Kosten tattoo verwijderen

Kosten tattoo verwijderen | Het Lasercentrum

De kosten voor het verwijderen van een tattoo vallen bij Het Lasercentrum lager uit dan bij andere behandelaars. Dit komt namelijk omdat Het Lasercentrum gebruik maakt van de nieuwste lasertechnieken. Deze technieken zorgen ervoor dat er minder behandelingen nodig zijn om de tatoeage te verwijderen in vergelijking met de reguliere laserbehandelingen. Doordat we gebruik maken van de beste lasers die er momenteel zijn kunnen onze specialisten veiliger, sneller en effectiever te werk gaan. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos en het resultaat is beter (geen waas of littekens).

Tattoo verwijderen Breda
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Kosten tattoo laseren

De kosten voor het laseren van een tattoo hangen af van enkele factoren. Zo zal de prijs worden bepaald op basis van het aantal behandelingen dat er nodig is om de tattoo te verwijderen en de grootte van de tattoo. Bekijk de onderstaande tabel voor een indicatie van de prijs. Wil je liever precies weten waar je aan toe bent? De uiteindelijke prijs voor het laseren van de tattoo kun je eenvoudig aanvragen door contact met ons op te nemen.

Kosten

Staat jouw maat er niet bij? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan het beste door het contactformulier in te vullen. Vermeldt hierbij de maten van je tatoeage en stuur een foto mee van de tattoo. Wij sturen je zo snel mogelijk een prijsindicatie op.

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Tatoeage verwijderen kosten met PicoSure en Discovery Pico Laser

Het Lasercentrum is de enige specialist die gebruik maakt van een combinatie van de PicoSure en Discovery Pico Laser. De PicoSure is een van de nieuwste lasertechnieken voor het verwijderen van tatoeages. Korte laserpulsen van enkele seconden zorgen voor het verwijderen van de tatoeage. Dit zorgt ervoor dat er minder behandelingen nodig zijn. De korte energiepulsen van de PicoSure vergruizen de inkt in kleine deeltjes waardoor het lichaam ze eenvoudiger zelf af kan breken. Daarnaast is de PicoSure in staat om lastige kleuren als groen en blauw te behandelen en te verwijderen.
Naast de PicoSure, maakt Het Lasercentrum ook gebruik van de Discovery Pico Laser. Ook met deze lasertechniek zijn wij in staat om tatoeages sneller te verwijderen. Hoeveel sneller? Beide lasers zijn in staat om tattoos 25 tot 40% sneller te verwijderen. Dit betekent dat wij veel minder behandelingen nodig hebben om jouw tatoeage te verwijderen. Oftewel, bij Het Lasercentrum ben zéér voordelig uit!
N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82