Tattoo verwijderen met PicoSure picolaser

Sinds 2013 is de techniek voor het verwijderen van tatoeages in een stroomversnelling gekomen door de komst van de Alexandrite Picolasers met de lichtkleur 755NM, oftewel de PicoSure laser. Met dit innovatieve lasersysteem kan iedere inktkleur behandeld worden en is de techniek van het verwijderen van de tattoo effectiever dan ooit. Door de komst van de PicoSure zijn er minder behandelingen nodig om de tattoo te verwijderen dan met de reguliere lasertechnieken.
Tattoo verwijderen Breda
 • Snel uit te voeren
 • Mooi eindresultaat
 • Betaalbaar
 • Veilig
 • Vrijwel pijnloos
 • Professioneel uitgevoerd

Komst van de PicoSure

De komst van de Picolasers hebben een grote verandering teweeg gebracht in de wereld van de tatoeageverwijdering. De Picolasers produceren namelijk een lichtpuls in een tijdsduur (picoseconde) die vele malen korter is dan de nanoseconde waarmee de traditionele lasers een lichtpuls produceren. Het voordeel hiervan is, is dat er relatief minder warmte in de huid en inkt wordt ingebracht waardoor het risico op verbranding wordt verkleind. Met het oog op de veiligheid is dit een zeer belangrijke ontwikkeling. Daarnaast is de korte puls van de Pico Laser zo krachtig dat het effect groter is.

In 2013 kwam de PicoSure Alexandrite Laser op de markt. Deze Pico Laser beschikte over een pulsduur van 550-700 picoseconden en is de meest geschikte laser voor het verwijderen van groene en blauwe pigmenten.

Voordelen van de PicoSure

De PicoSure laser heeft vele voordelen t.o.v. de reguliere lasertechnieken.

 • Er komt relatief minder warmte in de huid en in de inkt
 • Effectievere laser
 • Minder behandelingen nodig
 • Kan groen- en blauwtinten verwijderen
 • 25 tot 40% sneller tatoeages verwijderen

Ben je benieuwd wat het jou gaat kosten om je tatoeage te laten verwijderen? Bekijk dan hier de prijslijst. De prijslijst geeft een indicatie van de kosten. Wil je zeker weten waar je aan toe bent wat betreft de kosten? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet de afmetingen van je tatoeage te benoemen en een duidelijke foto van je tattoo te uploaden.

Nadelen van de PicoSure

De PicoSure laser heeft echter ook enkele nadelen. Zo is de laser vrij agressief op donkere tinten als zwart. Dit heeft tot gevolg dat er bij het behandelen van donkere (zwarte) tatoeages een grotere kans is op blaarvorming, wat natuurlijk niet gewenst is. Verder is de PicoSure enigszins beperkt in z’n instellingsmogelijkheden waardoor hij soms minder nauwkeurig af te stemmen is op de verschillende huidtypen en tatoeages.

Kosten

Staat jouw maat er niet bij? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan het beste door het contactformulier in te vullen. Vermeldt hierbij de maten van je tatoeage en stuur een foto mee van de tattoo. Wij sturen je zo snel mogelijk een prijsindicatie op.

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
1-3 puntjes€ 55,-
<5 cm²€ 85,-
<10 cm²€ 100,-
<15 cm²€ 115,-
<20 cm²€ 125,-
<25 cm²€ 140,-
<30 cm²€ 150,-
<40 cm²€ 170,-
<60 cm²€ 195,-
<100 cm²€ 225,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Het Lasercentrum

Ondanks de enkele nadelen is de PicoSure lasertechniek momenteel een van de beste technieken voor het verwijderen van tattoos. Het veiliger, sneller en effectiever werken zorgt ervoor dat er minder behandelingen nodig zijn waardoor de kosten ook lager uitvallen. Het Lasercentrum is blij met ’s werelds beste lasers te kunnen werken om zo het beste resultaat voor haar klanten te kunnen garanderen. Zou je graag nog wat aanvullende informatie willen ontvangen over de PicoSure of zou je deskundig advies willen krijgen voor de behandeling van jouw tattoo? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking
N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82