Acne behandelen Bergen op Zoom

Acne behandelen met professionele lasers

Heb jij last van acne of littekens als gevolg van acne? Kies dan voor een behandeling van Het Lasercentrum! Afhankelijk van het type acne stellen onze specialisten een behandelplan op. Woon je in Bergen op Zoom en wil je acne laten behandelen? Kom dan langs bij Het Lasercentrum in Breda.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Specialist in acne en acne-littekens behandelen

Acne en acne-littekens zijn op verschillende manieren te behandelen. Voor het beste resultaat maken wij gebruik van peeling en lasers. Dankzij een behandeling bij Het Lasercentrum wordt de huid weer zacht, glad en egaal, waardoor acne en acne-littekens verdwijnen. Wil jij van je acne af? Kom dan langs in een van onze klinieken en laat je acne behandelen.

tattoo verwijderen alphen aan den rijn
  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Kosten

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Ontstaan van acne

Acne kan op verschillende manieren ontstaan. De voornaamste oorzaak is een ontstekingsreactie in de huid. Deze komen voor in de vorm van putjes, deukjes en gaatjes in de huid. Deze worden behandeld door middel van peelings. Voor wie geen last meer heeft van acne, maar wel (zichtbare) littekens heeft in het gezicht, hebben wij verschillende laserbehandelingen. Woon je in Bergen op Zoom en wil je acne behandelen? Kom dan langs!

Aantal behandelingen

Afhankelijk van het soort acne en de ernst van de acne-littekens wordt het behandelplan bepaald. Hoeveel sessies nodig zijn hangt dus mede af van jouw wensen. Gemiddeld zijn voor de behandeling van acne 4 behandelingen nodig. Voor het behandelen van de littekens zijn 3 tot 5 sessies nodig. Iedere behandeling zorgt voor een verbetering van de huid. Na iedere laserbehandeling dient de huid rust te krijgen voor het beste resultaat.

Vergoed door de verzekeraar

De behandeling van acne en acne-littekens wordt in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering. Dit hangt af van het aanvullende pakket dat je bij je verzekeraar hebt afgesloten. Vraag naar de polisvoorwaarden bij je verzekeraar. Als je recht hebt op een vergoeding worden alle behandelingen (gedeeltelijk) vergoed.

Gratis consult

Aangezien acne in verschillende varianten voorkomt, bestaan er ook meerdere behandelmethoden. Om ervoor te zorgen dat we het probleem op de juiste wijze verhelpen, is het van belang de huid eerst zorgvuldig te onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek stellen wij een behandelplan op. Welke vorm van acne of acne-littekens je ook hebt, bij Het Lasercentrum bieden we een passende behandeling!

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >