Wat is acne?

Heb je acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes? Dan zijn talgkliertjes in je huid ontstoken. Je ziet uitslag, met name op je voorhoofd en kin, en mee-eters en pukkels worden zichtbaar. Hormonen kunnen hier een grote rol in spelen. Daardoor zie je het vaak in de puberteit en spreken we ook wel van jeugdpuistjes.

Kun je acne ook behandelen?

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Littekens kun je niet helemaal voorkomen, maar met de juiste behandeling kun je je huid wel verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan peelings die ervoor zorgen dat je talgklieren minder snel verstopt raken en ontsteken.

Lees meer over de behandeling van acne

Hoe ontstaan acne littekens?

De ontstekingen in je huid kunnen littekens achterlaten, zoals putjes, deukjes of gaatjes. Daarnaast blijven na de ontsteking vaak nog vele maanden rode en paarse vlekjes achter.

Hoe werkt de laserbehandeling van acne littekens?

Acne littekens kunnen we met een laser behandelen. De laser creëert “micro-explosies” in je huid, waardoor jouw cellen zich herstellen en collageen wordt gestimuleerd. Dit is een natuurlijk eiwit dat je huid steviger maakt.

Welke laser gebruiken wij voor het verwijderen van acne littekens?

We gebruiken hiervoor zowel de PicoSure als de Discovery Pico laser. Dit zijn de beste lasers van Europa.

Wordt de behandeling van acne littekens vergoed?

Dit is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar. Bekijk je zorgverzekeringspolis of de behandeling (eventueel gedeeltelijk) vanuit jouw basisverzekering of een aanvullende verzekering vergoed wordt.

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met Het Lasercentrum hoef je nooit ver te reizen voor een professionele laserbehandeling. Laser ontharen is gemakkelijk en snel in te plannen! Met meer dan 200 locaties door heel Nederland zit er altijd wel één van onze studio’s dichtbij jou. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten over laserontharing, of plan direct een afspraak in voor een gratis intake. We zien je graag in één van onze behandelcentra!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring