Discovery PICO Laser

De Discovery PICO Laser vertegenwoordigd de tweede lijn van de PICO lasers. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken wordt deze laser gezien als de meest innovatieve medische laser dat momenteel verkrijgbaar is op de markt. Door de innovaties is de Discovery PICO Laser vele malen effectiever dan zijn traditionele voorgangers. Dit stelt de laser in staat om tatoeages sneller te verwijderen, waardoor er minder behandelingen nodig zijn om jouw tattoo volledig te verwijderen.
Tattoo verwijderen Breda

De Discovery PICO Laser

De Discovery PICO Laser uit de Discovery PICO-serie overstijgt alle conventionele picolasers met een toonaangevend piekvermogen (1,8GW), de effectiviteit en snelheid van de pulsen die in een picoseconde plaatsvinden en heeft de mogelijkheid om op de drie primaire lasergolflengten te werken: 1064nm, 532 nm en 694 nm. De Discovery PICO Laser produceert een lichtpuls in een picosecond, wat vele malen korter is dan een nanoseconde zoals bij de voorgangers. Hierdoor kan de laser nóg gerichter en sneller je tattoo verwijderen. Het gebruiken van de nieuwste technieken stelt de Discovery PICO Laser in staat om tatoeages 25 tot 40% sneller te verwijderen dan de traditionele tattoolasers.

Eigenschappen van de Discovery PICO Laser:

 • Hoogste piekvermogen: tot 1,8 GW
 • Ultrakorte pico pulsen: 450 picoseconde en 270 picoseconde
 • Hoge elektrische energie: 800 mJ bij 1064 nm
 • Laser werkt op drie golflengtes: 532 nm – 1064 nm – 694 nm

Voordelen van de Discovery PICO Laser

De Discovery PICO Laser heeft vele voordelen t.o.v. de conventionele picolasers:

 • Perfect toegepast worden bij vele behandelingen: tattoo verwijderen, pigment lesies, huidverbetering en -verstrakking.
 • Maakt gebruik van de nieuwste technieken
 • Hoger vermogen tot 1,8GW.
 • Kortere lichtpulsen tot picoseconden i.p.v. nanoseconden.
 • Vermogen van de laser zorgt ervoor dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes.
 • Het diepste huidpigment en de grootste oppervlakten kunnen worden vergruist.
 • Effectievere laser
 • Minder behandelingen nodig

Wil jij je tattoo laten verwijderen en ben je benieuwd wat dit bij ons kost? Bekijk dan hier de prijslijst. De prijslijst geeft slechts een indicatie van de kosten. De prijs is namelijk afhankelijk van vele factoren. Wij willen daarom graag eerst een goed beeld krijgen van de situatie/de tattoo om uiteindelijk het kostenplaatje compleet te maken. Dus wil je zeker weten waar je aan toe bent wat betreft de kosten? Vul dan het contactformulier in. Vergeet niet de afmetingen van je tatoeage te benoemen en een duidelijke foto van je tattoo te uploaden.

Het Lasercentrum

Het Lasercentrum is de enige specialist in Europa die met zowel de Discovery PICO Laser als met de PicoSure laser werkt. Door met beide lasers te werken kunnen onze specialisten veilig, snel en effectief jouw tattoo verwijderen. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos en het aantal behandelingen dat je nodig hebt om je tattoo te laten verwijderen is aanzienlijk minder dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van de traditionele lasers. Kortom, een enorme kostenbesparing én verbluffende resultaten omdat de lasers effectiever zijn dan ooit te voren. Uiteraard worden de behandelingen altijd uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten zodat jij gegarandeerd bent van het beste resultaat.

Zou jij graag meer informatie willen hebben over de Discovery PICO Laser? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van alle mogelijke informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken.

Kosten

Staat jouw maat er niet bij? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan het beste door het contactformulier in te vullen. Vermeldt hierbij de maten van je tatoeage en stuur een foto mee van de tattoo. Wij sturen je zo snel mogelijk een prijsindicatie op.

Prijzen Tattoo verwijderen

Tarieven van de Picosure en/of Pico Discovery laser
Tatoeage afmeting (tussen)Prijs
<5 cm²€ 90,-
<10 cm²€ 105,-
<15 cm²€ 120,-
<20 cm²€ 135,-
<25 cm²€ 155,-
<30 cm²€ 170,-
<40 cm²€ 190,-
<60 cm²€ 225,-
<100 cm²€ 275,-
Grotere en/of meerdere gebiedenin overleg
N

Het beste resultaat

Omdat wij werken met de beste lasers ter wereld, leveren wij het beste resultaat.

N

25 jaar ervaring

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattooverwijdering.

N

Scherpe prijzen

Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Niemand betaalt bij ons te veel.

review van 5 sterren

Echt een aanrader. Had een tribal rondom me arm. 8x behandeld door een q switch laser. Stond der helaas nog steeds dik op.

Nu 1 Keer door de Discovery behandeld en wat een verschil zeg! Had ik dat maar gelijk gedaan!

V. uit Elshout

review van 5 sterren

Het personeel is professioneel, vriendelijk en klantgericht waardoor je al snel het gevoel hebt dat je in goede handen bent. De behandelingen verlopen pijnloos en snel, mede doordat iedere behandeling is afgestemd op de specifieke klant en situatie.

T. uit Helmond

review van 5 sterren

De service/kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en zij geven realistische adviezen. Je moet er geduld voor hebben en zeker niet ingaan op verhalen dat het binnen een aantal keren is verdwenen. Ben erg tevreden met het eindresultaat.

R. van der T.

Afspraak maken?

Plan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.
Of bel zelf naar: 085-0212 404

Voeg een foto toe ter verduidelijking
N

Professionele studio

N

Behandeling met de beste lasers van Europa

N

Nagenoeg pijnloze behandeling door moderne technieken

N

Vakkundig opgeleid personeel

N

Persoonlijk behandelplan

N

Het beste resultaat voor de laagste prijs

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Eindhoven

Ceramlaan 10

Breda

Paardeweide 22 a/b

Zoetermeer

Schoutenhoek 82