Hoe ziet een chemische peeling behandeling eruit?

Met een chemische peeling zorg je als het ware voor een vernieuwde en frisse huid. Chemische peeling zorgt ervoor dat pigmentvlekken, acne en acne littekens verdwijnen. Ook andere oneffenheden en bijvoorbeeld tekenen van huidveroudering kunnen worden behandeld door middel van chemische peeling.
  • Verbetert de huidstructuur
  • Verbetert de hydratatie van de huid
  • Vermindert acne en littekens
  • Vermindert oneffenheden in het gezicht

Tot in diepere huidlagen merkbaar

De behandeling van een chemische peeling bij Het Lasercentrum gebeurt op de volgende manier: Onze peelings stimuleren de turn-over van cellen. Daardoor is het anti-ageing effect tot in de diepere huidlagen merkbaar. Na een aantal peelings ziet de huid er zichtbaar gezonder, gladder en egaler uit. Er zijn verschillende soorten chemische peelings, zowel oppervlakkige peelings als diepere peelings.

AHA-peelings

Wanneer oppervlakke peelings de beste oplossing zijn als huidverbetering, worden AHA-peelings vaak gebruikt. Deze peeling heeft als voordeel dat deze niet toxisch is. AHA-peelings worden vaak in reeksen van meerdere gecontroleerde handelingen toegepast. De resultaten lijken sterk op die van een diepere peeling, maar dan zonder de nevenwerkingen van deze laatste.

Intakegesprek

Voor de chemische peeling-behandelingen doen we altijd een intakegesprek. Op die manier kun jij al je vragen bij ons kwijt en leer je meer over de behandeling. Een ander voordeel van een intakegesprek is dat wij precies kunnen vaststellen welke behandeling het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Zo kunnen we samen gaan voor het meest optimale resultaat van jouw huidbehandeling!

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een huidverstrakking door middel van een chemische peeling? Neem dan contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar de meest geschikte behandeling om jouw oneffenheden weg te kunnen werken. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van huidverstrakking, weten we precies welke behandeling jouw huid nodig heeft.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82