Tattoo verwijderen Leiden

Tattoo weglaseren

Dankzij onze professionele laserbehandelingen is je tatoeage snel, veilig en betaalbaar te verwijderen. Door het gebruik van lasers is de behandeling vrijwel pijnloos en blijven er geen littekens achter. Woon je in Leiden en wil je een tattoo laten verwijderen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we vervolgens de mogelijkheden.

  • Het beste eindresultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gespecialiseerd in laserbehandelingen

Een tatoeage laten zetten waar je spijt van hebt? Het komt vaker voor dan je denkt! Je hebt de tattoo in een opwelling laten zetten of vindt hem inmiddels niet mooi meer. Er zijn eenvoudige manieren om ze te verwijderen. Een tatoeage weglaseren bij Lasercentrum biedt hierbij namelijk uitkomst.

Tattoo verwijderen Leiden
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Voordelen tatoeage laseren

Kom je uit Leiden en wil je een tatoeage laseren? Een tattoo verwijderen door middel van laseren gebeurt bij Lasercentrum snel en met een mooi (eind)resultaat. Het verwijderen van een tattoo door middel van lasers is een veilige en effectieve methode. Lasercentrum is gespecialiseerd in onder andere het verwijderen van tatoeages met laser. Iedere behandeling wordt uitgevoerd door een professional. Het is veilig, betaalbaar én vrijwel pijnloos. Ben je woonachtig in Leiden en wil je een tattoo laten verwijderen? Kies dan voor een laserbehandeling bij Lasercentrum in Zoetermeer.

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
Kleine tatoeage tot enkele punten€ 55,-
1 - 2 cm²€ 65,-
3 - 4 cm²€ 85,-
5 - 10 cm²€ 110,-
11 - 15 cm²€ 120,-
16 - 20 cm²€ 130,-
21 - 30 cm²€ 140,-
31 - 40 cm²€ 150,-
41 - 50 cm²€ 160,-
51 - 60 cm²€ 170,-
61 - 75 cm²€ 185,-
76 - 100 cm²€ 200,-
101 - 150 cm²€ 240,-
151 - 200 cm²€ 280,-
201 - 400 cm²€ 330,-
401 - 600 cm²€ 360,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Gesprek vooraf

Wanneer je besluit om je tatoeage bij ons te laten verwijderen, voeren wij vooraf een gesprek met jou. In dit gesprek wordt besproken wat je van de behandeling kunt verwachten. Hier wordt tevens gekeken en besproken hoeveel behandelingen nodig zijn om de tattoo te verwijderen, wat de kosten zullen zijn en welke acties je moet ondernemen voor de nazorg. Iedere tattoo is tenslotte anders en vraagt om een andere behandeling. Je kunt bij ons terecht om zowel grote als kleinere tatoeages te laten verwijderen.

Professioneel tattoo verwijderen

Wil je professioneel een tatoeage laten verwijderen in Leiden? Bij Lasercentrum werken we met een speciale Picolaser. Een tattoo verwijderen wordt hierdoor eenvoudig. In onze kliniek in Zoetermeer wordt tijdens de behandeling en na afloop van de laserbehandeling de huid gekoeld. Dit zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos is. Door voldoende rust tussen de behandelingen in is een goed resultaat te garanderen. Wij adviseren om tussen de behandelingen acht weken te wachten voor het beste eindresultaat.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Aantal behandelingen

Hoeveel behandelingen nodig zijn, verschilt niet alleen per persoon, maar ook per tatoeage. Zo is een tattoo met veel kleur lastiger weg te laseren dan een zwarte tattoo. Dankzij onze behandelmethoden zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig om de tattoo volledig te verwijderen. Het is echter niet te garanderen dat dit ook het geval is bij jouw tattoo. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt onder andere af van de kleur, diepte, hoelang je de tatoeage hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet of niet. Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij tussen de behandelingen in acht weken rust te nemen. Dit is nodig om de huid en het lichaam te laten herstellen.

Tatoeage verwijderen Leiden

Wil je graag je tattoo laten verwijderen en woon je in Leiden of omgeving? Laat je tatoeage weglaseren door Lasercentrum. Je bent van harte welkom in een van onze klinieken. Je vindt ons in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Maak direct een afspraak en laat je tattoo professioneel verwijderen.

Update Lasercentrum

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels.
Let op de volgende punten >

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen