Acne littekens

Acnelittekens kunnen ontstaan en achterblijven ten gevolge van ontstekingsreacties in de huid. Littekens in de vorm van putjes/deukjes/gaatjes in de huid kunnen storend zijn en behandeld worden met de laser.

Nadat de ontstekingen zijn verdwenen blijven gedurende vele maanden rode/paarse vlekjes zichtbaar op de plekken waar de ontstekingen hebben gezeten. Ook verkleuringen in de huid, die donkerder geworden zijn door de blootstelling aan UV-straling, kunnen behandeld worden met laser. Deze kunnen ook vanzelf minder zichtbaar worden, maar dit proces kan soms enkele jaren duren. Door de huid versneld te laten delen met behulp van een peeling of specifieke producten, wordt dit effect sneller behaald.

Specialist in het verminderen van acnelittekens

Het Lasercentrum is met ruime ervaring dé specialist in het verminderen van acnelittekens. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid?

Wat doet de laser?

Zowel met de PicoSure als de Pico Discovery laser kunnen acne littekens behandeld worden. Je creëert kleine micro explosies in de huid, waarbij celregeneratie op gang komt en het collageen wordt gestimuleerd.

De laserenergie dringt diep in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt de huid een gladder oppervlak. Voor diepere acnelittekens kiezen we voor een intensere lasertechniek, Huidverbetering. Soms worden verschillende lasertechnieken met elkaar gecombineerd.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen