Kalknagellaser

Voor het herstel van kalknagels zijn meerdere laserbehandelingen nodig. Voor een lichte aantasting kunnen rond de 3 behandelingen volstaan. Zijn de nagels zwaar aangetast/verdikt dan zijn er al snel 5 à 6 behandelingen of meer nodig.

Geheel herstel zal met een groeisnelheid van de nagel van 1 mm per maand al snel enkele maanden tot meer dan een jaar kunnen duren.

Kalknagels behandelen wij met de PinPointe laser. Deze laser is één van de beste lasers op dit gebied. Bij het kalknagel laseren creëert de pulse een temperatuur van boven de 60 graden waardoor de schimmel effectief wordt gedood.

Wat is een kalknagel

Dit zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Kalknagels zijn lastig te behandelen met conventionele methoden, omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet toereikend en een intensieve medicatiekuur heeft vaak een hoop gevaarlijke bijwerkingen. Met behulp van lasermethoden zijn schimmelnagels tegenwoordig heel goed te behandelen.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

Wat klanten vertellen over de Kalknagels behandeling

review van 5 sterren

Bijzonder fijne mensen welke uitstekend weten wat ze doen. Heel prettig ontvangen. Goed en kundig behandeld. Aanrader!

A. uit Ulvenhout

review van 5 sterren

Professionaliteit, vriendelijkheid, en goede koffie. Na jaren geen echte oplossing te hebben gevonden. Een super behandeling.
Na 3x is mijn teen helemaal hersteld. Ongelooflijk!

S. uit Breda

review van 5 sterren

Goede service. Persoonlijk en vriendelijk. Goede inlichtingen. Hygiënisch. Kortom: Zeer tevreden!

C. uit Wissenkerke

Prijzen

Kalknagel behandeling

BehandelingPrijs
1 voet € 65,-
2 voeten € 95,-

Hoeveel behandelingen bij kalknagel laseren?

Het aantal behandelingen bij kalknagel laseren is afhankelijk van de ernst van de kalknagels. Bij een lichte aantasting van de nagels ben je na drie laserbehandelingen alweer klaar. Wanneer de nagels ernstig zijn aangetast, zijn 5 tot 6 behandelingen nodig. Tussen de afspraken in zit doorgaans 1 tot 3 maanden. Hoelang het vervolgens duurt dat de nagel weer gezond is, is afhankelijk van de infectie en genetische factoren.

Hoe werkt een kalknagel behandeling?

Bij Het Lasercentrum werken we met de nieuwste technieken voor het behandelen van kalknagels. Hiervoor maken we gebruik van een PinPointe laser. Tijdens de behandeling van de kalknagels vernietigt de laser de schimmel zonder dat hierbij de nagel of de omliggende huid beschadigd wordt. Langzaamaan zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Per sessie duurt het kalknagel laseren enkele minuten.

Hoe ontstaan kalknagels?

Kalknagels (of schimmelnagels) worden veroorzaakt door dezelfde schimmelsoort die verantwoordelijk is voor voetschimmel. Een groot nadeel is dat deze kan worden overgedragen. Een infectie kan bijvoorbeeld worden opgelopen door met blote voeten openbare douches, sauna’s en badruimtes te betreden. De besmetting begint vaak bij een nagel. Wanneer je dit niet behandeld zullen ook andere nagels aangetast worden. Kalknagels/schimmelnagels laseren is dus een noodzakelijk iets. Maak hier direct een afspraak!

Prijzen kalknagel behandelen

De kosten van de behandeling hangen af van de ernst van de besmetting. Aangezien dit voor iedereen verschillend is, is hier geen vast bedrag aan te hangen. Zo zijn bij de een meer nagels aangetast dan bij de ander, waardoor vaak meer sessies nodig zijn. Wil je alvast een schatting van de kosten? Bekijk dan onze prijslijst! Als je meer informatie wilt over de kosten kun je altijd contact met ons opnemen. Kalknagels laseren? Kom langs bij een van de drie vestigingen van Het Lasercentrum!

Veelgestelde vragen

Wat zijn kalknagels?

Kalknagels zijn dikke, witte en vaak vervormde nagels, aangetast door een schimmel. Daarom wordt een kalknagel ook wel schimmelnagel genoemd.

Kun je kalknagels voorkomen?

Je kunt de kans op het ontstaan van kalknagels verkleinen door bijvoorbeeld je teennagels regelmatig te klippen, iedere dag schone (heet gewassen) sokken te dragen, je voeten goed af te drogen nadat ze nat zijn geworden en slippers te dragen in openbare vochtige ruimtes. Meer weten?

Lees alles over kalknagels voorkomen

Waarom zou je kalknagels laseren?

Tijdens de laserbehandeling van kalknagels, wordt de bacterie die de kalknagel veroorzaakt met een laser van 60 graden gedood. Dit is dus een zeer effectieve methode, in tegenstelling tot crèmes en druppels. Het voordeel ten opzichte van medicatie is dat je nooit last hebt van vervelende bijwerkingen.

Wat kost kalknagels laseren?

Een laserbehandeling voor één nagel kost € 35,-. Zijn er meer nagels die gelaserd moeten worden? Bij twee tot vier nagels betaal je € 20,- per nagel en bij vijf of meer nagels nog maar € 16,50 per nagel.

Lees meer over de kosten van kalknagels laseren

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Dit is afhankelijk van hoe ernstig je nagels zijn aangetast. Valt het mee? Dan ben je vaak na drie behandelingen al klaar. Is het ernstiger? Dan hebben we vaak vijf tot zes behandelingen nodig. Houd er rekening mee dat we tussen de afspraken één of drie maanden ruimte plannen voor herstel.

Is kalknagels verwijderen met laserbehandeling pijnlijk?

De laser dood de bacterie met een temperatuur van 60 graden. Zelf voel je een fractie van de warmte, maar het doet zeker geen pijn.

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met Het Lasercentrum hoef je nooit ver te reizen voor een professionele laserbehandeling. Laser ontharen is gemakkelijk en snel in te plannen! Met meer dan 200 locaties door heel Nederland zit er altijd wel één van onze studio’s dichtbij jou. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten over laserontharing, of plan direct een afspraak in voor een gratis intake. We zien je graag in één van onze behandelcentra!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring