Wat kost een behandeling tegen acne

Wanneer je last hebt van acne of acne littekens en overweegt om je hiervoor te laten behandelen, wil je natuurlijk weten wat de kosten van een dergelijke behandeling zijn. De kosten hangen in dit geval onder andere af van de mate waarin een persoon last heeft van acne of acne littekens. Dat bepaalt namelijk het soort en de hoeveelheid behandelingen dat nodig zijn.

Hoe ontstaat acne?

Wanneer acne optreedt, houdt dat in dat er talgkliertjes in de huid ontstoken zijn. Zo’n ontsteking zorgt ervoor dat mee-eters en pukkels boven de huid zichtbaar worden. De veranderingen op het gebied van hormonen zorgen ervoor dat de talgklieren groter worden. Het is dan ook logisch dat acne met name voorkomt bij mensen tussen de 15 en 26 jaar oud.

Behandeling acne of acne littekens

Met behulp van verschillende behandelmethodes, zorgen wij er bij Het Lasercentrum voor dat je huid weer gereinigd wordt. Welke behandeling het meest effectief is, ligt aan de ernst van de aandoening en het geslacht en de leeftijd van de patiënt. Acne littekens behandelen we met speciale lasertechnieken. Zo’n behandeling zorgt ervoor dat de gevolgen van acne minder lang zichtbaar zullen zijn.

Prijzen

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Kosten behandeling

De kosten van de behandeling tegen acne of acne littekens zijn afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen en de ernst van de aandoening. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, is de kans overigens groot dat de behandeling van acne wordt vergoed door je verzekeraar. In een aantal gevallen wordt zelfs het eigen risico niet aangebroken.

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van acne behandelingen. Wij weten dan ook als geen ander wat de meest effectieve behandeling is bij acne of littekens van acne. Die behandeling verschilt per persoon en daarom kan het een goed idee zijn om eens kennis te maken.

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over de behandeling van acne? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van de overige behandelingen van Het Lasercentrum kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. Samen met jou nemen we graag de meest effectieve behandeling door, zodat je snel en effectief wordt verlost van je klachten.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82