Permanente make-up verwijderen

Het laten zetten van permanente make-up (PMU) is voor veel mensen een prachtige oplossing. Het kan echter voorkomen dat je niet (meer) tevreden bent over het resultaat en het graag zou willen laten verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandelingen kunnen wij jouw permanente make-up bij de wenkbrauwen volledig verwijderen zonder daarbij de omliggende huid te beschadigen. Wij maken gebruik van de nieuwste lasers en zijn het enige lasercentrum in Europa dat gebruik maakt van een combinatie van de PicoSure laser en de Discovery PICO Laser. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat. Uiteraard wordt de behandeling uitgevoerd door een van onze ervaren huidtherapeuten.

Tattoo verwijderen Breda
  • Snel uit te voeren
  • Mooi eindresultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig
  • Vrijwel pijnloos
  • Professioneel uitgevoerd

Permanente make-up verwijderen met de PicoSure en Discovery PICO Laser

Wij zijn het enige lasercentrum in Europa dat gebruik maakt van een combinatie van de beste lasers op dit moment voor tattoo verwijdering, permanente make-up verwijdering, pigmentverwijdering, huidverbetering en huidverstrakking: de PicoSure en de Discovery PICO Laser. Deze lasers zijn effectiever, veiliger en sneller dan hun voorgangers. Permanente make-up verwijderen door middel van laserbehandelingen was nog nooit zo succesvol. De inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes waardoor de permanente make-up volledig wordt verwijderd. De resultaten van behandelingen met de PicoSure en Discovery PICO Laser zijn verbluffend.

De behandelingen

Voor het volledig verwijderen van permanente make-up zijn doorgaans drie tot vijf behandelingen nodig met tussen de behandelingen door een pauze van 8 weken om de wenkbrauwen aanzienlijk lichter te maken. Pas na 10 tot 20 dagen na de laserbehandeling is het resultaat pas echt goed zichtbaar. Gedurende de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur is de permanente make-up weer gewoon zichtbaar. Later zul je merken dat de huid wat rood en warm wordt en er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Onze ervaren huidtherapeuten zorgen er altijd voor dat de behandeling zo veilig en zorgvuldig mogelijk wordt uitgevoerd. Wanneer je volledig uitbehandeld bent, is het mogelijk om weer permanente make-up aan te brengen.

Doet het verwijderen van permanente make-up pijn?

Het verwijderen van permanente make-up door een laserbehandeling is vrijwel pijnloos. De prikkels zijn goed te verdragen en onze ervaren huidtherapeuten doen er alles aan om de behandeling veilig en zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Kan ik na verwijdering van PMU ook weer nieuwe laten zetten?

Heb je permanente make-up laten zetten en na ontevredenheid weg laten halen door een specialist als Het Lasercentrum? Het is zeker mogelijk om weer permanente make-up te laten zetten. Wel adviseren wij om deze keuze goed te overwegen.

Kosten

Staat jouw maat er niet bij? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan het beste door het contactformulier in te vullen. Vermeldt hierbij de maten van je tatoeage en stuur een foto mee van de tattoo. Wij sturen je zo snel mogelijk een prijsindicatie op.

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
1-3 puntjes€ 55,-
<5 cm²€ 85,-
<10 cm²€ 100,-
<15 cm²€ 115,-
<20 cm²€ 125,-
<25 cm²€ 140,-
<30 cm²€ 150,-
<40 cm²€ 170,-
<60 cm²€ 195,-
<100 cm²€ 225,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Het Lasercentrum: dé specialist in het verwijderen van permanente make-up

Doordat wij met een combinatie van de PicoSure en Discovery PICO Laser werken kunnen wij het beste resultaat voor permanente make-up verwijdering garanderen. Dit maakt Het Lasercentrum dan ook dé specialist op het gebied van het verwijderen van permanente make-up. Wij hebben minder behandelingen nodig, kunnen veiliger en sneller de laserbehandeling uitvoeren én realiseren verbluffende resultaten.

Wil jij je permanente make-up verwijderen, maar zou je graag nog wat meer informatie willen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk om direct online een afspraak te maken.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking
N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82