Lasercentrum bestaat 25 jaar!

Daarom ontvangt u nu bij een tatoeageverwijdering, haarverwijdering of kalknagelbehandeling 25% korting op de eerste behandeling!

Kalknagellaser

Voor herstel van kalknagels zijn meerdere behandelingen nodig. Voor een lichte aantasting kunnen rond de 3 behandelingen volstaan. Zijn de nagels zwaar aangetast/verdikt dan zijn er al snel 5 a 6 behandelingen of meer nodig.

Geheel herstel zal met een groeisnelheid van de nagel van 1 mm per maand al snel enkele maanden tot meer als een jaar kunnen duren.

Kalknagels behadelen wij met de PinPointe laser deze laser is een van de beste lasers op dit gebied. De pulse creëert een temperatuur van boven de 60 graden waardoor de schimmel wordt gedood.

Wat is een kalknagel

Dit zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet toereikend en daarnaast heeft een intensieve medicatiekuur een hoop gevaarlijke bijwerkingen. Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden.

Professionaliteit, vriendelijkheid, en goede koffie. Na jaren geen echte oplossing te hebben gevonden. Een super behandeling.
Na 3x is mijn teen helemaal hersteld. Ongelooflijk!

Bedankt, S. uit Breda

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.
N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.
N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen