Kalknagel laseren

Laat je kalknagels laseren door onze professionele laserspecialisten op een locatie bij jou in de buurt! Kalknagels laseren is, ten opzichte van crèmes en druppels, bijzonder effectief én veroorzaakt geen vervelende bijwerkingen zoals medicatie dit wel doet. Boek snel een GRATIS intakegesprek, want hoe sneller we beginnen met laseren, hoe sneller je er vanaf bent.

Ervaren specialisten

De beste lasers (PinPointe)
Effectief, zonder bijwerkingen
Optimale prijs-kwaliteitverhouding!

Wat is een kalknagel

Een kalknagel is een witte, verdikte en vaak ook vervormde nagel. Meestal zijn dit teennagels, maar we zien het ook wel eens op nagels van handen. De kalknagel wordt ook wel schimmelnagel genoemd, want de oorzaak is een schimmelsoort. Dezelfde schimmelsoort die ook voetschimmel veroorzaakt.
Kalknagel laserbehandeling voor en na

Hoe ontstaat een kalk- of schimmelnagel?

De schimmel die een kalknagel veroorzaakt, kan worden overgedragen. Hierdoor kun je dus een kalknagel oplopen door met blote voeten gebruik te maken van openbare douches, sauna’s, zwembaden en andere badruimtes. Wanneer je het niet behandelt, zal de schimmel dus ook van de ene naar de andere nagel overgaan. Boek dus zo snel mogelijk een (gratis) intake wanneer je vermoedt dat je een kalknagel hebt.

Hoe werkt een kalknagel behandeling?

Kalknagels zijn lastig te behandelen met conventionele methoden, omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet genoeg en een intensieve medicatiekuur heeft vaak een hoop vervelende bijwerkingen. Een effectiever alternatief is de kalknagel laseren.

Bij Het Lasercentrum laseren we je kalknagel met een PinPointe laser. Deze laser vernietigt met een temperatuur van 60 graden de schimmel, zonder de nagel of omliggende huid te beschadigen. Langzaamaan zal je oorspronkelijke nagel uitgroeien en groeit een gladde nagel terug. Je kalknagel laseren duurt per keer ongeveer een paar minuutjes.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen bij kalknagel laseren is afhankelijk van de ernst van de kalknagel(s). Is de nagel maar licht aangetast? Dan ben je over het algemeen na drie laserbehandelingen alweer klaar. Wanneer de nagels flink aangetast zijn, zijn meestal 5 tot 6 behandelingen nodig. Tussen de afspraken in zit over het algemeen 1 tot 3 maanden.

Hoelang het vervolgens duurt tot de nagel weer gezond is, is afhankelijk van de infectie en genetische factoren. Houd er rekening mee dat de gemiddelde nagel 1 mm per maand groeit. Het duurt dus al snel een paar maanden tot meer dan een jaar voordat je nagel weer helemaal netjes is.

Laser

Kalknagels laten laseren bij Het Lasercentrum

Het Lasercentrum is hét expertisecentrum op het gebied van laserbehandelingen, zoals kalknagels laseren. Je treft altijd specialisten met de juiste kennis en ervaring die uitsluitend gebruik maken van de allerbeste lasers. Wist je dat we per jaar wel zo’n 5000 laserbehandelingen uitvoeren?

En met meer dan 200 locaties door heel Nederland vind je onze specialisten áltijd bij jou in de buurt. We verwelkomen je graag!

Klantverhalen

Hoe ervaren onze klanten de kalknagel laserbehandeling?

review van 5 sterren

“Gun jouw kalknagels een laserbehandeling!”

S. uit Zoetermeer zegt: “Gun jouw kalknagels een laserbehandeling! Je krijgt er mooie gezonde nagels voor terug. En je wordt geholpen door een professionele deskundige pedicure in een mooi en schoon lasercentrum.”

review van 5 sterren

“Weer mooie roze nageltjes”

Xaviere van Empelen zegt: “Hele fijne mensen en heel snel resultaat met tattoo verwijdering en schimmelnagel. Gebruik geen medicijnen voor schimmelnagels, na paar keer laseren krijg je weer mooie roze nageltjes;-)”

review van 5 sterren

“Na 3x is mijn teen helemaal hersteld”

S. uit Breda zegt: “Professionaliteit, vriendelijkheid, en goede koffie. Na jaren geen echte oplossing te hebben gevonden. Een super behandeling. Na 3x is mijn teen helemaal hersteld. Ongelooflijk. Bedankt,”

review van 5 sterren

“Ik zie dat ze weer worden zoals ze horen te zijn!”

M. uit Eindhoven zegt: “Ik had niet de verwachting dat mijn kalknagels opgeknapt zouden kunnen worden. Toch zag ik na de eerste behandeling al grote vooruitgang. Ik heb in totaal drie behandelingen gehad. Mijn nagels moeten nog een stukje verder uitgroeien maar ik zie dat ze weer worden zoals ze horen te zijn! Ik ben super blij dat ik hulp gezocht heb bij Het Lasercentrum. Eindelijk kan ik mijn voeten weer tonen!”

review van 5 sterren

“Laseren lijkt te werken”

W. uit Zevenbergen zegt: “Ik heb veel middeltjes geprobeerd om van een kalknagel af te komen, echter zonder succes. Laseren lijkt te werken, maar het uitgroeien gaat wel heel langzaam.”

review van 5 sterren

“Eindelijk weer blootvoets met open slippers lopen”

Harm Bons zegt: “De afspraken reminders vooraf, de behandeling en feedback na afloop zijn uitstekend op elkaar afgestemd. Door de behandeling van mijn kalknagels durfde ik afgelopen zomer eindelijk weer blootvoets met open slippers te lopen. Zeer blij mee!”

FAQ

Veelgestelde vragen over kalknagels laseren

Wat zijn kalknagels?

Kalknagels zijn dikke, witte en vaak vervormde nagels, aangetast door een schimmel. Daarom wordt een kalknagel ook wel schimmelnagel genoemd.

Kun je kalknagels voorkomen?

Met de volgende tips verklein je de kans op kalknagels:

  1. Knip regelmatig je teennagels bij;
  2. Trek iedere dag schone sokken aan;
  3. Was gedragen sokken op hete temperatuur;
  4. Droog je voeten en tenen goed af na het douchen of badderen;
  5. Draag slippers in openbare ruimtes.

Lees alles over kalknagels voorkomen

Waarom zou je kalknagels laseren?

Kalknagels laseren is een bijzonder effectieve methode, in tegenstelling tot crèmes en druppels. Met een laser van 60 graden wordt de schimmel die de kalknagel veroorzaakt namelijk gedood. Het voordeel ten opzichte van medicijnen is dat je geen last hebt van vervelende bijwerkingen.

Wat zijn de kosten van kalknagels laseren?

De kosten van kalknagels laseren zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel nagels er gelaserd moeten worden. Tijdens de (gratis) intake kunnen we je hier altijd al meer over vertellen. In deze tabel vind je een indicatie:

Kalknagel behandeling

BehandelingPrijs
1 voet € 75,-
2 voeten € 112,-

Lees meer over de kosten van kalknagels laseren

Doet kalknagels laseren pijn?

Zeker niet. Tijdens het laseren van de kalknagel voel je een fractie warmte, we gebruiken immers een laser van 60 graden, maar het doet geen pijn.

Stel je vraag

Heb je zelf nog vragen over kalknagels laseren? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. We zijn per mail en telefonisch bereikbaar. Je kunt natuurlijk ook direct een (gratis) intake plannen. Dan is er ook tijd om al je vragen te beantwoorden.