Wat kost een kalknagel behandeling

Je bent natuurlijk benieuwd naar de kosten van jouw kalknagel behandeling. Dat begrijpen wij maar al te goed. Kalknagel laserbehandelingen worden tot op heden bij geen enkele zorgverzekeraar vergoed. En dat is jammer, aangezien deze behandeling een van de weinige echt effectieve behandelingen is tegen kalknagels. Vaak zijn schimmelcrèmes en/of druppels niet toereikend en hangen er aan een medicatie kuur vaak een hoop gevaarlijke bijwerkingen.

Lees meer over kalknagels laseren

Prijzen

Kalknagel behandeling

BehandelingPrijs
1 voet € 75,-
2 voeten € 112,-

Afhankelijk van factoren

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de ernst van de besmetting en de hoeveelheid nagels waarop de schimmel is verspreid. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat bij de ene persoon de besmetting al verder doorgedrongen is in de nagelplaat en bij de ander de besmetting zich nog in een vroeg stadium bevindt. Laat er dus altijd eerst even naar kijken tijdens een intake.

Hoeveel behandelingen?

Bij een lichte aantasting van de nagel zou je na drie laserbehandelingen al klaar zijn. Wanneer de nagels dus ernstiger zijn aangetast zijn er vaak 5 tot 6 behandelingen nodig. Ook moet de nagel na een behandeling herstellen, hierdoor duurt het zeker een paar maanden tot de nagel volledig en gezond is terug gegroeid.

Eerst een intake

Wij adviseren daarom om eerst altijd een intake bij ons in te plannen, zo kunnen wij eerst een deskundig advies geven om vervolgens het traject verder te bepalen. De kosten voor deze intake komen te vervallen als we de behandeling daadwerkelijk uitvoeren. Houd er verder rekening mee dat als een kalknagel niet behandeld wordt, er ook andere nagels aangetast zullen worden.

Neem contact op!

Wil je alvast een inschatting hebben van de kosten van jouw behandeling? Neem dan eens een kijkje op onze prijslijst. Wil je meer informatie over de behandeling of de kosten van jouw kalknagel behandeling? Neem dan gerust contact met ons op. Kalknagels laseren? Kom langs bij een van onze drie vestigingen!

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82