Gezichtshaar verwijderen

Heb jij op bepaalde plekken in je gezicht haren die je als vervelend ervaart? Laat ze dan weghalen met een laserbehandeling bij het Lasercentrum. Bij het Lasercentrum weet je dat de behandeling veilig en secuur wordt uitgevoerd. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring op het gebied van gezichtshaar verwijderen en werken alleen met de beste en veiligste apparaten.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van gezichtshaar verwijderen? Neem dan nu contact op!

Voordeel van het een onthaard gezicht

Je gezicht is iets wat je in veel gevallen aan mensen toont. Op basis van jouw gezicht creëren andere mensen vaak hun eerste indruk. Wanneer je gezicht vol zit met voor jou onwenselijke haren als snorharen, kinhaar en baardharen, kun je hier bij het Lasercentrum iets aan laten doen. Door middel van een laserbehandeling bezorgen wij jouw een onthaard en fris gezicht.

Niet meer scheren of harsen

Naast het aanblik van je gezicht zonder haar, kleven er nog meer voordelen aan het gezichtshaar verwijderen bij het Lasercentrum. Het zorgt er namelijk voor dat jij je gezicht niet meer hoeft te scheren of harsen. Harsen is in veel gevallen pijnlijk, scheren tijdrovend. Beide problemen zijn verleden tijd wanneer je je gezichtshaar laat verwijderen.

Hoe werkt gezichtshaar verwijderen met een laser?

Door de laserstraal die tijdens de laserbehandeling korte lichtimpulsen aanbrengt op je huid, worden je haardzakjes verbrand. Uit de verbrande haarzakjes groeien geen haren meer, wat ervoor zorgt dat jij langdurig kunt genieten van een glad en onthaard gezicht. Op die manier verdwijnen je snorharen, kinhaar en baardharen als sneeuw voor de zon!

Vrijblijvend intakegesprek

Je bent natuurlijk van harte welkom om eens langs te komen in één van onze vestigingen in Breda, Eindhoven of Zoetermeer. In dat geval kunnen wij jou voorzien van een advies wat helemaal is afgestemd op jouw situatie. Wil je eerst meer over het Lasercentrum lezen? Bekijk dan eens de ‘over ons-pagina’. Voel je vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar meer mogelijkheden op het gebied van haar verwijderen?

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82