Huidsupplementen

De huid kan ook van binnenuit worden hersteld. Hiervoor hebben wij verschillende huidsupplementen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in de praktijk. Deze supplementen zorgen voor een frisse en gezonde huid en bieden daarnaast ook voordelen voor andere delen van je lichaam. Heb je vragen over de supplementen en over welke geschikt zijn voor jou? Vraag dan aan de balie meer informatie aan.

Cell elixer

Dit topproduct omvat alles wat jouw huid nodig heeft om huidverjonging en ondersteuning van allerlei lichaamsprocessen te creëren. Cell Elixer zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid.

Verkrijgbaar in: 485 en 160 gram

Cell Omega

De visolie van Europese vis ondersteunt je hart en bloedvaten, en zorgt voor een soepele huid. Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding. Cell Omega zorgt voor een betere hersenstofwisseling, meer focus en een beter geheugen. Tevens verhoogt het de vetverbranding.

Inhoud: 180 softgels

Cell First

Een antioxidantenboost met vele extra’s. Beschermt onze cellen en ons collageen. Cell First versterkt ons immuunsysteem en werkt op een zachte manier ontgiftend. Cell First ondersteunt de darmen en beschermt de huid van binnenuit tegen de zon.

Inhoud: 90 tabletten

Cell Pure

Met Cell Pure werk je van binnenuit aan een zuivere huid. Dit detox-supplement remt ontstekingsreacties en ondersteunt lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen acne. Daarnaast zorgt het voor soepelere gewrichten, het wegtrekken van vochtwallen en vocht in de benen en andere ontstekingen in het lichaam.

Inhoud: 120 gram