Kalknagellaser

Voor het herstel van kalknagels zijn meerdere behandelingen nodig. Voor een lichte aantasting kunnen rond de 3 behandelingen volstaan. Zijn de nagels zwaar aangetast/verdikt dan zijn er al snel 5 à 6 behandelingen of meer nodig.

Geheel herstel zal met een groeisnelheid van de nagel van 1 mm per maand al snel enkele maanden tot meer dan een jaar kunnen duren.

Kalknagels behandelen wij met de PinPointe laser. Deze laser is één van de beste lasers op dit gebied. De pulse creëert een temperatuur van boven de 60 graden waardoor de schimmel effectief wordt gedood.

Wat is een kalknagel

Dit zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Kalknagels zijn lastig te behandelen met conventionele methoden, omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet toereikend en een intensieve medicatiekuur heeft vaak een hoop gevaarlijke bijwerkingen. Met behulp van lasermethoden zijn schimmelnagels tegenwoordig heel goed te behandelen.

review van 5 sterren

Bijzonder fijne mensen welke uitstekend weten wat ze doen. Heel prettig ontvangen. Goed en kundig behandeld. Aanrader!

A. uit Ulvenhout

review van 5 sterren

Professionaliteit, vriendelijkheid, en goede koffie. Na jaren geen echte oplossing te hebben gevonden. Een super behandeling.
Na 3x is mijn teen helemaal hersteld. Ongelooflijk!

S. uit Breda

review van 5 sterren

Goede service. Persoonlijk en vriendelijk. Goede inlichtingen. Hygiënisch. Kortom: Zeer tevreden!

C. uit Wissenkerke

Hoeveel behandelingen bij kalknagel laseren?

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de ernst van de kalknagels. Bij een lichte aantasting van de nagels ben je na drie behandelingen alweer klaar. Wanneer de nagels ernstig zijn aangetast, zijn 5 tot 6 behandelingen nodig. Tussen de afspraken in zit doorgaans 1 tot 3 maanden. Hoelang het vervolgens duurt dat de nagel weer gezond is, is afhankelijk van de infectie en genetische factoren.

Hoe werkt een kalknagel behandeling?

Bij Het Lasercentrum werken we met de nieuwste technieken voor de behandeling van kalknagels. Hiervoor maken we gebruik van een PinPointe laser. Tijdens de behandeling van de kalknagels vernietigt de laser de schimmel zonder dat hierbij de nagel of de omliggende huid beschadigd wordt. Langzaamaan zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Per sessie duurt de behandeling van de aangetaste nagels enkele minuten.

Hoe ontstaan kalknagels?

Kalknagels (of schimmelnagels) worden veroorzaakt door dezelfde schimmelsoort die verantwoordelijk is voor voetschimmel. Een groot nadeel is dat deze kan worden overgedragen. Een infectie kan bijvoorbeeld worden opgelopen door met blote voeten openbare douches, sauna’s en badruimtes te betreden. De besmetting begint vaak bij een nagel. Wanneer je dit niet behandeld zullen ook andere nagels aangetast worden.

Prijzen kalknagel behandelen

De kosten van de behandeling hangen af van de ernst van de besmetting. Aangezien dit voor iedereen verschillend is, is hier geen vast bedrag aan te hangen. Zo zijn bij de een meer nagels aangetast dan bij de ander, waardoor vaak meer sessies nodig zijn. Wil je alvast een schatting van de kosten? Bekijk dan onze prijslijst! Als je meer informatie wilt over de kosten kun je altijd contact met ons opnemen. Kalknagels laseren? Kom langs bij Het Lasercentrum!

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

25% korting i.v.m. 25-jarig bestaan

Wij bestaan 25 jaar! Daarom ontvang je nu bij een tatoeageverwijdering, haarverwijdering of kalknagelbehandeling 25% korting op de eerste behandeling!

Bel direct voor een afspraak

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen