Hoe behandelt het lasercentrum couperose?

Heb jij last van couperose en/of berkentakjes en wil je er graag vanaf? Dan is een behandeling noodzakelijk. Couperose gaat namelijk niet vanzelf weg en kan in de loop der jaren verergeren.

Bij het Lasercentrum helpen we je graag. Kom langs voor een vrijblijvend eerste consult, dan kijkt onze huidtherapeut welke behandeling het beste bij jou past.

  • Snel van couperose af
  • Nauwkeurig en nagenoeg pijnloos
  • Eenvoudige couperose behandeling
  • Ook camouflagetherapie mogelijk

Behandeling couperose

De huidtherapeuten van het Lasercentrum behandelen ongewenste couperose met de Discovery Pico laser. Een Intense Pulse Laser Systeem (IPL) op de Discovery Pico laser pakt de bloedvaatjes aan, zodat jij hier geen last meer van hebt. Dit is een razendsnelle laser met een extreem korte pulsduur. De lichtpulsen ontstaan in een picoseconde, dat is een biljoenste van één seconde. Meer weten wat we met deze lasers voor jou kunnen beteken?

Hoe vaak een behandeling nodig is bespreekt de huidtherapeut met jou. Dit kan per persoon namelijk verschillen. Zitten de behandelingen erop? Dan kan jaarlijks onderhoud nodig zijn.

Tot slot kan de behandeling aangevuld worden met camouflagetherapie.

Behandeling berkentakjes

Ook berkentakjes kunnen we met een laser behandelen. Onze huidtherapeuten werken bij het Lasercentrum met de Nd-YAG 1064 mm laser. Deze laser is het meest effectief voor de behandeling van ongewenst zichtbare beenvaten. Doordat we daarnaast met een koelingssysteem werken, is de behandeling goed te verdragen.

Gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig om van de ongewenste berkentakjes af te zijn.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking

review van 5 sterren

Locatie was mooi, het zag er keurig uit en alles werd netjes / vriendelijk uitgelegd. Pijn was erg goed te doen. Dit was mijn eerste behandeling, dus het effect is nog even afwachten

G. uit Brielle

review van 5 sterren

Super goede ervaring bij lasercentrum Breda! Vriendelijke ontvangst,hele goede uitleg en zeer professioneel. Zeker aan te raden!

M. Schouten

review van 5 sterren

Nette, schone omgeving. Erg vriendelijk geholpen en de mensen denken mee in het zoeken naar oplossingen. Als je voor het Lasercentrum kiest krijg je echt geen spijt.

R. de Bruijn

N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

Maak een afspraak bij jou in de buurt (200+ locaties)

Wij hebben meer dan 200 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Wij zijn open

Wij mogen weer behandelen, maar wel met aangepaste regels. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Maak een afspraak >