Tegen welke klachten helpt chemische peeling

Chemische peeling helpt tegen allerlei soorten kwalen die te doen hebben met de huid van mensen. Wanneer een chemische peeling datgene is wat ervoor zorgt dat de klachten afnemen of helemaal verdwijnen, kunnen wij je daar bij Het Lasercentrum mee helpen. Er zijn verschillende klachten waartegen chemische peeling kan helpen.
  • Verbetert de huidstructuur
  • Verbetert de hydratatie van de huid
  • Vermindert acne en littekens
  • Vermindert oneffenheden in het gezicht

Acne klachten

Acne treedt op wanneer talgkliertjes in de huid ontstoken zijn. Dat uit zich vervolgens aan de buitenkant van je huid in pukkels en puistjes. Acne kan als zeer vervelend worden ervaren door de mensen die hier last van hebben. Ook is het mogelijk dat er littekens ontstaan, bij ernstigere vormen van acne. Bij Het Lasercentrum kun je alle klachten met betrekking tot acne laten behandelen.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn vlekken die op de huid kunnen ontstaan. Vaak wordt dit veroorzaakt door de zon, in een aantal gevallen kan het ook andere redenen hebben. Wanneer pigmentvlekken enorm opvallen, kan dit een reden zijn om hier vanaf te willen. Met de chemische peeling van Het Lasercentrum kunnen wij jouw pigmentvlekken als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Huidveroudering

We krijgen allemaal te maken met huidveroudering. Bij de ene persoon uit dit zich wel sneller dan bij de ander en dat heeft onder andere te maken met je DNA. In veel gevallen kun je dus niet superveel tegen huidveroudering doen. Tegen de gevolgen ervan dan weer wél. Bij Het Lasercentrum kun je terecht voor een behandeling tegen huidveroudering.

Wat is het resultaat van chemische peeling

Door onze chemische peeling behandelingen wordt de hydratatie van de huid verbeterd. Ook de huidstructuur wordt als nieuw, doordat dode huidcellen worden losgeweekt. Vervolgens wordt de huid gladder gemaakt met de peeling. De huid wordt als het ware vernieuwd, waardoor huidklachten na afloop van de behandeling(en) tot de verleden tijd behoren.

Neem gerust contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van huidbehandelingen? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag over de behandeling van jouw kwalen aan de hand van chemische peeling. Door samen een behandelplan door te nemen, kunnen we je ook gelijk op de hoogte stellen van de kosten van een behandeling tegen jouw klachten.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82