Acne behandelen Roosendaal

Acne behandelen met professionele lasers

Acne is een huidaandoening die voor vervelende klachten en littekenvorming kan zorgen. Maar je kunt het tegenwoordig goed laten behandelen met lasers! Wanneer jij af wilt van acne ben je bij Het Lasercentrum aan het juiste adres. Kom je uit Roosendaal en wil je acne behandelen? Kom dan langs in onze kliniek in Breda.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Specialist in acne en acne-littekens behandelen

Met behulp van peelings wordt acne behandeld en dankzij onze lasers worden acne-littekens verwijderd. Acne is een huidaandoening die in verschillende vormen voorkomt. Een behandeling bij Het Lasercentrum zorgt ervoor dat de huid weer glad en egaal wordt. Hiervoor wordt eerst de acne behandeld. Vervolgens worden de acne-littekens verwijderd. Acne behandelen? Kom dan langs in een van onze klinieken!

tattoo verwijderen alphen aan den rijn
  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Kosten

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Ontstaan van acne

Acne kan op verschillende manieren ontstaan. De voornaamste oorzaak is een ontstekingsreactie in de huid. Deze komen voor in de vorm van putjes, deukjes en gaatjes in de huid. Deze worden behandeld door middel van peelings. Voor wie geen last meer heeft van acne, maar wel (zichtbare) littekens heeft in het gezicht, hebben wij verschillende laserbehandelingen. Woon je in Roosendaal en wil je acne behandelen? Kom dan langs!

Aantal behandelingen

Afhankelijk van het soort acne en de ernst van de acne-littekens wordt het behandelplan bepaald. Hoeveel sessies nodig zijn hangt dus mede af van jouw wensen. Gemiddeld zijn voor de behandeling van acne 4 behandelingen nodig. Voor het behandelen van de littekens zijn 3 tot 5 sessies nodig. Iedere behandeling zorgt voor een verbetering van de huid. Na iedere laserbehandeling dient de huid rust te krijgen voor het beste resultaat.

Vergoed door de verzekeraar

Onze behandelingen worden erkend door zorgverzekeraars, waardoor je recht hebt op een vergoeding. Een behandeling van acne-littekens wordt in onze klinieken hierdoor vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van je aanvullend verzekeringspakket. Neem contact op met je zorgverzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden.

Gratis consult

Wil je acne-littekens behandelen? Dan is het belangrijk dat er een helder behandelplan wordt opgesteld. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend consult. De huidspecialist bekijkt de huid, waarna er een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Wat de ernst van de acne of de acne-littekens ook is: bij Het Lasercentrum bieden we de beste behandeling!

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Altijd een locatie bij jou in de buurt

Met Het Lasercentrum hoef je nooit ver te reizen voor een professionele laserbehandeling. Laser ontharen is gemakkelijk en snel in te plannen! Met meer dan 200 locaties door heel Nederland zit er altijd wel één van onze studio’s dichtbij jou. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten over laserontharing, of plan direct een afspraak in voor een gratis intake. We zien je graag in één van onze behandelcentra!

N
Het beste resultaat
N
Scherpe prijzen
N
Meer dan 25 jaar ervaring