Acne behandelen Gouda

Acne behandelen met professionele lasers

Heb jij last van acne of littekens als gevolg van acne? Kies dan voor een behandeling van Het Lasercentrum! Afhankelijk van het type acne stellen onze specialisten een behandelplan op. Woon je in Gouda en wil je acne laten behandelen? Kom dan langs bij Het Lasercentrum in Breda.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Specialist in acne en acne-littekens behandelen

Acne en acne-littekens zijn op verschillende manieren te behandelen. Voor het beste resultaat maken wij gebruik van peeling en lasers. Dankzij een behandeling bij Het Lasercentrum wordt de huid weer zacht, glad en egaal, waardoor acne en acne-littekens verdwijnen. Wil jij van je acne af? Kom dan langs in een van onze klinieken en laat je acne behandelen.

tattoo verwijderen alphen aan den rijn
  • Behandeling van acne en acne-littekens
  • In slechts enkele behandelingen een gladde huid
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Kosten

Chemische peelings

Tarieven van de Dermaceutic Peels
BehandelingPrijs
Milk Peelv.a. € 75,-
Mela Peelv.a. € 225,-
Mela Peel Fortev.a. € 275,-
Cosmo Peel (i.c.m. Milk Peel)v.a. € 150,-
Cosmo Peel (i.c.m. Mela Peel Forte)v.a. € 230,-
Cosmo Peel Fortev.a. € 495,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Ik heb al een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Het lasercentrum is klantvriendelijk en ze weten precies wat ze doen.

Echt een aanrader.

P. Pereira

review van 5 sterren

Hartelijke ontvangst met koffie of thee. Goede en duidelijke uitleg over wat de behandeling gaat inhouden. Voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Alle aandacht voor de client.

W. Boelaarts

review van 5 sterren

Na ruim 3 jaar ergens anders onder behandeling te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het Laser Centrum. Dat had ik al veel eerder moeten doen! Super service, aardige mensen en wat een resultaat! Ben er super blij mee.

C.

Ontstaan van acne

Acne ontstaat door een ontstekingsreactie in de huid. Dit komt doordat dode huidcellen huidporiën vernauwen. Ophoping van talg en bacteriën zorgt vervolgens voor een ontsteking in de huid. Hierdoor ontstaan puistjes en rode bultjes. Woon je in Gouda en wil je acne behandelen? Kom dan langs in een van onze klinieken!

Aantal behandelingen

Het aantal sessies dat nodig is om de acne te behandelen hangt af van de ernst en jouw persoonlijke wensen. Wat wil je precies met de behandeling bereiken? Aan de hand hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Gemiddeld zijn minstens 3 tot 5 sessies nodig met een interval van 4 weken voor de beste behandeling. Voor de behandeling van acne met behulp van peelings zijn gemiddeld 4 sessies nodig. Dit is echter afhankelijk van het huidtype, de klacht en de reactie van de huid.

Vergoed door de verzekeraar

Onze behandelingen worden erkend door zorgverzekeraars, waardoor je recht hebt op een vergoeding. Een behandeling van acne-littekens wordt in onze klinieken hierdoor vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van je aanvullend verzekeringspakket. Neem contact op met je zorgverzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden.

Gratis consult

Wil je acne-littekens behandelen? Dan is het belangrijk dat er een helder behandelplan wordt opgesteld. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend consult. De huidspecialist bekijkt de huid, waarna er een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Wat de ernst van de acne of de acne-littekens ook is: bij Het Lasercentrum bieden we de beste behandeling!

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Heerlen

Nobelstraat 23

Zoetermeer

Schoutenhoek 82