Het resultaat van een laserbehandeling

Wat is een laserbehandeling

Om tot het beste resultaat te komen, gaan we bij het Lasercentrum op de meest secure en veilige manier te werk tijdens het verwijderen van een tattoo. Daarvoor gebruiken we lichtpulsen van twee lasers: de PicoSure en Discovery Pro. Doordat we tijdens de laserbehandelingen koude lucht gebruiken, zijn behandelingen in aanloop naar het eindresultaat vrijwel pijnloos.

Prijzen

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg

Hoe gaat een laserbehandeling in z’n werk

Een laserbehandeling bij Het Lasercentrum bestaat vaak uit meerdere behandelingen. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte van de tatoeage op jouw lichaam. Graag komen we samen met jou tot het ideale eindresultaat na het verwijderen van een tattoo. Plan daarom nu een vrijblijvend intakegesprek in en kom meer te weten over de mogelijkheden!

Hoe lang duurt een laserbehandeling?

Afhankelijk van factoren zoals de grootte van de tatoeage, kunnen we inschatten hoe lang jouw behandeling gaat duren. Een behandeling bestaat vaak uit meerdere momenten waarop we jouw huid behandelen met onze laser. Het eindresultaat, dus het moment waarop de tattoo helemaal verwijderd is, proberen we in zo weinig mogelijk behandelingen voor elkaar te krijgen.

Resultaat van het verwijderen van een tattoo

Als eindresultaat wil je natuurlijk dat de tattoo op je lichaam verwijderd wordt. Per behandeling wordt de tattoo op jouw lichaam steeds meer vervaagd, waardoor het resultaat is dat je tatoeage na het aantal benodigde behandelingen van je lichaam verwijderd kan zijn. Onze deskundigen komen graag samen met jou tot dit meest ideale eindresultaat.

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

Ervaring van Het Lasercentrum

De medewerkers van Het Lasercentrum weten dankzij hun ervaring precies hoe ze op een veilige en verantwoorde wijze jouw tatoeage kunnen verwijderen. Al sinds 1994 is Het Lasercentrum het vertrouwde adres op het gebied van laserbehandelingen. Zo weet jij zeker dat je het beste eindresultaat krijgt na het verwijderen van jouw tattoo.

Klanten zijn tevreden met het resultaat

Bij het Lasercentrum gaan we voor tevreden klanten. Wij willen dat jij tevreden bent met het eindresultaat en het proces daarnaartoe. Daarom zorgen we ervoor dat je niet teveel behandelingen krijgt voor het verwijderen van je tattoo en dat deze behandelingen in aanloop naar het eindresultaat vrijwel pijnloos verlopen. Op dit moment worden onze laserbehandelingen gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tatoeage verwijderen? Wil jij graag gaan voor het perfecte eindresultaat? Bedenk je dan niet en neem contact met ons op! Onze medewerkers bespreken graag in een persoonlijk gesprek met je hoe we jouw tattoo op de beste manier kunnen verwijderen.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking
N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82