Acne behandelen Tilburg

Acne behandelen met professionele lasers

Heb jij last van acne of littekens als gevolg van acne? Kies dan voor een behandeling van Het Lasercentrum! Afhankelijk van het type acne stellen onze specialisten een behandelplan op. Woon je in Tilburg en wil je acne laten behandelen? Kom dan langs bij Het Lasercentrum in Breda.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Specialist in acne en acne-littekens behandelen

Met behulp van peelings wordt acne behandeld en dankzij onze lasers worden acne-littekens verwijderd. Acne is een huidaandoening die in verschillende vormen voorkomt. Een behandeling bij Het Lasercentrum zorgt ervoor dat de huid weer glad en egaal wordt. Hiervoor wordt eerst de acne behandeld. Vervolgens worden de acne-littekens verwijderd. Acne behandelen? Kom dan langs in een van onze klinieken!

tattoo verwijderen alphen aan den rijn
  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Kosten

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Ontstaan van acne

Acne kan op verschillende manieren ontstaan. De voornaamste oorzaak is een ontstekingsreactie in de huid. Deze komen voor in de vorm van putjes, deukjes en gaatjes in de huid. Deze worden behandeld door middel van peelings. Voor wie geen last meer heeft van acne, maar wel (zichtbare) littekens heeft in het gezicht, hebben wij verschillende laserbehandelingen. Woon je in Tilburg en wil je acne behandelen? Kom dan langs!

Aantal behandelingen

Het aantal sessies dat nodig is om de acne te behandelen hangt af van de ernst en jouw persoonlijke wensen. Wat wil je precies met de behandeling bereiken? Aan de hand hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Gemiddeld zijn minstens 3 tot 5 sessies nodig met een interval van 4 weken voor de beste behandeling. Voor de behandeling van acne met behulp van peelings zijn gemiddeld 4 sessies nodig. Dit is echter afhankelijk van het huidtype, de klacht en de reactie van de huid.

Vergoed door de verzekeraar

De behandeling van acne en acne-littekens wordt in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering. Dit hangt af van het aanvullende pakket dat je bij je verzekeraar hebt afgesloten. Vraag naar de polisvoorwaarden bij je verzekeraar. Als je recht hebt op een vergoeding worden alle behandelingen (gedeeltelijk) vergoed.

Gratis consult

Voordat we beginnen met de behandeling is het van belang om jouw situatie te bespreken. Daarom kun je bij ons langskomen voor een gratis consult. De huidtherapeut bekijkt de huid en stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan op. Alle informatie die je nodig hebt krijg je hierbij mee. Bij Het Lasercentrum kan elke vorm van acne behandeld worden. Wij maken alleen gebruik van de allerbeste materialen voor het beste resultaat!

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >