Hoe behandelt het Lasercentrum pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn gemakkelijk te behandelen. Bij het Lasercentrum wordt dit gedaan door onze huidtherapeuten. Jouw therapeut beoordeelt jouw huid en stelt vervolgens samen met jou een behandelplan op maat op.

Onze huidtherapeuten maken gebruik van crèmes, chemische peeling en lasertherapie om pigmentvlekken te verwijderen. Welke behandeling het meest geschikt is hang vaak af van het soort pigment en jouw wensen. Het eerste consult waarin dit besproken wordt is vrijblijvend en gratis.

Welke pigmentvlekken behandelen we?

Er zijn veel verschillende pigmentvlekken. In het Lasercentrum beheersen we verschillende geavanceerde technieken en kunnen we de volgende pigmentvlekken behandelen, wanneer deze ongewenst zijn:

  • Ouderdomsvlekken (ook wel: Lentigo Solairs/Senilis)
  • Zwangerschapsmaskers (ook wel: Melasma)
  • Post inflammatoire hyperpigmentaties (PIH)*

*Deze pigmentvlekken ontstaan door ontstekingen van de huid, bijvoorbeeld bij acne.

Pigmentvlekken verwijderen met PicoSure laser

Bij lasertherapie wordt er onder andere gewerkt met de PicoSure laser. Dit is de eerste picoseconde esthetische laser ter wereld! Met deze laser kan pigment prachtig geëgaliseerd worden.

De PicoSure laser heeft een extreem korte pulsduur. In picoseconden (een biljoenste van één seconde), breekt de laser pigment deeltjes in kleine deeltjes op. Vervolgens kan je lichaam de deeltjes zelf ‘opruimen’.

Na de behandeling kleurt het pigment iets donkerder. Na enkele dagen tot een week trekt de eerste reactie weg en na 4 weken is het resultaat zichtbaar. Nu kunnen we kijken of er een vervolgbehandeling nodig is. Afhankelijk van het pigment en jouw huidtype zijn er gemiddeld 1 tot 4 behandelingen nodig.

Voordeel PicoSure laser

Het verschil met klassieke lasers is dat dit een mechanische behandeling is. Door de snelheid van de laser is thermische behandeling niet nodig en wordt het pigment niet opgewarmd. Dit is niet alleen veiliger, maar ook effectiever. De behandeling is geheel pijnloos.

Pigmentvlekken verwijderen met chemische peelings

Het Lasercentrum werkt met verschillende chemische peelings, waardoor we hier ook pigmentvlekken mee kunnen behandelen. Chemische peelings worden ook wel ‘medische peelings’ genoemd.

Voordelen chemische peeling

Een chemische peeling kan over je hele gezicht of hals gebruikt worden. Het voordeel hiervan is dat dit hele gebied behandeld wordt. Het resultaat? Een egale en stralende huid!

Ben je geïnteresseerd in onze pigmentbehandeling? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij bieden dit gratis aan.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Ik word er altijd heel vriendelijk ontvangen, en een snelle service. Het ziet er heel netjes/schoon uit, en dat zeer belangrijk.

S. uit Roosendaal

review van 5 sterren

Vriendelijk ontvangen! Duidelijke uitleg met goede tips! En het allerbelangrijkste een super resultaat!

Marcel Schouten

review van 5 sterren

Reeds enige tijd in behandeling. Ontvangst, behandeling en nazorg lopen naar volle tevredenheid. Afspraak verzetten bij verhindering ging prima. Top bedrijf.

Corien Arts

N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82