Wat zijn de kosten van chemische peeling?

De kosten voor een huidbehandeling als chemische peeling verschillen per persoon. Het is onder meer afhankelijk van het aantal behandelingen. In sommige gevallen zijn er minder behandelingen nodig dan bij andere vormen van huidverstrakking. De klachten, in combinatie met de behandeling die het beste effect kan hebben op de huid, bepalen de kosten.
  • Verbetert de huidstructuur
  • Verbetert de hydratatie van de huid
  • Vermindert acne en littekens
  • Vermindert oneffenheden in het gezicht

Verschillende vormen van chemische peeling

De verschillende vormen van chemische peeling die Het Lasercentrum aanbiedt, zijn Milk Peel en Cosmo Peel. Beide vormen hebben weer hun eigen varianten. Welke behandeling en welke variant het meest effectief is, is per persoon verschillend. Voordat er behandelingen plaatsvinden, zorgen wij dan ook voor een kennismakingsgesprek. Zo kan er een effectief behandelplan met de kosten hiervan worden opgesteld.

Milk Peel en Cosmo Peel

Beide vormen van peeling, dus zowel de Milk Peel als De Cosmo Peel zorgen ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en worden vervangen door nieuwe en gezonde huidcellen. De verschillende vormen van peeling die er zijn, zijn:

 

  • Milk Peel
  • Mela peel
  • Mela Peel Forte
  • Cosmo Peel (in combinatie met Milk Peel)
  • Cosmo Peel (in combinatie met Mela Peel Forte)
  • Cosmo Peel Forte

De kosten van chemische peeling

De kosten van chemische peeling verschillen dus per persoon. Het hangt af van de klachten die een persoon heeft en welk behandelplan hierop het beste aansluit. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Dan vertellen we je in een persoonlijk gesprek graag in over de mogelijkheden.

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over een behandeling door middel van chemische peeling? Ben je benieuwd naar de kosten van een behandeling die helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften? Neem dan contact met ons op! Wij lichten je graag in over de mogelijkheden van chemische peeling en de kosten die hieraan vasthangen.

Chemische peelings

Tarieven
BehandelingPrijs 30 min.45 min.
Mask Peel € 79,-€ 99,-
Milk Peel Treatment € 79,-€ 99,-
Mandelic peeling (zomer peeling)€ 79,-€ 99,-
Cosmo Peel Treatment 12%, 15% en 18% € 159,-€ 179,-
Renophase Peeling€ 99,-€ 119,-
Vitamine C Peeling€ 135,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82