Acne littekens

Acne littekens kunnen ontstaan en achterblijven ten gevolge van ontstekingsreacties in de huid. Littekens in de vorm van putjes/deukjes/gaatjes in de huid kunnen erg storend zijn. Goed nieuws, want met speciale lasertechnieken kunnen deze littekens goed behandeld worden!

Nadat de ontstekingen zijn verdwenen blijven gedurende vele maanden rode/paarse vlekjes zichtbaar op de plekken waar de ontstekingen hebben gezeten. Ook verkleuringen in de huid, die donkerder geworden zijn door de blootstelling aan UV-straling, kunnen behandeld worden met de laser. Deze kunnen ook vanzelf minder zichtbaar worden, maar dit proces kan soms enkele jaren duren. Door de huid versneld te laten delen met behulp van een peeling of specifieke producten, wordt dit effect sneller behaald. Zo zullen de gevolgen van de ontstekingen minder lang zichtbaar zijn. 

  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Specialist in acne littekens verwijderen

Het Lasercentrum is met haar ruime ervaring dé specialist in acne littekens verwijderen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande peeling of laserbehandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid?

Wat doet de laser?

Zowel met de PicoSure als de Discovery Pico laser kunnen acne littekens behandeld worden. Je creëert kleine micro-explosies in de huid, waarbij celregeneratie op gang komt en het collageen wordt gestimuleerd.

De laserenergie dringt diep door in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt de huid een gladder oppervlak. Voor diepere acne littekens kiezen we voor een intensere lasertechniek: huidverbetering. Soms worden verschillende lasertechnieken met elkaar gecombineerd.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Prijzen

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 100,-
Mela Peelv.a. € 180,-
Mela Peel Fortev.a. € 200,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 180,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 400,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Acne-littekens behandelen

Acne-littekens zijn op verschillende manieren te behandelen. Wanneer je geen last meer hebt van acne, blijven er vaak wel littekens over. Deze zijn te behandelen met behulp van peelings, maar je kunt ook kiezen voor een laserbehandeling. De huidtherapeuten in onze praktijken kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw situatie. Beide zijn bedoeld om de huid flexibeler te maken en acne-littekens te verwijderen.

Verschillende vormen acne-littekens

Acne en acne-littekens zijn er in verschillende soorten. De meest voorkomende zijn ijspriemlittekens, appelboorlittekens en glooiende littekens. Onze huidtherapeuten kunnen iedere vorm behandelen. Voor het beste resultaat vindt vooraf altijd een vrijblijvend adviesgesprek plaats. Hier wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw situatie. Met behulp van lasers of peeling wordt de huid vervolgens behandeld.

Prijzen behandeling acne

De prijzen van het behandelen van acne lopen sterk uiteen. Dit hangt niet alleen af van de behandeling die wordt gekozen, maar ook van het aantal behandelingen en de duur van iedere behandeling. Soms worden verschillende technieken met elkaar gecombineerd. In onze prijslijst vind je een overzicht van de kosten per behandeling. De kosten worden vaak vergoed. Houd hier rekening mee.

Vergoed door zorgverzekeraars

Het verwijderen van acne-littekens in het gezicht wordt vergoed door zorgverzekeraars. Als je recht hebt op een vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering, wordt een behandeling bij Het Lasercentrum (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een vergoeding? Neem dan contact op met je verzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Update Lasercentrum

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels.
Let op de volgende punten >

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen