Tattoo verwijderen Delft

Tattoo weglaseren

De therapeuten uit onze klinieken zijn gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van tatoeages. Dankzij onze professionele laserbehandelingen wordt je tatoeage veilig en snel verwijderd. Onze behandelingen met lasers zijn vrijwel pijnloos en er blijven geen littekens achter. Wil je een tattoo laten verwijderen in Delft? Neem dan contact met ons op!

  • Het beste eindresultaat
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.4!
  • De beste lasers van Europa

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gespecialiseerd in laserbehandelingen

Een tattoo verwijderen in Delft? Heb je een tatoeage laten zetten waar je inmiddels spijt van hebt? Dit is niets om je voor te schamen. Het komt namelijk vaker voor dan je denkt. Als je een tattoo hebt die je wilt laten verwijderen, ben je bij Lasercentrum in goede handen.

Tattoo verwijderen Delft
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Voordelen tatoeage laseren bij Het Lasercentrum

Woon je in Delft en wil je graag een tattoo laten verwijderen? Het verwijderen van een tatoeage gebeurt bij Lasercentrum met behulp van lasers. Dankzij onze professionele behandelingen kunnen wij een goed resultaat garanderen. Dankzij onze behandelmethoden met de PicoSure en Discovery Pico leveren wij de meeste optimale laserbehandeling. Het is veilig, betaalbaar én vrijwel pijnloos. Bovendien is het een veilige en effectieve methode. Woon je in Delft en wil je een tatoeage weglaseren? Kies dan voor een behandeling bij Lasercentrum.

Kosten

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
Kleine tatoeage tot enkele punten€ 55,-
1 - 2 cm²€ 65,-
3 - 4 cm²€ 85,-
5 - 10 cm²€ 110,-
11 - 15 cm²€ 120,-
16 - 20 cm²€ 130,-
21 - 30 cm²€ 140,-
31 - 40 cm²€ 150,-
41 - 50 cm²€ 160,-
51 - 60 cm²€ 170,-
61 - 75 cm²€ 185,-
76 - 100 cm²€ 200,-
101 - 150 cm²€ 240,-
151 - 200 cm²€ 280,-
201 - 400 cm²€ 330,-
401 - 600 cm²€ 360,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Gesprek vooraf

Een tatoeage laten verwijderen klinkt spannend, daarom gaan we altijd vooraf met je in gesprek over wat je allemaal kunt verwachten. Je wordt vooraf geïnformeerd door een van onze specialisten. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek. We bespreken niet alleen wat je kunt verwachten, maar ook hoeveel behandelingen nodig zijn om de tattoo te verwijderen. Iedere tatoeage is anders en vraagt daarom ook een andere aanpak. Ben je woonachtig in Delft? Laat je tattoo dan verwijderen door een expert van Lasercentrum!

Professioneel tattoo verwijderen

Kies je voor een behandeling bij Lasercentrum? Dan kies je voor een professionele aanpak. Iedere behandeling in onze klinieken worden ten uitvoer gebracht door gespecialiseerd en deskundig personeel. Als jij een tatoeage wilt laten verwijderen, ben je bij Lasercentrum in goede handen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van koude lucht. Hierdoor is de behandeling minder gevoelig. Alle behandelingen worden uitgevoerd zonder operatie, waardoor er geen littekens achterblijven.

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82

Aantal behandelingen

Hoeveel behandelingen nodig zijn, verschilt niet alleen per persoon, maar ook per tatoeage. Zo is een tattoo met veel kleur lastiger weg te laseren dan een zwarte tattoo. Dankzij onze behandelmethoden zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig om de tattoo volledig te verwijderen. Het is echter niet te garanderen dat dit ook het geval is bij jouw tattoo. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt onder andere af van de kleur, diepte, hoelang je de tatoeage hebt en of deze door een professionele tatoeëerder is gezet of niet. Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij tussen de behandelingen in acht weken rust te nemen. Dit is nodig om de huid en het lichaam te laten herstellen.

Tatoeage verwijderen Delft

Wil je graag je tattoo laten verwijderen en woon je in Delft of omgeving? Laat je tatoeage weglaseren door Lasercentrum. Je bent van harte welkom in een van onze klinieken. Je vindt ons in Eindhoven, Breda en Zoetermeer. Maak direct een afspraak en laat je tattoo professioneel verwijderen.

Update Lasercentrum

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels.
Let op de volgende punten >

Cookie toestemming

De cookies zijn noodzakelijk om de website goed draaiende te houden.

Privacy policy | sluiten
Instellingen